Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allessa

Katowice Gyncentrum... komu pomogli 3

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli mogę zaliczyć mokre sny do symptomów to chyba tak. Trochę od dwóch dni brzuch mnie ciągnie. Dzisiaj boli dół pleców, prawa pachwina i prawa noga. W środę powtarzam betę. Nawet nie wiecie jak się boję. .. Allessa

Zosia, już doczytałam, że w piątek betujesz, ja tez :) Allessa, tym razem będzie wszystko dobrze, a teraz się ciesz szczęściaro!!! Ile ja bym dała, żeby taką betę zobaczyć! Który dziś masz dpt i ilu dniowe zarodki były podane?

peonia88 na pewno mnie widziałas byłam na pierwszym łóżku od sali operacyjne.Mam podany jeden eskimosik w 2 dobie a czy zostanie ze mną tego nie wiem zero objawów ,dziewczyny miałyscie jakies objawy

Ja nie mam żadnych objawów, ani żadnych przeczuć. Jedyne co zauważyłam, to to , że swędzą i bolą mnie piersi. Ale to pewnie od utrogestanu. Mokrych snów też nie mam, libido na poziomie 0, ale teraz i tak chyba nie można się przytulać. Może jeszcze za wcześnie na objawy?

Gość gość
Allessa brawo - super beta - pięknie dzionek nam się zaczął. Normalnie nowy dzień - nowe możliwości :) dorciak1805

A to cie kojarzę :) To długo leżałaś pod kroplówką, ja po 2 h wyszłam, a ty dalej tam leżałaś.... Ja leżałam w łóżku obok, tylko przez te kurtyny nie dało się porozmawiać. A ty mnie kojarzysz? Co miałaś za kroplówkę podaną, że tak długo musiałaś leżeć? Ja miałam jakaś profilaktyczną przeciw hiperce.

Gość Tasia1989
Hej dziewczyny, ja niestety kolejny miesiąc czekam bo wyszła mi bakteria jakaś kapsica czy cos takiego, prawdopodobnie przy punkcji ja dostałam :( ehhh ciężkie to życie

peonia88 szkoda ze była ta kurtyna bo na pewno sobie bysmy pogadały :-)A miałam podany kroplówke Atosiban na skurcze macicy

Allessa super :) :) ja miałam ciągnięcie w dole brzucha ból pleców ja na okres. /dr piekarz powiedziała ze to normalne , moja bratowa co jest w naturalnej ciąży tez miała takie bóle mówiła ze ciągle myślała ze za chwilę dostanie okres. Ale sie cieszę!!! Allessa !!!

Alessa wielkie gratulacje, Anetko Tobie bliźniaków również (Anetko to chyba Ty byłaś w białej bluzce i w takim szoku dzisiaj ,w gyn ok 8.50 wychodziłaś).Aniu dbaj teraz o siebie , miło było Cię poznać☺

Gość gość
Allessa trzymam kciuki za piękny przyrost gratuluję kochana pozdrawiam MaBo

Oj Tasia, ciągle pod górkę... wylecz się i później się uda :)

Allessa Aneta gratulacje super !! Ania trzymam kciukory :-) tasia damy radę. Peonia byle do bety. Dziewczyny jest w ofercie gyn biopsja endometrium czyli rozumiem ten screatching tak? To jest tylko 500 czy jeszcze anastezjolog? Miala ktoras to? Mam teraz cykl pauzy i się zastanawiam....

Gość tasia1989
aneta197722 udało Ci się wyleczyć tą bakterię ? dzisiaj się dowiedziałam że też ją mam

Gość gość
Anies30, wydaje mi się że biopsja to nie to samo co scretching, bo to cena też duża. W Warszawie za to płaci się jeżeli już 250 zł i to na fotelu ginekologicznym normalnie, bez anestezjologa. To trwało dokładnie tyle co cytologia i takie uczucie jak przy cytologii. Chyba że tutaj jest to robione przy histeroskopii. Nie wiem, może dziewczyny wiedzą lepiej. dorciak1805

Allessa gratuluję pięknej bety :) Anetko super wiadomość :)będziesz miała bliźniaki cudownie :D Basik poznaliśmy się dzisiaj?:) Jestem już z moim malemstwem w domku jestem taką szczęśliwą mam nadzieję ze zostanie ze mną na 9 mc:)..

Gość gość
Alessa gratulacje :-) Kasia

Dziewczyny dziękuję za trzymanie kciuków; ) teraz aby do bety...:)..jak bralyscie dupchastion? Tylko jak miałyscie plamienia czy codziennie?

Tak Aniu, miałam dziś punkcje, nawat pytałam Cię o aptekę w Cieszynie

Tasia. Tak nadal mam tą bakterie klebisiella pneuminiae- zdenerwowałam się że dr dziś mi nic na to nie przepisał ale mówił coś o antybiotyku. Ide zaraz do mojej gin niech mi coś na to da. Dr tylko wzruszył ramionami a to przecież oni mnie zarazili. Basik- ja byłam dziś w różowej bluzce ale fakt byłam w szoku jak się tego dowiedziałam, że z tego wszystkiego pani w recepcji wmówiłam jak wypisywała l4 że za parę dni mamy lipiec haha.

Tak Anetko, stałam obok Ciebie w rejestracji , jeszcze raz gratuluję

Aneta to jeszcze nic na to nie dostałaś ? ja od razu dzisiaj dostałam antybiotyk, Pani dr mnie uspakajała że tak na prawdę to nie jest nic groźnego jak zobaczyła moją minę

Hehe Basik a z kad wiedziałeś ze to ja?czemu nic nie mówiłeś. .? Usciskalabym cię :)

Ania...to teraz odpoczywajcie :-) relanium brałam 2 x dziennie a nospe 3x2. Przepisali Ci duphaston?

Allessa bardzo, bardzo ci gratuluję kochana. Bardzo :)