Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia2100

Ratunku lata lecą i ciągle ta samotnosc

Polecane posty

Gość gość
17;42 Szanse mu możesz dać ale współczuję ci ,będzie cie wyzywać od kretynek,bo ma to już we krwi i tym się podnieca, no co on sobą reprezentuje taki typ, głupotę. Nie wie nawet jakich slow używać do kobiet, wiec jedno słowo co zna to kretynka a on bałwan pusty.

Gość gość
gość dziś Ulżyło Ci już :P ? Bo mnie zniesmaczyłaś do pisania tutaj. Brońcie mnie Zastępy Niebieskie :D, przed poznawaniem kobiet o Twojej "entelegencji" :P. W pełni rozumiem, dlaczego tylko najgorsze męty społeczne, są Tobą zainteresowane :D. Jeżeli nie wiesz, to przeczytaj własne posty. x Dobrych snów normalnym paniom życzę :) .

Gość gość
gość dziś Jeśli rzeczywiście szansę dostanę :), to dziewczyna przekona się, ile jestem wart :). To dla niej ciekawsza propozycja, od kogoś, kto każe jej odchudzać się przed spotkaniem. Twoja ocena, nie ma dla mnie żadnego znaczenia i prawdę mówiąc, wyssana jest z palca. Na szczęście dzieli nas jedno: ja nie jestem desperatem :D. Ps. Na YT są doskonałe składanki muzyki z lat 60-siątych. Dobrze sprawdzają się przy robieniu w domu porządków :D. Pozdrawiam .

Gość gość
19;23 Potrafia być dobrymi mężami i ojcami w nowych związkach ?pustynio tylko dla dzieci z 1 związku a z nowa osoba już dzieci nie chcą rozpladniac, bo przecież oni się już alimentów naplacili babci opowiadaj to na dobranoc, może przejdzie. Obce geny się tak nie kocha jak swoje, co swoje to swoje.

Gość gość
19;23 Potrafia być dobrymi mężami i ojcami w nowych związkach ?pustynio tylko dla dzieci z 1 związku a z nowa osoba już dzieci nie chcą rozpladniac, bo przecież oni się już alimentów naplacili babci opowiadaj to na dobranoc, może przejdzie. Obce geny się tak nie kocha jak swoje, co swoje to swoje.

Gość gość
gość dziś ...tylko dla dzieci z 1 związku a z nowa osoba już dzieci nie chcą rozpladniac... Cóż za język :D. Rozpłodowe to mogą być konie :D. x ...bo przecież oni się już alimentów naplacili... Baaa... Nie tylko napłacili, ale płacą nadal :), bo wzorem ojca, dzieci na studiach, wiedzę zdobywają :). Nawet na wspólne wyjazdy z nową rodziną je czasami zabierają :). x ...Obce geny się tak nie kocha jak swoje, co swoje to swoje... A ja głupi myślałem, że jak zrobię dziecko drugiej żonie, to ono moje geny dostanie :D. Ach dzięki Ci krynico mądrości, za wyprowadzenie mnie z błędu :P. Ciekawe: dlaczego inteligentni mężczyźni, na Ciebie nie lecą :P.

Gość gość
21;26 szanse może tu na forum się jakaś zlituje nad tobą i się w końcu umówi z tobą na ta randkę, no daj panie boże i będziecie mieć potem dzieci ,jak dojrzejesz bo narazie to nie dojrzałeś ani do związku, ani do dzieci ,zresztą twoje plemniki sa już stare i mało ruchliwe,zegnam ofiaro losu.

Gość gość
gość dziś Napisz jeszcze coś. Takiego rogala, nie miałem na twarzy od piątku :D.

Gość gość
21;13 Panie boże chroń mnie żebym niespotykala takich pustych i ułomnych ludzi jak ty i oto się modle i boga proszę i poproszę żebyś w końcu zmądrzał i szanował kobiety. OTO jesteś przykładem ze takich idiotów trzeba się strzec jak ognia.

Gość gość
21;47 Zwal se konia i ci ulży, a nie tu kobiety szukasz dobranoc. Ja mam na ciebie wyjebane.

Gość gość
21;47 Zwal se konia i ci ulży, a nie tu kobiety szukasz dobranoc. Ja mam na ciebie wyj****e.

Gość gość
21;35 Ciekawe dlaczego tacy idioci musza kogoś szukać na kafe bo nie potrafią poznać w inny sposób ,krynico głupoty biedny rozwodniczku ,no co żadna cie niechce pidzama party pozostaje ,nikt nie przyjdzie.

Gość gość
gość dziś Za co miałbym Ciebie szanować? Za "ętelegencję", którą się tutaj popisujesz, czy za rynsztokową kulturę, którą reprezentujesz? Resztę piszących tu osób, szanuję i mam nadzieję, że to im okazuję :).

Gość gość
Panem bogiem nie jesteś bo żadna cie niechce, szanse u ciebie maja takie kobiety o niskiej inteligencji jak ty i porażeniu umysłowym, może komuś udaje się stworzyć związek po rozwodzie ale tobie to się nigdy nie uda i tobie tego życzę bo jestem zacna kobieta a ty hipokryta.

Gość gość
gość dziś Akurat jestem jedyną osobą w tym temacie, która wyraźnie napisała, że NIE SZUKA :D, choć poznanie Natalki :), czy Kafeannaa-y :), wcale by mi przykrości nie sprawiło :). Wybacz, ale to ty jesteś starym, wyrzuconym na śmietnik kapciem, bez pary :P. W realnym świecie, kupuję pomarańcze uroczej ekspedientce i uśmiecham się, gdy czerwieni się na mój widok :). Czy jakikolwiek mężczyzna kupił Ci kiedykolwiek coś bez okazji ?

Gość gość
21;58 Boże co za kara pisać z tobą, nie wiem za jakie grzechy, to ze ja mam inne zdanie niż ty na temat rozwodników to jestem kretynka .To świadczy o tobie ,zero inteligencji i kultury z twojej strony, no jesteś kompletnie j*******y, dziewczyny piszcie dalej z tym nielomem bo mi brak slow na tego nieudacznika życiowego. Idź popłacz się mamie ze tu wojnę na forum masz. 1% FACETÓW TO WYJĄTEK ale ty do tego procentu nienalezysz, wiec czego tu oczekujesz na forum, tu nie masz szans u żadnej kobiety ofermo.

Gość gość
22;05 Tak kupił i to nieraz a ty byś nic nie kupił, bo byś grosza w portfelu szukał, zero kasy, zero kultury, zero inteligencji i wygląd pewnie tez i módl się żeby któraś cie wzięła ,bo masz szanse mniejsze niż zerowe a pomarańcze mogę kupić sobie sama i zejść sama bez ciebie. Ekspedientka się czerwieni ze takiego buraka obsługuje jak ty i nie chce ci powiedzieć ze śmierdzisz bo się wstydzi ciebie.:)

Gość gość
Nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Ty piszesz tutaj, bo nigdzie indziej, nikt Ciebie słuchać nie chce (w pełni rozumiem dlaczego :D ). Ja prowokuję Cię do pisania, bo z każdym zdaniem, pogrążasz się bardziej i pokazujesz, że moje niekulturalne zachowanie, było w Twoim przypadku, w pełni uzasadnione :D.

Gość gość
22;05 Tak kupił i to nieraz a ty byś nic nie kupił, bo byś grosza w portfelu szukał, zero kasy, zero kultury, zero inteligencji i wygląd pewnie tez i módl się żeby któraś cie wzięła ,bo masz szanse mniejsze niż zerowe a pomarańcze mogę kupić sobie sama i zejść sama bez ciebie. Ekspedientka się czerwieni ze takiego buraka obsługuje jak ty i nie chce ci powiedzieć ze śmierdzisz bo się wstydzi ciebie.:)

Gość gość
22;20 Odpowiedz masz wyżej czytać umiesz.

Gość gość
widzisz a kto powiedział ze nadwaga to cos wielce zlego.. a moze wole takie? dla jednej nadwaga to 5 kg

Gość gość
Kupiłeś te pomarańcze i zjadłeś sam, czy nadal nie masz z kim zjeść ?ja bym cie poczęstowała ale brzydzę się tobą.

Gość gość
21;58 za to ze jestem kobieta i żyję,bo każdy ma jakieś wartości, bo jest człowiekiem a ty jesteś tępy jak tępy nóż do zaostrzenia. w realnym świecie nikt na ciebie nie patrzy i nie rozmawia. jesteś tyle lat po rozwodzie i czemu żadna cie nie chce ani do związku ani do zapylenia, no zadaj sobie pytanie a potem wyzywaj od kretynek dziewczyny, bo według ciebie jak sam napisałeś kolejna czyli nie jedna dziewczyna jest kretynka bo nie lubi takich rozwodników, jak ty.

Gość gość
Zrobiłam parę błędów w zdaniach ,jak jesteś po szkole specjalnej to tych błędów nie zauważysz a jak jesteś inteligentny to je wychwycisz w co bardzo wątpię, dziewczyny jak wy się z nim dogadujecie, macie jakieś specjalne sposoby żeby go wypierdolić z forum? Wyraźnie jest napisane Kafeteria- Magazyn dla kobiet, czytać nie umie.

Gość gość
Organizuj dalej pidzamowe party, widzę ile jest osób chętnych jak mam spędzić towarzystwo z takim kretynem jak ty, to wole z kotem i to ty mnie zaczeles wyzywać od kretynek, wiec jesteś po kolei debilem, zakompleksionym rozwodnikiem, kretynem bez przyszłości, odrzutkiem społecznym, bez perspektyw do dalszego układania sobie życia. Może ci koledzy co są w tych związkach dadzą ci jakieś wskazówki jak postępować z kobietami. Urządź sobie jakieś seks party i zapraszaj je do domu, powodzenia.

Gość gość
Rozwodników i tak będę wrzucała do jednego wora i zdania nie zmienię, nie-przekonasz mnie. Jednego miałam i cio oszukiwał ,kłamał,no mam pecha ale wiesz co mam to głęboko w d***e, ze bronisz rozwodników. Sam jesteś po rozwodzie i szanse marne masz, stary gruby gzub z ciebie z łysiną pewnie. Bron dalej rozwodników bo są u mnie na najniższej polce, ale są tu dziewczyny co się i na rozwodnika skuszą, inteligentnych slow do ciebie nie idzie użyć ,bo sam sobą nie-reprezentujesz nic.

Gość gość
Widzę, że Kapeć całą noc i przedpołudnie tutaj nadawał :(. Jakoś nie mam ochoty na kolejne kłótnie. Dobrej nocy, normalnym kobietom :) .

Gość Natalia2100
Szukać czy nie szukać?Sam się znajdzie jeśli przeznaczenie istnieje czy nie,chociażby nie wiem jak się staralo? Może dać sobie spokój?

Gość gość
kupowanie ekspedientce pomarańczy - i to jest dobry wątek na któryś z odc. Chłopaków do wzięcia :P

Gość pidżama party
Natalia2100 dziś ...Może dać sobie spokój?... Lepiej daj sobie spokój :) i tylko bacznie obserwuj swoje otoczenie. Złapać mastodonta sama nie dasz rady, ale do Twojej pułapki wpaść może :D.