Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanice żonatych to k******y bez honoru.

Polecane posty

Gość gość
qrwy to mężatki a kochanki to wyzwolone kobiety, feministki, porządne kobiety, które robię to co chcą! Mamy XXI wiek!

Gość gość
Może i mężatki to qrwy, ale bez przesady, chyba nie wszystkie :)

Gość gość
Kolejna naćpana k***a bredzi o XXI wieku :D

Gość gość
qrwy to mężatki a kochanki to wyzwolone kobiety, feministki, porządne kobiety, które robię to co chcą! Mamy XXI wiek! xxx Mężatki to mężatki, jak sama nazwa wskazuje, a qrwa to jesteś ty

Gość gość
widziałem ooooooorła cień :D:D:D

Gość gość
A skąd ty wiesz zdradzony mężu, że to jakiś żonkoś zbałamucił ci żonę? A może to twoja żona zbałamuciła tego żonkosia? Tak czy siak maż żonę k/u/r/w/ę, co nie tylko nadstawia się cudzym mężom, ale i jeszcze zdradza własnego. x Od mojej zony to się odp*****l stara koofo, jak moja zona jest koofa to twój maż jest k*****arz ,lepiej pilnuj swojego k*****arza bo go kiedyś wykastruje za latanie z wywalonym c***jem za moja zona. Moja zona to piękna kobieta i takie łajzy jak twój maż ślinią się na jej widok i skomlą o jej przychylność. Nawet gdy mu moja zona nasra na twarz to on będzie zlizywał i prosił o więcej ale nie odp******i się kootas jeden.

Gość gość
kochanki to wory na spermę, bezpłatne prostytutki. Siedzi taka w domu i wyczekuje, kiedy jej pan znajdzie trochę czasu, by ją wydymać.

Gość gość
dziś skąd Ty to wszystko wiesz ?. Zapewne z własnego doświadczenia :)

Gość gość
nadstawiać mu tyłka w krzakach wow! masz ewidentną obsesjęna punkcie wypinania się i krzaków? wyparte pragnienia, czy co?

Gość gość
gość dziś zdradzany mężu myślę że wywaliłeś z domu na zbity pysk swoją żonę dziwkę i rozwiodłeś się z nią bo na co ci takie ścierwo jak możesz znaleźć sobie kobietę która będzie cię szanowała i nie będzie zdradzała x A z jakiej racji mam oddać moja żonę jakiemuś żonatemu kootasowi co hooya w spodniach utrzymać nie może ? To moja zona i niech kootas znajdzie sobie ładniejszą żonę jak ta ,którą ma bo mu widocznie nie pasuje i ja zdradza ale od mojej zony niech się odpierdooli.

Gość gość
Od mojej zony to się odp*****l stara koofo, jak moja zona jest koofa to twój maż jest k*****arz ,lepiej pilnuj swojego k*****arza bo go kiedyś wykastruje za latanie z wywalonym c***jem za moja zona. Moja zona to piękna kobieta i takie łajzy jak twój maż ślinią się na jej widok i skomlą o jej przychylność. Nawet gdy mu moja zona nasra na twarz to on będzie zlizywał i prosił o więcej ale nie odp******i się kootas jeden. xx Twoja żona to stara k/u/r/w/a j/e/b/a.na, bo każdy ją miał i jej na ryja srał. Mój mąż z kumplami też. :D Wykastruj siebie niedojdo z mikro penisem 5 cm w zwodzie, bo i tak do niczego się nie nadajesz. Twoja żonka śmieje się z ciebie i wszystkim opowiada, że masz jaja większe od penisa i twojego ptaka szuka godzinami grzebiąc w gaciach. Do tego w ogóle cię nie czuje w sobie i kończysz chwilę po wsadzeniu. Dlatego właśnie cię zdradza z kim tylko popadnie. Mój maż raz jej na ryja nasrał i dał dopsko do wylizania, a jak dorwała się do jego rozporka, wyciągnęła penisa, uklękła i wsadziła sobie do mordy, to jej naszczał. :D Kumple mojego męża też srają i szczają twojej żonie łajdaczce na pysk, a najczęściej ja posuwa portier cieć ten łysy i gruby wdowiec od kilku lat. Pajacu, uwiąż na łańcuchu tego swojego paszteta, co wydała się za ciebie tylko dlatego, że nikt inny jej nie chciał, bo ci jeszcze syfa jakiegoś do domu przywlecze. Ty będziesz zdychał, a twoja żonka prostytutka dalej będzie się k/u/r/w/ić.

Gość gość
dziś Opanuj się w jakim środowisku Ty się obracasz. I to słownictwo, Ty nie kobieta jestes, tylko jakiś potwór. Wstydz się !!!

Gość gość
A z jakiej racji mam oddać moja żonę jakiemuś żonatemu kootasowi co hooya w spodniach utrzymać nie może ? To moja zona i niech kootas znajdzie sobie ładniejszą żonę jak ta ,którą ma bo mu widocznie nie pasuje i ja zdradza ale od mojej zony niech się odp********* xx Żonaty kootas to tylko nasrać może na twoją żonę k/u/r/e/w/nę, tępy jeleniu, a ty później ją całujesz. :D Przypiłuj poroże, bo już tak sufit rysujesz, że niebawem przebijesz się do sąsiadów, przygłupie.:D

Gość gość
gość dziś trafilem idealnie stara koofa zona koofiarza odezwała się :) Szczekaj p**doo głośniej może twój mężuś kootas usłyszy i zejdzie z jakiejś d**y :) I wiedz idiotko j****a ,ze facet nigdy nie może być zbałamucony przez koofe , którą gardzi bo mu najzwyczajniej nie stanie ale ten stan opadu pewnie jest u niego na porządku dziennym bo widząc takie monstrum koorevskie jak ty to tez bym nigdy nie podniósł kootasa. Twój żonkoś bzyka wszystko w okolicy tylko nie ciebie stara ruro :)

Gość gość
patologia

Gość gość
Żonaty kootas to tylko nasrać może na twoją żonę k/u/r/e/w/nę, tępy jeleniu, a ty później ją całujesz. smiech.gif Przypiłuj poroże, bo już tak sufit rysujesz, że niebawem przebijesz się do sąsiadów, przygłupie.smiech.gif x Nasra to on w gacie jak mu gnat do łba przystawię ;) O moje poroże to ty się nie martw lepiej martw się o swoja pizzde i choroby weneryczne. Twój kochany żonkoś wraca do domu a ty mu dajesz pizzde i liżesz jego hooya po tych wszystkich menelkach z okolicy roochanych przez syfiarzy, jedne srały inne sikały a jeszcze inne rzygały, smacznego stara koofo :)

Gość gość
tak psioczycie na kochanki, a u mnie w pracy facet wlasnie zostawil zone, maja dziecko nastoletnie i drugie, ktore zrobili niedawno by ratowac malzenstwo. to drugie dziecko ma 5 miesiecy (!). z kochanka (tez u nas pracuje) spotykal sie co najmniej 2 lata, w pracy wszyscy o tym gadaja

Gość gość
gość dziś trafilem idealnie stara koofa zona koofiarza odezwała się Szczekaj p**doo głośniej może twój mężuś kootas usłyszy i zejdzie z jakiejś d**y I wiedz idiotko j****a ,ze facet nigdy nie może być zbałamucony przez koofe , którą gardzi bo mu najzwyczajniej nie stanie ale ten stan opadu pewnie jest u niego na porządku dziennym bo widząc takie monstrum koorevskie jak ty to tez bym nigdy nie podniósł kootasa. Twój żonkoś bzyka wszystko w okolicy tylko nie ciebie stara ruro xx Nie staje to tobie ułomny impotencie. Twoja k***wska histeryczka, co ja poślubiłeś wszystkim się żali, że masz flaka w gaciach. Mój mężuś jest ze mną w domu i kolacyjkę mi robi, a twoja ślubna poczwara lata z p/i/z/dą na wierzchu i szuka ogiera. Ostatnio widziałam ją w rowie przydrożnym, jak leżała rozkraczona i wiejskie burki na nią szczały, a największy ujeżdżał jej pusty łeb. Szczekasz to ty debilu, jak wykastrowany ratlerek, bo dawno nie roochałeś i wiesz, że prędko nie poroochasz, gdyż flakiem się nie da. Mojemu mężowi tylko drgnął penis przygłupie, bo oddał mocz, gdy twoje monstrum k***wskie wsadziło go sobie do ryja. Za chwilę ci jeszcze odpiszę frajerze tylko zjem kolacyjkę, którą właśnie podał mi mężuś :D, a ty w tym czasie przywlecz do domu swoją ślubną wywłokę, bo ci się jeszcze stado kundli urodzi :D i jak podrosną to poszarpią ci nogawki, wpierdzielą skarpety i buty, a na boso nie nadążysz gonić swojej d/z/i/w/ki z notoryczną wścieklizną p/i/z/d/y. :D

Gość gość
gość dziś Takiemu potworowi jak Ty, wątpię żeby mąż robił kolację, normalny mąż, po Twojej wypowiedzi wynika że masz męża menela a on nie robi kolacji tylko pewnie pije alkohol pod sklepem że swoimi kolegami. Żal mi Ciebie, bo Ty już się nie zmienisz Mimo wszystko miłego wieczoru.

Gość gość
Nasra to on w gacie jak mu gnat do łba przystawię O moje poroże to ty się nie martw lepiej martw się o swoja pizzde i choroby weneryczne. Twój kochany żonkoś wraca do domu a ty mu dajesz pizzde i liżesz jego hooya po tych wszystkich menelkach z okolicy roochanych przez syfiarzy, jedne srały inne sikały a jeszcze inne rzygały, smacznego stara koofo xx Gnata to przystaw palancie swojej ślubnej k/u/r/w/ie zasyfiałej. Za zabicie wściekłej suki niewiele dostaniesz, a może nawet cię uniewinnią, jak powiesz, że działałeś w obronie koniecznej. Ja ze swoim mężem się kocham idioto i mam udany seks, a ty już dawno złapałeś jakiegoś syfa, którego przywlekło twoje ścierwo, dlatego korniszon ci nie staje :D i ślubne kurwiszcze wypina się każdemu jak leci. :D

Gość gość
dziś Co ty nie powiesz żałosny rogaczu? A twoje rynsztokowe słownictwo ci nie przeszkadza, oraz życie pod jednym dachem z zawodową prostytutką, co każdemu robi dobrze tylko nie tobie? :D

Gość gość
ta co udaje łosia to zdesperowana kochanica żonatego

Gość gość
wczoraj była kochanką żonatego a dziś jest łosiem. ciekawe kim będzie jutro?

Gość gość
O matko...

Gość gość
wiedz idiotko j****a ,ze facet nigdy nie może być zbałamucony przez koofe , którą gardzi bo mu najzwyczajniej nie stanie x od razu widać, że to pisała idiotka j****a co myśli, że kochasiowi staje tylko przy niej. a jak facet pójdzie do burdelu, to jak ci się wydaje głupia koorfo po co, żeby sobie posiedzieć i popatrzeć? :D według twojej teorii pustaku nie powinien mu stanąć, bo każdy facet gardzi prostytutką i nigdy się nie przyzna, że był w burdelu skorzystać z usługi dziffki.

Gość gość
Ja też tak uważałam kiedyś ale zaimponowalo mi to że jestem lepsza od ich żon ze mam lepsze ciało mimo ze tez mam dziecko. ..faceci szukają innej z winy z zony...ktore po ciazy sa zaniedbanie często grube, śmieszne jest to dla mnie ze jednak boją sie tych swoich swinek żeby nic się nie wydalo hwhe

Gość gość
Weź kobieto się opanuj. O ile cię kobieta nazwać można...bo to co wypisujesz i jakich słów używasz świadczy o twoim braku hamulców... Masakra skąd się takie psycholki biorą? Zacznij leczyć chory łeb nim będzie za późno i komuś krzywdę zrobisz

Gość gość
dziś Ja nie wiem gdzie ty żyjesz, ze widzisz grube żony po ciąży. Wokół mnie same szczupłe mężatki nawet te po 2 ciążach. Ja też po ciążach nie roztyłam się i po porodach momentalnie wracałam do swojej wagi i wyglądu

Gość gość
qrewki to mężatki a kochanki to normalne wyzwolone kobiety! Mamy w końcu XXI wiek !