Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem przeciwna pomocy frankowiczom. jak ktoś głupi by brać kredyt pod sufit to

Polecane posty

Gość gość
A wy co, bankierzy na stanowiskach, że tak się unosicie? Pojadą po pensji jak będą nam odszkodowania wyplacac hehe trzeba było nie oszukiwać, to byście nie trzesli tylkami teraz o pensyjke.

Gość gość
to nie będzie tak że oni komuś będą odszkodowania wypłacać czy pić po pensji bankierów. Nie wiecie że to co chcą zrobić to po prostu wam przewalutować pozostałą wam część kredytu??? sama się doucz kobieto...

Gość gość
Eee a ja mam to w doopie. Nie mam kredytu, ale nie rozumiem ludzie co Wy stracicie jak im pomogą? Polaczano-buraczana zazdrość ehh...

Gość gość
a wy co nie wiedzieliście po jakim kursie wam kredyt udzielano?? teraz się obudziliście.. dopoki było na plus to wam było jedno po jakim kursie wam udzielili kredytu a teraz was wielce oszukali.. kurs w banku zawsze jest niekorzystny!! no to ci wasi wysoko postawieni ludzie coś słabo działają, temat od roku na tepecie a pomocy ani widu ani słychu :D

Gość gość
nic nie stracimy? a co myślisz banki to tak zapłacą swoim kosztem??? dlaczego ja mam ponosić większe koszty bo komuś zachciało się willi na kredyt

Gość gość
"co Wy stracicie jak im pomogą? Polaczano-buraczana zazdrość ehh... " Kto im pomoże? Odpowiedz sobie na to pytanie. Skąd państwo czy te całe "banki" mają pieniądze? Sami sobie zarabiają na księżycu i przychodzą z nimi do nas? :O Albo wróć do szkoły podstawowej bo masz ogromne braki.

Gość gość
I co juz dostałyście frankowiczki? Juz wam placa? Upsssss chyba nie. I placic nikt wam nie bedzie, nikt wam zadnego odszkodowania nie da. A ratka wysooooka. A ja sobie spokojnie spłacam swoj kredyt w ZŁOTÓWKACH i nie trzęsę gaciami, ze mi rata wzrośnie. A wy w strachu hahaha. A jak jednak jakims cudem chociaz do tego nie dojdzie dostaniecie jakakolwiek pomoc to przechodze sobie na lewa umowe i ode mnie nie wezma na pomoc bezmozgom ani grosza hahaha

Gość gość
zawsze byłam przeciwna JAKIEJKOLWIEK pomocy państwa. Nigdy łapy po zasiłki nie wyciągałam. Sami ciężko harujemy na utrzymanie. W nagrodę za to nasze dziecko, które ponosi największe koszty naszej codziennej pracy zawodowej, bo siedzi w przechowalni zwanej przedszkolem kilka godzin, zostało uznane za DZIECKO GORSZEGO SORTU i pominięte jak wyrzutek spod ogona krowy. TAK skorzystam teraz z KAŻDEJ pomocy państwa jeśli będzie korzystna dla mnie. Z każdej strony będę ciągnęła ze wspólnej kasy. To co zrobili teraz wyzuło mnie z ideałów i brutalnie wbiło w glebę. Koniec altruizmu.

Gość gość
Duda w swoich wypowiedziach ostrożnie się wycofuje z pomocy, więc nic nie będzie z pomocy.

Gość gość
gość 2016.04.26 I co juz dostałyście frankowiczki? Juz wam placa? Upsssss chyba nie. I placic nikt wam nie bedzie, nikt wam zadnego odszkodowania nie da. A ratka wysooooka. A ja sobie spokojnie spłacam swoj kredyt w ZŁOTÓWKACH i nie trzęsę gaciami, ze mi rata wzrośnie. A wy w strachu hahaha. A jak jednak jakims cudem chociaz do tego nie dojdzie dostaniecie jakakolwiek pomoc to przechodze sobie na lewa umowe i ode mnie nie wezma na pomoc bezmozgom ani grosza hahaha X Nic dziwnego, że ludzie tak reagują. Nóż się w kieszeni otwiera.

Gość gość
Potrzebowaliśmy kredytu na mieszkanie, na kredyt we frankach nie mieliśmy zdolności kredytowej, na złotówkowy tak. Wzięliśmy, spięliśmy się, mamy mieszkanie i spłacony kredyt. Mieszkanie a nie posiadłość. W czym frankowicze są lepsi, jak płacili niższe raty zyskiem się nie dzielili, chytrość zgubiła.

Gość gość
To jest ich z****** obowiązek pomoc jawnie oszukanym ludiom, nie dobra wola, więc nie wiem i co ta zadyma.

Gość gość
a co wy jedyni oszukani?? ja też się czuję oszukana bo płacę skałdki zdrowotne a do lekarza muszę iść prywatnie i co zwrócisz mi

Gość gość
dokładnie..święte krowy :D jak się piszecie na śmiesznie niski kredyt we frankach to jasne było że ratka w koncu wzrosnie.. dollar tez kiedys byl po 7 zł a potem spadł do 3 zł z groszami, CEPY... ami tez ma bank zwracac za kredyt w zlotowkach????

Gość gość
Pomogą nam i tyle, możecie tupać nogami :D

Gość gość
Taak? to ja wam powiem jak wam pomogą :) przewalutują wam kredyt na złotówki, po czym okaże się że frank spadł i i tak wyjdziecie na tym suma sumarum jak zabłocki na mydle. Będziecie stratni tak czy siak :) Przewalutują wam a potem się okaze ze i tak złotówka jest drozsza od franka, bo i tak pewnie znowu będzie. w niczym wiec wam nie pomogą, złamasy z kredytami, was powinno sie yyebac!