Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia2100

Ratunku lata lecą i ciągle ta samotnosc

Polecane posty

Gość gość
nIE PRZYCIAGAM NIKOGO DO SIEBIE ALE TY NATALKO WYDAJE MI SIE ZE MASZ MILE USPOSOBIENIE, no jeszcze mam kota, tylko on mi pozostał ,wołam na niego kropka albo kropkowicz lubi leżeć na ogródku ,tam się wyleguje ale kot to kot, a ja potrzebuje miłości od człowieka.

Gość gość
gość dziś ja centralna polska,34 lata...można ? Zapraszam :). Będę miał powód do posprzątania :).

Gość gość
gość dziś ...można ?... Zapraszam :). Będę miał powód do posprzątania :) Dziwne: zjadło mi posta :(.

Gość Natalia2100
Ja dziś też trochę sprzatalam.

Gość gość
posprzatac po kocie mozna ostatnio zesral mi sie w dwoch donicach.

Gość gość
Kiedy mogę przyjechać na pidżama party dostane zaproszenie? i kota opuszczę.

Gość gość
Natalia2100 dziś Ja trochę zakupów zrobiłem i nieco się wkurzyłem :(. Upatrzyłem sobie fajny aluminiowy kufer. Będzie mi potrzebny do następnego wyjazdu. Dzisiaj zobaczyłem, że jest ostatni i ździebko poobijany :(. Będę zły, jak przed wyjazdem nie dostaną nowego :(.

Gość gość
gość dziś W długi weekend pasuje :) ?

Gość gość
gość dziś Gdybyś bez kota nie mogła żyć, to mogę pożyczyć od sąsiada :).

Gość gość
ok, pasuje zaproszenie przyjęte, teraz tylko gdzie i o której?jak mam przyjść ubrana bo nago chyba nie. he he he:)

Gość gość
Na pidżama - party obowiązuje strój pidżamowy :D. Zaraz poszukam jakiegoś maila, by można było kontakt nawiązać :).

Gość gość
22;05 ok może być a jak się wabi? w Niemczech miałam takiego co 7 kg ważył SZtumbri, co ubrać na pidżama party spódnice czy spodnie?

Gość gość
centralna dziękuję za zaproszenie ;-) jakieś specjalne zasady,wymogi,prócz pidżamy :-)

Gość gość
:)Ale mi humorek dopisuje i jestem ciekawa jak będzie na pidżama party, pomoże mi ktoś strój wybrać?:)

Gość gość
gość dziś Możecie upiec coś dobrego :). Znalazłem maila z fajną nazwą :D : STRASZNYKMIOTEK@gmail.com Nawet jest jeszcze aktywny :). Zapraszam do kontaktu :).

Gość gość
ok w takim razie ciasto brzoskwiniowe lub sernik lubię piec, kot zostanie w domu jemu dam wiskasa

Gość gość
gość dziś ...22;05 ok może być a jak się wabi? w Niemczech miałam takiego co 7 kg ważył SZtumbri, co ubrać na pidżama party spódnice czy spodnie?... Ja tam wolę spódnice (będę miał gdzie zaglądać :P ). Imienia nie pamiętam, bo zawsze tego kota tylko z mieszkania przeganiam, a nigdy nie wołam :).

Gość gość
Słowo gmail trzeba wpisać ręcznie, bo Kafe dołożyło spację w adresie.

Gość gość
Natkę to bym bzyknal. Mam przeczucie, ze ma spore cycuszki! ;)

Gość gość
A może to kwestia,ze czas jeszcze nie nadszedł?Jedni spotykają się w wieku 20lat a inni 40.Dopiero na starość będzie wiadomo,czy nie wyszło. Ileś tam samotnych osób tu piszących za rok może już być po ślubie.Los bywa zaskakujący.

Gość gość
jestem młodym facetem mającym 33 lata. Mam dziecko, z jego matka rozeszlismy sie po kilku wspolnych latach... bylem załąmany, gdy tylk mysle ile szkod to wyrzadziło synkowi, wyrządzi to chodze smutny, zdolowany... ciezko sie ogarnac... jednak jestem sam nic tego nie zmieni, szukam, chce stabilizacji normalnego zwiazku, normalnej dziewczyny, z zasadami, wychowana jeszcze tzw po staremu :):) i niestety jest takie dno, ze jestem zawiedziony... czy juz nie ma kobiet, ktore chca byc szczesliwe, ktore chca zwiazek nie ze wzgledu na wyglad, seks, kase, tylko gdzie dom, rodzina, czulosc, zaufanie, miłosc? czy takie cos jeszcze ma racje bytu? tragedia to wszystko...

Gość gość
Jak masz dziecko to szukaj rozwodki z dzieckiem. Nie chce ponownie widzieć faceta z bagażem byłam z takim i dziekuje ale drugi raz nie dam sie nabrać

Gość gość
gość dziś Są jeszcze takie kobiety, np. ja, ale jak znam życie, skreśliłbyś mnie za to, że jestem zbyt stara, zbyt brzydka czy zbyt biedna - jak większość mężczyzn, których poznaję.

Gość gość
dlaczego facet z dzieckiem był dla CIebie ciężkim doswiadczeniem? a może normalnych nei widze, bo wlasnie normalne wiedząc ze jest dziecko wycofują sie? dlaczego zakłądasz odrazu ze wszystko w TObie jest na nie? Stara? moze takie lubie? Brzydka? NIe ma brzydkich, kazda jest inna i w sobie cos ma ze mi moze sie bardzo podobac, ale innemu juz mniej...

Gość gość
:)Ja p*****le, gdybym to ja miała dziecko i sama je wychowywała to szanse bym miała u każdego faceta mniejsze niż zerowe i nikt by mnie nie chciał. Bo żaden niechce obcych genów wychowywać, wkurza mnie w facetach to ze bzykać się lubią ale odpowiedzialności nie lubią i nie chcą brać odpowiedzialności. To dlaczego ja ma, brać faceta z dzieckiem?:)

Gość gość
:)U mnie jest tak ze gdy ja poznaje mężczyznę ,to jak na początku to on mnie nie chce ,a gdy wszystko się rozkręci i widzę ze facet to memeja, albo jakiś laluś, to on się nie chce odczepić. Bo widzi u mnie moja zaradność ,pracowitość a sam taki ma dwie lewe ręce do roboty i na co mi taki? nie wejdę z deszczu pod rynnę. Do samego seksu mogę mieć już dziś, a do życia, związku, rodziny gdzie mam szukać wartościowego faceta?:)

Gość gość
13;36 Facet z bagażem chce luźnego związku, bez ślubu i bez dzieci ,ważne ze on już ma i się spełnił jako ojciec i ma gdzieś nasze oczekiwania. To są tak-zwane cwaniaki do zamoczenia ogórka i tylko ogórka i na nic więcej ,aby ładnie gadają ja tez dziękuję takim, masz racje kobieto z dala od takich, lepszy stary kawaler, wdowiec a nie rozwodnik.

Gość gość
gość dziś ...Bo widzi u mnie moja zaradność ,pracowitość...gdzie mam szukać wartościowego faceta?... U mnie w domu :D. Ty masz zaradność i pracowitość, a ja inteligencję :), która Twoimi przymiotami, potrafi odpowiednio pokierować :). Ja wymyślę, Ty zrobisz i będziemy szczęśliwi, weseli, aż przyjdzie Śmiertka i nas rozdzieli :D.

Gość gość
gość dziś ...Facet z bagażem chce luźnego związku, bez ślubu i bez dzieci ,ważne ze on już ma i się spełnił jako ojciec i ma gdzieś nasze oczekiwania. ... z dala od takich, lepszy ... wdowiec a nie rozwodnik... Bo wdowiec na pewno dzieci nie ma :P. Kolejna samotna przez własną głupotę - kretynka :(.

Gość gość
OO;27 Czy wy o niczym innym nie umiecie myśleć, tylko ciągle seks seks, seks i jeszcze raz seks, na ładne oczy nie chodzę do łózka. Nie chce mieć nieślubnego bachora i szukać wiatru w polu. Zakładajcie gumki albo wyskakujcie, bo ja cale życie nie będę brać pigułek, by przytyć .Chce być zgrabna i zawsze atrakcyjna.