Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy myślicie że jak teściowa mnie nie lubi to i tak może być fajną babcią ?

Polecane posty

Gość gość
Trudno się dziwić kobiety/pseudo synowe,wasz poziom intelektualny sięga zera,szkoda czasu na czytanie tych bredni. Prawdziwa kafeteria była kiedyś,ta sięgnęła dna. Powiem więcej, to forum widac jest po to by dokładać do pieca,podburzać,podpuszczać jedna drugą. Brudy każda powinna prać w swoim domu bo to że coś tutaj piszecie niczego dobrego nie wnosi w wasze życie rodzine,chcecie upuścić sobie skrywaną nienawiść a to doprowadzi kiedyś was do tego że, zostaniecie same. Jaką bronią walczysz od takiej zginesz,nic nie jest wieczne.

Gość gość
t ja z 12:57, oczywiście wnuk najbardziej lubi babunię. dlaczego? bo na wszstko pozwala, robi synowej (i synowi!) ma przekorę, pozwalając dziecku na to, czego oni zarbonili. Umiał na nocnik - to ta znów zrobiła tak że w pieluchę robi Nie rozwalał juz zabawek i nie wywalał wszystkich rzeczy na środek łącznie z pościelą - to babunia pozwala i mały robi co chce i kiedy chce. Ojciec nie pozwala mu brac przedmiotów do buzi - babcia pozwala. mam dalej wmieniac? oczywiscie że mały lubi babcie bo żadnych wymagan mu nie stawia i go rozpuszcza jak cyganski bicz tak że rady sobie z nim dac nie mozna pozniej. Ograniczyli jej kontakty z dzieckiem a ta po rodzinie labidzi jaka pokrzywdzona

Gość gość
Jakie ty masz doświadczenie życiowe? że tak łatwo przychodzi ci ocenianie innych? Droga pani,doktorat to zdolności ,by go zrobić trzeba mieć pojęcie,nie dają go na bazarze.Coś wiem o tym:) .Natomiast kwestia obycia to znam ludzi po wyz.studiach i niestety mają problem z podstawowymi zasadami wychowania ale jedno z drugim nie ma nic wspolnego.Wykształcony nie znaczy inteligentny.Są ludzie po ZSZ i błyszczą inteligencją,z tym się człowiek rodzi,nie nabywa,choć są i tacy ktorzy szybko się uczą i przynajmniej starają się dorównywać :) xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx WKUR**WIA mnie takie NAPIER***alanie na synowe przez idiotki które g***wno w zyciu widziały, nie mają ZIELONEGO pojęcia o tym jakie są niektóre tesciowe a pyski pootwierały tak na te synowe, że w ogóle strach czytać. Kij wam w oko! xxxxxx xxxxx xxxxx Teraz zrozumiałam w czym masz problem:):):) trzeba było się uczyć:) Chcesz powiedzieć że twoja terminologia świadczy o twoim poziomie .No cóz nie dziw się,jak ma się przed sobą takie indywidum to trzeba traktować z góry:), Urodzisz dzieci to zobaczysz że życie nie jest usłane kwiatami,choć może lepiej gdybyś ich nie miała,bo będziesz męczyć innych.

Gość gość
13:08 wróżenie z tekstów na kafe ci nie wychodzi. I nie, nic nie rozumiesz kruszynko zabiedzona :) Rozmawiasz z osobą po studiach wyższych i to bynajmniej nie z pedagogiki, a z informatyki. Wiem, że cię zatkało, bo ty pewnie nie umiesz nawet przemnożyć 2 przez 2, ale nie racz więcej próbować mnie oceniać bo sama g***no wiesz. A popieranie osoby którą opisałam, czyli teściowej, mojej teściowej, po tym co napisałam i co wymieniłam, świadczy o tym że problemy ze sobą to masz tutaj TY.

Gość gość
13:08 i jako absolwentka studiów z IT powiem Ci tylko tyle że doktorat z pedagigiki to kpina i śmiech na sali, każdy DEBIL może to mieć. ale ty chyba nawet do tego poziomu nie dorosłaś. Moje słownictwo zostaw mnie, nie tobie je oceniać, a dyplom masz rację, nie idzie w parze z obyciem. Ja jednak na kafe nie umiem byc obyta jak słysze takie bzdury jak ty wypuszczasz. mam okorpną tesciową, ona traktuje źle nie tylko mnie, ale synową i zięcia tez, więc zejdź ze mnie, a soczyście powiedzieć musszę, bo już nerwy mi nie wyrabiają jak o babie pomysle. Pani doktor pcha we wnusia czekoladkę przed obiadem i nie słucha próśb rodziców by robić tak jak oni, bo oni powinni byc wazniejsi, jako rodzice - SUPER poziom. i wiesz co, tu nie trzeba mieć dzieci żeby wiedzieć że pewnych rzeczy się nie robi. Spadaj.

Gość gość
ale co ty sie dziewczyno trollem kolejnym przejmujesz co tesciowych broni? to są osoby co chocbys powiedziala ze tesciowa cie chciała z kolta zastrzelic to i tak powiedza że widać zasłuzylas "jak sie ma takie indywiduum to nie dziwota" no, nie zabłysnęła tym tekstem i widac ze niekumata baba ale niech mysli ze jest inaczej ponoc psychiatrzy kaza takim potakiwac, glaskac po glowie i mowic tak tak, masz racje zaraz pojdziemy gonic krasnoludki:D przekarmianie dzieci,nie sluchanie prosb ich matek i ojcow,walenie do synowych chamstwem i one to usprawiedliwiaja. brawo wy

Gość gość
WYPOWIEM SIE TEZ :) uwazam (patrzac z walsnego doswiadcznie) ze niefajna tesciowa moze byc fajna babcia ale tylko z perspektywy wnuczki czy wnuczka. z perspektywy rodzicow to juz inaczej wygladac moze,np tak jak mowicie gluchota na wasze wytyczne, poblazanie dziecku rozpieszczanie go potem rady sobie nie mozna z nim dac. tez to znam

Gość gość
dziś hi hi,może i ja coś dopowiem bo ,nie rób z siebie uczonej bo dzisiaj jak kzykniesz na ulicy pani agister to wszyscy sie odwaracają,jeden ma go zrobionego po ciemku,drugi tak jak ty za osełkę masełka. Fakt w gębie masz jak w kiblu tym za stodołą i ten dyplom radze tam na gwozdziu powiesić.Tesciowej nie znam to nie oceniam ale ty dałaś popis.Rozumiem tez ze jestes bezrobotna i siedzisz tu cały dzien na kafie by umilić sobie swoje smutne życie. Nie powiem na pozegnanie spadaj a raczej zaproponuje wizyte u dobrego psychiatry ...............nie ma teg złego co by na dobre nie wyszło.

Gość gość
ja mam za osełkę masła debilu wykształcenie?: D pracuję normalnie a teraz jestem na zwolnieniu, co żal ci? :D poza tym moge pracować zdalnie z domu, wiem, u ciebie w warzywniaku to niemożliwe. kij ci w ryj :D haha ty nawet za osełkę pewnie nie masz. ile masz klas, 8? :D ty szmato

Gość gość
"jak sie ma takie indywiduum to nie dziwota" Ja tam nie doczytałam sie takiego stwierdzenia.

Gość gość
13:28 nie przejmuj sie panią frustratką z jakiejs wiochy. przezytalam co napisalas o swojej tesciowej.... tez uwazam ze slaba z niej babcia i ten doktorat co najwyzej ona moze nad wychodkiem powiesic skoro sie synowych pyta czy popękały i straszya że synowie poodchodza od nich. tak, pewnie by chciala zeby prosto pod pi((czke mamusi wrocili :D

Gość gość
dziś poskacz sobie wieśniaczko,mamusia krowe sprzedała byś mogła mieć komputer.Mnie nie sprowokujesz:) niczym a na pewno nie będe używała twoich argumentów i słownictwa. Nerwy biorą górę nad własciwie nie nabytym intelektem

Gość gość
nie doczytałaś się, bo zamiast mózgu masz dwa zwoje i do tego wyprostowane. Nie rozumiesz skrótów myślowych. Nie myl kafe z twoją uczelnią w Pyrkach Dolnych, zerze. Proooste :)

Gość gość
13:31 kij ci w ryj szmaciaro :D leję na twoje wywody na mój temat i zycze ci zebys taka tesciową dostała jak ja mam to pogadasz wtedy inaczej. A teraz sr**am na ciebie. bez odbioru. Prosta krowo z wymionami na 10 km. wracaj krowy doić

Gość gość
ALE TU PROSTAKI SIEZĄ :D ale nie dziwie sie, tez mam ochote tu powyzywać sobie swoja tesciowa i jej obronczynie dziwi mnie ze ta co sie tak obsikała że tu jedna bluzga i mięchem rzuca. tym sie podnieciła i zbulwersowala a nie bierze pod uwage ze moze ta synowa jest juz tak zniszczona psychicznie przez tesciową od wymion, sugeorwania zdrad, wytykania mankamentów po ciąży, że już nie mzoe nerwowo wytrzymac i bluzga na kafe. to ci do glowki nie przyszlo tylko czepiasz sie nie tego co trzeba a wez pod lupe innych . "nie znam tescowej to nie oceniam" wiesz ja tez nie znam ale jak laska napisala mi jakie teksty wali jej tesciowa to nie musze znac baby osobiscie zeby stwierdzic ze jest hyjową tesciowa

Gość gość
ha ha ha ha ha ha ha ha ha,dobrrrre dawaj dalej ,lubię to ha ha ha ha no dalej musisz być bardzo brzydka:) pokaz fotę

Gość gość
13:37 idź się wylecz, potem ewentualnie wróć, patologio bez wykształcenia. Będe teraz piękną polszczyzną do ciebie mówić, ą ę, może wtedy zwrócisz uwagę na sedno problemu. Pewnie nie masz jeszcze teściowej, a jak masz, to taką fajną babkę, a nie takie coś jak ja. Nie znasz się a się wypowiadasz, to takie...polskie.

Gość gość
13:35] I cóz że napisała? a ja ci zaraz napiszę że mam męża pedofila i teściowa złodziejkę.Podam kilka przykładow z rękawa wyjętycha i mi zaraz uwierzysz? Osoba ktora schodzi do poziomu zera ublizając nie jest wiarygodna. Poczytaj jej wpisy.To kupa mułu i dno.Nawet gdyby była w tym odrobina prawdy to nie nazywam jej kobietą a dnem.

Gość gość
dziś szkoda ze nic nie wiesz o moim wykształceniu,i tak nie uwierzysz,zresztą po co ci to. Masz to na co zasługujesz,niestety otworzyłaś się i zdania ktos kto jest normalny o tobie nie zmieni. Szkoda mi twojego partnera,na prawdę facet mógł trafić lepiej:)

Gość gość
Ja nie jestem na zwolnieniu,w przeciwieństwie do ciebie nie mam problemu ze zdrowiem:) więc nie musze sie leczyć

Gość gość
13:45 mój facet to nie twoja brocha, on jakoś nie jest niezadowolony i rozpieszcza mnie jak królową :) bo jestem osobą urodziwą, wykształconą i dobrą w łóżku. Ty zamiast partnera masz swój palec, ktory ci dogadza w chwilach niedomagan naprzemian z czekoladą.

Gość gość
13:45 i 13:47 patrzcie jak sie wkręciła :D widać czuje potrzebe tłumaczenia sie. dziecko, widze ze prowokuję cię do wywodów...zal mi ciebie, tak spalasz sie na kafe :D to ty nie jestes na zwolnieniu bo nie musisz sie leczyc. zaiste ciekawą masz prace skoro na kafe ją spędzasz. a szef wie? :D kłamczucha :D

Gość gość
koncze ci odpisywać, niech ci będzie że jestem chora, straszna, a mój mąż mógł lepiej trafić. nie płacz już wytrzyj gila, zajmij się robotą bo ponoć w niej dzisiaj jesteś. I nie płakuniaj juz, tak, wiemy ze jestes najmądrzejsza, najbardziej obyta, najcudnejsza, masz rację, jestes cudem!!! Muah! BEZ ODBIORU.

Gość gość
I tak trzymaj!!! bo złość i nienawiśc to bardzo złe cechy.Powiem więcej,siedzę bo się nudzę,czekam aż mechanik odda mi brykę wtedy zajrzę do firmy czy wszystko gra . Pierwszy i jedyny raz byłam na takim forum,doprawdy ubawiłaś mnie po pachy,nawet nie wiedziałam że jest takie miejsce że można innym obrobić tyłek.Przypadek zrządził:)[ kwiatek] dla ciebie od "szmaty" bywaj zdrowa

Gość gość
Ale wypowiedzi .Tak teraz piszą mądre,inteligentne i wykształcone dziewczyny-synowe?Nie wierzę w to co czytam,co za poziom.

Gość gość
Wreszcie znalazł się ktoś kto zamknął na poziomie topik. Więcej takich ,to może kafeteria stanie się przyjazną dla tych którzy chca pogawędzić a nie obmawiać.

Gość gość
eeee tam inteligentne,myślą że są,tak sie im tylko wydaje. Słoma z butów wyszła tej bluzgającej co to jest ponoć jakimś od informatyki. Mój chłopak nie konczył informatyki a sam komputery montuje no i jest facetem na poziomie ze szkoła średnią.