Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 Miało być kroplówkę, a wyszło królowie. Hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Tak biorę kroplówkę :) Transfer na 10, ale powoli się zbieram bo tą kroplówkę dają przed i ponoć potem jeszcze po transferze. Tak samo robią akupunkturę - przed i po transferze więc to jakby dwie sesje. Szkoda że się na to nie łapię, bo w sobotę specjalista nie przychodzi. Ech :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dredzik84 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Sil powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 Powiem Wam ja byłam u Sachy, Sydora, immunolozki w Krakowie- porażka i Janosz. Każdy przedstawia swój sposób diagnostyki i leczenia za jedyny właściwy. To co pacjent wybierze i na jakiego lekarza się godzi. Jego sprawa. Tak naprawde oni działają jeszcze po omacku. Za 20 lat bedą może wiedzieli więcej, albo i nie... Komuś zaufajcie bo mozna zwariować. Ja wziełam na wyrost ten intralipid. I jeszcze inne leki mam. Co pomogło nie mam pojecia. Ważne że jestem tu gdzie jestem. Mam nadzieje że ciąża się utrzyma i o to walczę. Mam dla kogo. Pod moim serduchem sa aż 2 piękne serduszka. Musze walczyć!!!!! Pozdrawiam Tola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Wciaz mam 8 komorek. 4 8A i 4 8B. Podajemy jedną taką jedną taką żeby była większa szansa na mrozaczki. Taka decyzja wyjątkowo punktualnej dziś dr Cz i nasza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Sil jak tam? Kap, kap... gdzie Cię umieścili? Masz opcję siedzącą czy leżącą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 Sil piękny wynik :) Kciukam za pozytywna bete a później za liczną gromadkę :) Tola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 Sil to już nie komórki tylko Wasze dzieci :) Tola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baska1988 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Sil no to powodzenia niech się oba zarodeczki u Ciebie zadomowią na całe 9 miesięcy :) Nie smutasku życzę żeby przyrost był mega wielki. Bierzesz duphaston? Jak tak to ile? Mnie przy plamieniach dr Cz zwiększyłą dawkę na 3x2 tabl. plus lutinus oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Ja już jap kap i po transferze teraz wersja leżąca wcześniej siedząca. Ta kroplówka leci 3 h. Oba zarodki miały nacinana otoczke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandy11 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Sil to teraz 3mam kciuki za Dzieciaczki :-) Dziewczyny ile czasu po odstawieniu lutinusa dostawałyście @ (oczywiście przy nieudanych próbach)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 Dziewczyny mam pytanie kiedy podczas stymulacji dodają ten cetrotide bo Dr M mówił ze 6 sztuk będzie i tak się zastanawiam czy to jak skończę menopur i goal czy wszystko razem czy po ovitrelle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 Dziewczyny mam pytanie kiedy podczas stymulacji dodają ten cetrotide bo Dr M mówił ze 6 sztuk będzie i tak się zastanawiam czy to jak skończę menopur i goal czy wszystko razem czy po ovitrelle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 Pomocy proszę i jeszcze czy wiadomo juz jak jest otwarta kl w majówkę? SIL powodzenia 3mam kciuki MaBo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Baska... dalej czekam na wynik bety i na wizyte do dr Cz. :-( póki co duphastou nie .mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia885 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Dziewczyny ile opakowań lutinusa trzeba kupić???? Czym on się różni od luteiny??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiurek86 Napisano Kwiecień 9, 2016 Hej kochane, właśnie jadę do domu po punkcji- pobrali mi 18 komórek- ile dojrzałych jeszcze nie wiem, w każdym razie coś mi sie wydaje Sil, ze przez przypadek i nieświadomie sie poznaliśmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiurek86 Napisano Kwiecień 9, 2016 Ach ten słownik... Poznałysmy miało być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość linkaa28 Napisano Kwiecień 9, 2016 Kasiurek świetny wynik:) Sil teraz nie może się nie udać! masz wszystkie wspomagacze i silne dzieciaczki będzie beta jak ta lala :) Smutasek masz juz bete? czekam niecierpliwie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwia_159 Napisano Kwiecień 9, 2016 Dr Cz podobno zaczela czytac opinie o niej i fora internetowe :P Sil bedzie dobrze :) gratuluje :) a w poniedzialek dowiesz sie ile masz sniezynek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 No tak właśnie myślałam że to ty Kasiurek :) gratuluję raz jeszcze mega wyniku, ja wciąż leze. Cetrotide zwykle dodawane jest w 6 ds i jeszcze stymulacja trwa wtedy. Co do majówki to chyba jeszcze oni nie wiedzą sami. Ja wciąż leżę z atosibanem. Już Glodna jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joafer 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 SIL trzyma mocno kciukasy. Ale paskudna pogoda a człowiek jeszcze do pracy musi iść. Najlepiej to pod kocyk i nic nie robić oj marzenia. Miłego dzionka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiurek86 Napisano Kwiecień 9, 2016 Dziękuje Sil, ja trzymam kciuki za Ciebie. Ja tez taka głodna wpadłam do domu ze spalaszowalam pół chleba :) a teraz ide właśnie pod kołderkę z kocurami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Bylo pytanie o Lutinus, potrzeba 4 opakowań do bety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiurek86 Napisano Kwiecień 9, 2016 No, ja dzisiaj w aptece zostawiłam 1300zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sunshine_111 Napisano Kwiecień 9, 2016 Kasiurek piękny wynik! Sil super zarodki! Trzymam kciuki! A o nacięcie otoczki prosiłaś czy sami tak zadecydowali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Oni sami w programie MZ decydują, zapytałam i powiedzieli że zastosowali. Prywatnie to kosztuje chyba 350 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 linkaa.. moja beta wynosi 274 ale progesteron 22. Tak mnie lekarka zj***la, że w życiu nikt tak nie zrobił. Jak są plamienia to trzeba przyjechać do lekarza. Przepisała mi jakiś nowy progesteron bo po lutinusie mam podrażnienie a luteiny (która zaczęłam stosować ) nie można stosować bo się ponoć wogóle nie wchłania. Dostałam też duphaston i 14 dni l4. Ale się poryczalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiurek86 Napisano Kwiecień 9, 2016 Smutasku to trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze, od której p. Dr taką zjebe dostałaś ? Ja właśnie dzwoniłam zapytać o moje komórki i z jednak 17(nie 18 pobranych jak uslyszalam na początku) 12 jest super, 6 zamrozili a 6 zostało zapłodnionych. Jutro bede wiedziała coś więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach