Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosiulek87

Huśtawka dla dziecka

Polecane posty

Jestem zainteresowana zakupem huśtawki dla dziecka, tylko, że się na tym totalnie nie znam. Mała ma małe problemy z kręgosłupem. Wiecie może jaki sprzęcik będzie najbardziej odpowiedni? W sensie materiały, konstrukcja, etc.

Gość MariaAwaria
Nie bardzo rozumiem pytani... Podejrzewam, że skoro ma problemy z kręgosłupem to przede wszystkim powinna być to huśtawka ze sztywnymi pleckami, żeby dziecko miało tam stabilność.

Gość Dr Mania
Wydaje mi się, że dla dziecka najbezpieczniejsze są huśtawki plastikowe. One obecnie robią największa robotę i w żaden sposób nie zagrażają zdrowiu dziecka, przez możemy być spokojni, że nie uderzy się w główkę, a nawet jak tak się stanie to krzywda będzie zdecydowanie mniejsza :)

Gość Alatakalanie
Beznadziejnie skonstruowane pytanie.

Gość trochetroll��
Wgl nie pozwól iść dziecku na huśtawkę i problem z głowy. Jak dla mnie to najlepsze rozwiązanie.

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem po co i w jakim celu osoby zadające pytanie są tak traktowane. Nie masz nic do zaoferowania na tym forum, to proponuję Ci żebyś przestał tu wchodzić, to jednocześnie przestaniesz zatruwać ludziom życie.

Gość trochetroll��
Nie jest tak, że nie wnoszą, bo wnoszą. Uczą ludzi zadawać normalne i poprawne pytania :)

Gość gość
Jeśli mogę doradzić to ja mam tą i jestem z niej naprawdę zadowolona. Moja mała miała długi czas problem z tym żeby się nauczyć siadać, a w tej huśtawce jakoś jej to wychodziło z racji tego, że jest ona bardzo stabilna http://www.artbud.pl/pl/p/Hustawka-pojedyncza-profil-kwadratowy-atestowana-urzadzenie-zabawowe-dla-osiedlowych-placow-zabaw-szt-/35837

Dzięki wielkie za tą odpowiedź. Zaraz zapoznam się z tymi linkami które podesłałyście. Hejterów z sieci pozdrawiam :)

Gość gość
Zajrzałem sobie do tych ogłoszeń i oba powinny być dla CIebie atrakcyjne, ale jeśli faktycznie masz problem z dzieciaczkiem to ta druga będzie bardziej dla CIebie bo tak jak wspomniała osoba wrzucająca link do tego ma ono te stabilne oparcia. To ta http://www.artbud.pl/pl/p/Hustawka-pojedyncza-profil-kwadratowy-atestowana-urzadzenie-zabawowe-dla-osiedlowych-placow-zabaw-szt-/35837

Gość Michalinaproeko
O fajnie, że jest coś takiego. Huśtawki powinny mieć atesty i być przystosowane do dzieci co mają np problem z kręgosłupem. Znakomicie, że ta firma posiada taką opcje, bo sama wiem po sobie, że dla rodziców dzieci, które mają problemy z kręgosłupem to często jest duży problem.