Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luty będzie nasz

Mamy na luty 2017

Polecane posty

Gość Ines90
Arabeska a bierzesz kwas foliowy? Choc troche powinien pomoc :) w sumie i pogoda taka ze ojacie krece :/ U mnie poki co jedynie czeste bieganie do wc.

Gość Młoda_mama21
Założy ktoś grupę na Facebooku dla mam na luty 2017?

Gość gość mama Blazeja
Ja też jakaś padnięta ciągle... rano wyprawilam małego do przedszkola ,pojechaliśmy na zakupy z mężem na wielki targ -obkupiłam się w owocach i warzywach (moje ulubione jedzenie) i ledwo co wróciłam to byłam tak padnięta że musiałam się położyć. Wieczorem też chodzę wczesnie spać bo już 22 i ja śpię:P Mam nadzieje że w 2 trymestrze będę śmigać :D jeśli nikt nie założy grupy na fejsie to ja wieczorem założę :)

Gość Arabeska5
Gosc Karolik ten 4 tydzień to liczysz od zapłodnienia? Bo w sumie od OM to w ogóle nie powinno być widać zarodka. Ja byłam na usg w połowie 5 tyg i moja fasolka miała 3 mm a lekarz powiedział że mamy szczęście że ja widzimy a te 3 mm prawidłowy wymiar w tym okresie. Dziewczyny nie mam dziś ochoty na nic kompletnie. Wczoraj padlam po 21 i po 9h snu wcale nie czułam się wypoczeta... Kiedy to minie? ;-)

Gość Arabeska5
Biorę kwas od 4 miesięcy bo wiem, że trzeba zacząć przed planowaną ciążą a staraliśmy się 3 cykle więc chyba mam już zapas :-) A grupa na fb jest świetnym pomysłem :-) Jak dobrze że zaraz kończę pracę bo jestem w stanie zasnąć na biurku. Jeszcze tylko korek do domu (A4 jak zwykle zablokowana po wypadku) i będę leżeć do góry brzuchem. Jupi!

Gość gość mama Blazeja
Ines będzie 5 lat :) Syn urodził się 10 lutego i na 5 urodziny dostanie w prezencie wymarzone rodzeństwo :) Siostrę już nazwał -Maja :) a brat to Piorun :D lubi bajkę z psem co ma na imie Piorun :P

Gość gość mama Blazeja
Jeśli będzie chłopiec taki sam jak syn to idealnie pasuje to imię:D małego wszędzie jest pełno,ludzi zaczepia obcych na dworze jest bardzo towarzyski i wygadany :) Wyobrazcie sobie sytuację. Wyszłam do sklepu,mąż małemu szykuje kolacje. W pewnym monencie dziecko krzyczy na całe mieszkanie TATO!!Pan umarł!! mieszkamy na parterze i dziecko obserwowalo z okna jak sąsiad próbował wejść do klatki a wpadł w krzaki bo się uchlał . Mój mąż był w takim szoku na początku że nie wiedział jak reagować a ja jak to usłyszałam to sie roześmiałam. Wczoraj rodzina pyta syna jak sie babcia nazywa -wymienił a jak dziadek tez powiedział a na koniec "I wszyscy żyją:)"

Gość gość Karolik
od zaplodnienia, no każda fasolka jest inna :)

Cześć dziewczyny:) ja już po testowaniu:) Dwie piękne, grube KRECHY!!! :) w czwartek wizyta u gina:) mam nadzieje ze już coś zobaczę:) wg kalendarzyka będzie to koniec 5-go tygodnia:)

Gość gość
No i co z tą grupą jest? Będzie? Dajcie link jak coś? Walenty ❤️

Gość gość mama Błażeja
"Dodaj przynajmniej jednego znajomego do swojej grupy." fejs wymaga ode mnie dodanie jednego znajomego ktos może przedstawić sie ?:)

Gość Arabeska5
Jak można znaleźć te grupowe na fb?

Gość gość mama Blazeja
zaraz będę linka wstawiać :) grupe zrobie poki co otwartą a z czasem może zamkniętą? wypowiedzcie sie:)

Gość gość mama Błażeja
Aga jeśli Ciebie znalazłam i to Ty to widzę że umawiamy sie na maraton z wózkami :D

Gość Arabeska5
Wiecie może czy moi znajomi widza że jestem w tej grupie? Bo nie chwaliłam się jeszcze nikomu i na razie nie zamierzam...

Gość gość mama Błażeja
chyba nie bo patrzyłam też czy widac że zakładam grupe ale nic nie wyszło w aktualizacjach. Jakoś nie pamietam że u kogoś wyskakuję że ktoś dołączył do grupy.

Gość gość mama Błażeja
w dzienniku aktywności nie ma zmianki że założyłam grupę jedynie że zmieniłam zdjęcie w tle i i że post napisałam.... dlatego jestem za zamkniętą grupą wtedy mamy pewność że znajomi nic nie widzą :)

Gość Arabeska5
Na jakichs forach poczytalam ze jesli grupa jest zamknięta to znajomi nie widza postów komentarzy itd Ale widza że należysz do grupy, jeśli grupa otwarta to znajomi widza wszystko, jeśli grupa jest tajna to nie widza nic. Ja na razie mogę być tylko jeśli będzie tajna, ostania ciążę poronilam i teraz nie chce się spieszyć z ta wiadomością.

Hm chyba to jednak nie mnie znalazlas bo dop teraz dolaczylam do grupy :( a skad jestea?:))

Gość Arabeska5
Ale jak ktoś wizytę na Twój profil, to będzie widać, że należysz do takiej grupy.

Gość gość mama Błażeja
są dwie Agnieszki z czarno białym zdjeciem :D ja Lublin ale juz sie zorientowałam :)

Gość gość mama Błażeja
grupa jest zamknięta to osoby obce nic nie zobaczą :) poki co bede przyjmować od wszystkich prośbe a z czasem bedzie sie trzeba zastanowić jak to ograniczyć aby nie trafił sie ktoś obcy i nie zrobił nam nieprzyjemnych psikusów...

Gość gość
Agnieszka Angelika, proszę o dodanie. Walnety ❤️

Gość gość mama Blazeja
Agnieszka już jest z nami:)