Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia2100

Ratunku lata lecą i ciągle ta samotnosc

Polecane posty

Gość gość
20;46 TAK zgadzam sie z tobą mój miał ze 45l,byłam od niego z 10l młodsza i zamiast docenić ze ma młoda i ładna, to miał to gdzies liczył się dla niego tylko seks, tak myślę bo żadna by mu nie dala, tacy to tylko makaron na głowę nawijają, no i straciłam zaufanie już do facetów ,na randce elka poznałam ale kryminalistę, patola co patrzył na moja kasę, no gdzie ja mam znalez wartościowego faceta ,myślałam ze jest mało takich dziewczyn jak ja po 30 w takiej sytuacji, a tu proszę fajnie sie podzielić doświadczeniami, dziękuje ci.

Gość gość
20:49 Też tu siedzisz.W sobotni wieczór na kafeterii.

Gość gość
gość dziś ...co robią samotne 30stki wieczorami jak widzę , że nie wychodzą wcale nigdy . ciekawi mnie to... Na długi weekend, przyjeżdżają do mnie, na pidżama-party :D.

Gość Natalia2100
Kafeanna-a w duzym miescie sxukasz? 3 miesiące wiem ze trudno.ale ja dłużej szukałam aż znalazłam.ważne by się nie poddawać.

Gość Kafeannaa
W dużym. Problem jest tylko taki, że mi nie ma kto pomóc finansowo...

Gość Natalia2100
Po cieszę Cię,ze nie tylko ty jestes zdana sama na siebie finansowo :/

Gość gość
Minal rok i do czegoś by go to zobowizywalo,no wiec szukał dziury w całym, by jakoś mnie się pozbyć ,nasycił się, nasycił i diabli by to wzięły i ten tekst już jedna cipę miałem. No to jak miał to po co mu była potrzebna moja ,tylko na wybzykanie, mógł iść na prostytutki .Pozostają zerowe szanse, mimo ze każdy mówi ze ładna jestem. Portale randkowe odpadają, fotki ,Darling nic z tych rzeczy ,stałam się sfrustrowana, baba przygnębiona.

Gość gość
Wlazłem na dział: Po 30-tce (Życie dojrzałe), a tam same żale samotnych kobiet po trzydziestce. To jak będzie, robimy to pidżama-party w długi weekend :D ?

Gość gość
40 latku zaproś na tą pizama party ta panią z piekarni może jak ją obdarujesz kilogramem pomarańczy to się skusi na twoje zaproszenie które wcale nie jest absolutnie zaproszeniem na seks

Gość gość
gość dziś Przy pani z piekarni, peszę się bez sensu, a przy Was nie :D. Zresztą zobaczę ją dopiero za m-c, bo ta piekarnia, jest obok miejsca, gdzie przebywam w delegacji.

Gość gość
chciałbym żeby zgwałciły mnie te 30stki co tutaj piszą w tym poście

Gość gość
gość dziś Straponami :P ?

Gość Natalia2100
Nawet fajny dzień mialam.Costam w domu porobilam potem byłam na zakupach i zleciała niedziela.Nie stety wieczór i znowu sama.wyjścia na spacer czy do miasta na zakupy są w porządku.Ale wszędzie chodzą pary za rękę albo rodziny z dziećmi.Dołuje mnie to. Ale przynajmniej nie siedziałam w domu. Nawet makijaż sobie zrobiłam.

Gość Pidżama party
Natalia2100 dziś ...Nawet makijaż sobie zrobiłam... To dawaj zdjęcie :)

Gość Natalia2100
Już zmylam :/

Gość gość
Natalia2100 dziś Buuuuu :(. To daj zdjęcie w pidżamce :D.

Gość gość
21;28 Ja tez zrobiłam sobie makijaż i myślałam czy mnie kiedyś ktoś pokocha? tak wkurza to jak widzisz tyle par z dzieciakami ,wozikami każdy z kimś, rok ma 360 dni a ja każdego roku sama i najgorszy sylwester każdy z kimś, przykre to jest. Jest tyle ludzi na świecie to dlaczego mnie nikt nie chce, nie wiem

Gość gość
21;28 Ja tez zrobiłam sobie makijaż i myślałam czy mnie kiedyś ktoś pokocha? tak wkurza to jak widzisz tyle par z dzieciakami ,wozikami każdy z kimś, rok ma 360 dni a ja każdego roku sama i najgorszy sylwester każdy z kimś, przykre to jest. Jest tyle ludzi na świecie to dlaczego mnie nikt nie chce, nie wiem

Gość gość
a w jakiej części polski to party pidżamowe ?

Gość Natalia2100
Na mnie Sylwester wrażenia nie robi.Wyjdę gdzieś to wyjdę.Nie to nie.I najwyżej pójdę spać przed północą. Jak sie jest cały rok samemu to już Samotny Sylwester nie robi wrażenia. Boże Narodzenie też. Cóż,dzień jak co dzień.

Gość gość
Ja tego sylwestra sam spędziłem i jakoś nad tym nie płakałem :). Byłem tak zmęczony, że przysnąłem i nie poszedłem do bardzo miłej dziewczyny :(. Do dzisiaj nie odzywa się do mnie :(. A przecież tuż przed północą, obudziłem się i o północy wysłałem jej SMS-a z życzeniami :).

Gość gość
gość dziś Na pięknym Górnym Śląsku :).

Gość Natalia2100
A macie tak,ze w sylwestra zużycie sobie czegoś czy też robicie postanowienia?J tak miałam.zwykle życzyłam sobie abym w końcu kogos poznała i ulozyla sobie razem z nim życie,albo było to coś z pracą,albo ze zdrowiem.Rok temu z yczylam sobie ,aby 2015 nie był gorszy od 2014. W tym roku-dziwne nic sobie nie z yczylam. Prawdę mówiąc spać mi się chciało.A przy petardach nie idzie zasnąć ;)

Gość gość
Natalia2100 dziś ...Boże Narodzenie też... Wtedy melduję się u rodziców :), ale zawsze mogę, kogoś do siebie zaprosić :).

Gość gość
nIE PRZYCIAGAM NIKOGO DO SIEBIE ALE TY NATALKO WYDAJE MI SIE ZE MASZ MILE USPOSOBIENIE, no jeszcze mam kota, tylko on mi pozostał wołam na niego kropka albo kropkowicz lubi leżeć na ogródku tam się wyleguje ale kot to kot, a ja potrzebuje miłości od człowieka.

Gość gość
Natalia2100 dziś ...Prawdę mówiąc spać mi się chciało.A przy petardach nie idzie zasnąć... Ja tylko tego SMS-a wysłałem i zaraz na powrót w kimono walnąłem :). Nawet nie chciało mi się, na petardy patrzeć.

Gość gość
ja centralna polska,34 lata...można ?