Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allessa

Katowice Gyncentrum... komu pomogli 3

Polecane posty

Gość Karola2288
Lalika to będziemy razem betować w piątek :)

Gość Sunshine_111
Mnie też na gonapeptylu strasznie momentami bolała głowa. Parę razy brałam apap.

Dorotko a ten scretching to na zagnieżdżane jest? . Ale coś musiało wpłynąć że te zarodki nie obumarly

Gość gość
No to jest nas 3 ;) jak dotrwam do piątku bo @ mam dostać w środę. Jak mnie wkurza ten brak objawów :/ nic mi nie jest. Lalika

Gość gość
Asiu, nie wiem czy to pomogło. Mój mąż twierdzi że tak. Tak ten scretching to podobno miało pomóc w lepszym zagnieżdżeniu się zarodka. dorciak

Gość gość
Dorciak cicho gratuluję i mocno 3mam kciuki! Hope teraz twoja kolej później ty Lalika!Aneta będzie dobrze nic się nie martw!dlaczego wszystkie mają transfer tylko ja musze czekać tak długo to nie fair zobaczymy co mi jutro dr M powie pozdrawiam MaBo

Gość gość
MaBo i Ty kochana się doczekasz :) Dziewczyny boję się tak bardzo :( Już dziś za dużo mnie było. Miłego wieczoru i nocki. dorciak

Gość gość
MaBo doczekasz sie i transferu i tego całego stresu ;) nieważne kiedy tylko by zaskoczyło bo porażka jest okropna. Dorociak ja normalnie czuję Twój strach..czemu my przez to musimy przechodzić a co niektóre to nawet nie wiedza ze w ciąży są a my modlimy sie o nasz cud przeżywamy każde badanie krwi i bete. Mam nadzieje ze u Ciebie będzie dobrze. Trzymam kciuki. Lalika

Dziewczyny to jest nas 4 ja też planuje betę w piątek choć kusi mnie czwartek

Lalka ja się czuje jak ty zero objawów o ile nie przyjdzie @ to betujemy razem ja ostatnio 7dpt dostałam juz plamien a8dpt juz normalna @wiec zobaczymy miałam transfer zarodków 2 dniowych 4a to moja ostatnia szansa brak mrozakow oby zdarzył się cud i kropki ze mną zostały

Gość gość
Dziewczyny na wyniki kariotypu w genomie czekałam 3 tyg i 3 dni na nfz :) W środę idę na wizytę i poznam wynik boje się ze będzie nieprawidłowy :( Madzia

Gość smutasek85
Strasznie nerwowy piątek nas czeka...tyle bet :-)

Gość gość
Polly to sie nas na ten tydzień nazbierało :) ja jestem 5dpt- po criotransferze -5 dniowej wczesnej blasyocysty. Dzisiaj przed chwilką poczułam minimalne bole w dole brzucha i wzięłam nospe od razu. Jakos takchoć bardzo chcę to nie wierze ze się uda przez ten brak objawów.lalika

Gość Baska1988
Lalika nie szukaj objawów chociaż ja też szperałam wiecznie po forach i dopatrywałam się wszystkiego czego zobaczyć nie mogłam. Jedynie co mnie bolały to jajniki a jak się okazało po punkcji były strasznie powiększone i to sprawiało mi ból. Peonia ja betowała 10 dni po transferze. Transfer miałam w sobote a beta we wtorek, ah pamiętam jak się do Gyn nie umiałam dodzwonić po wynik mąż był w stanie drugi raz tam jechać :) Och kochane ten piątek będzie nerwowy dla wszystkich. Catarina ja też obchodziłam niedawno 5 rocznice ślubu w sumie chyba najlepiej ją będę wspominała z wszystkich. Miłej nocki kochane :*

Witajcie! Dorciak - ciche gratulacje :) Trzymam kciuki za wzrost :) Baaaardzo się cieszę :) A u mnie średnio - moje endo nie chce rosnąć - dzisiaj 14 dc i tylko 7,5 :( Kolejne podglądanie w środę i tak szukam i szukam przyczyny i znalazłam info w necie, że nawet i podczas krio nie można ćwiczyć - a ja cały czas biegam - dzisiaj 17-ty dzień z rzędu :( I chyba sobie tym zaszkodziłam :( buuuuuuuuuu Co to będzie? :( Allessa

Lalika nie rozumiem poczulas delikatny i chwilowy bol i od razu wzięłaś nospe? Ale po co. Leki przeciwbólowe chyba sa po to kiedy będzie juz mocno bolec a nie chwilowo.. Sama nie wiem.. Po co faszerować się dodatkowo ...

Gość gość
Alessa na pocieszenie napisze Ci ze ja tez biegam/ biegałam do dnia transferu. Moje endo tez było slabe..nastraszył mnie dr.M ze transfer może zostac przełożony,12 dc było kiepsko, a 15dc było pięknie już :) ja mam taką macicę że endo skacze ok.2dni przed owulka wiec może u Ciebie tez tak będzie, a nawet na pewno ;-) lalika Pamiętasz jak długo się stymulowałaś do punkcji? Bo ja mam cykle ok.28dniowe a punkcje mialam 16dc i wtedy tez dopiero endo było ładne, wiec sie tego spodziewałam ze skoczy ok.15dc. Lalika

Gość gość
No wzięłam nospe z tego względu ze jak przeglądam fora to w niektórych klinikach dziewczyny po transferze maja nospe rozpisana 3razy dziennie by zapobiegać skurczą i pomyślałam ze dobrze zrobię jak wezmę. Lepiej do skurczów nie dopuścić ale wiem panikować nie ma co. Lalika

Ja sie bralam bać jakichkolwiek lekow po transferze. Nawet nie wiedziałam. Ze można brać relanium czy nospe... Ale jesli nie zaszkodzi a lekarze wręcz zalecają to nie musisz sie martwic

Ciociakachna, ja też miałam takie bóle głowy, największe były w 1 dniu stymulacji po gonalu i menopurze. Nic nie brałam, przetrwałam, kolejne dni też głowa bolała ale już dużo mniej. Może też ci przejdzie. Na szczęście miałam L4 i przeleżałam ten czas, po zastrzykach jestem senna i mogłabym kilka razy dziennie spać.

Baśka, to ja też będę betować 10 dni po transferze. Też mam transfer w sobotę, będzie to dzień przed 3 rocznicą ślubu :)

Gość gość
Co za nerwowy piątek nas czeka dziewczyny jestem z wami i mocno trzymam kciuki! Sil czy twój transfer jest jutro czy w środę? Powodzenia! Polly a już miałam pytać co u ciebie! Dziewczyny będzie dobrze musi być! Pozdrawiam MaBo

Czy któraś z was mroziła nadmiar komórek? nie wiem, co mam zrobić z tymi komórkami, wydaje mi się, że nie są takie wartościowe jak zapłodnione komórki. Pewnie przed punkcją będę musiała jakiś papier podpisać, co z nimi zrobić. Jak mam niepłodność idiopatyczną, to lepiej brać kroplówkę, czy za 1 razem odpuścić i tylko embryo glue wziąć?

Hope nie wiem o jakie klasy helicobacter Ci chodzi? Po prostu mam wynik wskazujący na pewne zakażenie. Mam chyba 2,2, a pewne zakażenie jest od 1. Badane miałam helicobacter igg. Jak ktoś chce to mam nieotwarty aplikator do lutinusa ( mam ich kilka wiec mogę jakiś oddać) jak ktoś chce to podam maila i wyślę pocztą. Dorciak gratuluje! Czemu sie nie chwalisz małpiszonie :) wiem, wiem mówią- nie chwal dnia przed zachodem słońca :) ale my wszystkie po tylu latach jesteśmy przewrażliwione :) czasami takie dziwne pytania mnie nachodziły podczas tych starań, ze aż wstydziłam sie zapytać lekarza:)

Kasiurek właśnie chodziło mi czy helicobacter klasy IgG, bo z tego wszystkiego zrobilam jeszcze w klasie IGa, mi wynik wyszedł ujemny, a tego w klasie IGA - jeszcze nie mam

Ważniejszy jest raczej ten igg bo świadczy o teraźniejszości. Nawet jak ten drugi wynik wyjdzie dodatni, to będzie znaczyło tylko, to ze kiedyś byłaś nosicielem albo, ze miałaś styczność. Chyba tak sie to interpretuje.

Dzięki Lalika :D Ja punkcję przechodziłam w 14dc - niemniej dzisiaj Pani Doktor powiedziała, że mam się na razie nie martwić. Zobaczymy. Zawsze pod górkę :( Spokojnej nocy! Allessa

Gość pipi777
Dziewczyny, a encorton i estrofem do crio bierze się od pierwszego czy drugiego dnia okresu? Bo ja już zglupialam:'(