Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luty będzie nasz

Mamy na luty 2017

Polecane posty

Gość gośćanastazja 777
ten post powyzej to moj :P zapomniam sie podpisywac :P

Gość Tośkaktośka
Ogólnie czuje się dobrze, pobolewa mnie czasem podbrzusze leciutko , ale z tego co wiem to jest to normalne bo macica się rozrasta. Ostatnio strasznie nerwowa jestem.

Gość gośćszczesliwa mama
Kochane to znow ja. Jednak jutro mam wizyte. Bardzo zle sie czuje. Odebralam tez wyniki krwi. Mam bardzo mala ilosc plytek krwi boje sie o fasolke

Gość gość mama Blazeja
Głowa do góry :) trzymam kciuki:*

Gość kings
Na pewno jest wszystko ok :-) ja jutro tez mam wizyte pierwsza nasza z fasolką :-)

Gość gość
Hej.. nie denerwuj sie..zle spisz i to tez wplywa na to malenstwo co masz pod sercem.. jezeli chodzi o objawy to ja mam gigantyczny bol piersi, ledwo spie (spie w takim miekkim staniku..) rwanie i klucie jajnikow oraz lewego boku...mam piekna cere. Ja jestem przed pierwszymi badaniami bo u mnie dopiero 6 tydz.sie zaczyna...sciskam Was wszystkie

Gość gość
Hej.. nie denerwuj sie..zle spisz i to tez wplywa na to malenstwo co masz pod sercem.. jezeli chodzi o objawy to ja mam gigantyczny bol piersi, ledwo spie (spie w takim miekkim staniku..) rwanie i klucie jajnikow oraz lewego boku...mam piekna cere. Ja jestem przed pierwszymi badaniami bo u mnie dopiero 6 tydz.sie zaczyna...sciskam Was wszystkie

Gość gość
Czy to jest normalne ze kluje mnie lewa strona brzucha? Jakby w srodku od wewnatrz, promieniuje. Lekarz mowil ze bedzie klul lewy jajnik bo w nim byla owulacja. Bol trwa od tygodnia. Powtarza sie. To ewidentnie nie jajnik. Jakby mega kolka. Juz u Wa pisalam wczesniej, to 6 tydz. W internecie pisza o kluciu brzucha. A mnie az "rwie" cala lewa sttona... : ( Blagam odpiszcie. Lula 88.

Gość anastazja777
to klucie bardzo niepokojące ale skoro bylas u lekarza i tak powiedzial,czyli stwierdzil,że to nie powod do zmartwień -tak?ja bym jednak skonsultowała sie z innym lekarzem ..wiesz.. w ciazy to nie zarty . mnie bola piersi i kłucie w podbrzuszu ale wiem,że to normalne .nie martwie sie tym .

Gość anastazja777
szczesliwa mama--daj znac co i jak po wizycie .

Gość gość
Ja bylam tydzien temu na 1 wizycie w pn. Klucia sa od tygodnia od wtorku. Nie mialam ich na wizycie jeszcze... jest to jak kolka a nie caly brzuch. Wacham sie czy isc do lekarza.moze ktoras z was miala takie bole ... ?

Gość gośćszczesliwa mama
Staram sie nie stresowac ciezko jest. Wiec "tylko takie " objawy sa normalne? bo ja oficjalnie weszlam w 6 tc

Gość gość
Dziewczyny...jak tak ma wygladac 9 miesiecy to ja chyba zwariuje.... w sensie ze to takie wszystko nowe, nie wiadomo gdzie ma bolec itp ... Zapisalam sie do swojego ginekologa na jutro. Bylam tydzien temu i wstydze sie ze ide jutro od razu.. Naprawde sie wstydze...Nie chce wyjsc na panikujaca pacjentke... Ja naprawde nie wiem czy ten bol jest normalny.... W necie roznie pisza-a kazda ciaza jest inna. Dlugo walczylam o dzidzie i dlatego to mnie niepokoi. Sciskam Was..

Gość anastazja777
gosciu--- 9 miesiac to dopiero jazda :) ale czego sie nie robi dla dzidzi .no i inne myslenie juz pod koniec ciazy i ta chęć urodzenia juz :) idz do lekarza ,nie martw sie co kto sobie pomysli. jak Cie cos niepokoi to trzeba isc i to sprawdzić . wkoncu znamy swoje cialo jak nikt inny . :)

Gość Tośkaktośka
To chyba normalne, ze boisz sie o swoje maleństwo, lekarz powinien byc wyrozumialy i cie wysłuchać, myślę, że nie tylko ty tak panikujesz :). A jesli uslyszysz od niego jakies przykre slowa to go po prostu zmień.

Gość gośćszczesliwa mama
witam mamusie :) no wiec jestem po wczorajszej wizycie :) mamy serduszko piekna mocna silna fasoleczka :) termin 14.02 <3 oby bylo juz tylko dobrze

Gość anastazja777
ja na moje malenstwo mowie -okruszek :) a marzy mi sie dziewczyna własnie anastazja :)

Gość gość
Sorry,szanujcie te swoje kruszynki w brzuchu,nie jakies fasolki, jak po bretonsku ze sklepowej półki.

Gość anastazja777
gosciu--nie zmienisz tego ,że ktos mowi "fasolka " .poprostu tak sie przyjęło i nic z tym nie zrobisz . ja mowie okruszek lub maluch :)

Cześć Dziewczyny:) Wczoraj pisałam jako gość o kłuciach w brzuchu...bo się nie mogłam zalogować... Byłam dziś u gina, wszystko ok., mogę śmiało zażywać no-spę. Macica tak się powiększa i moje małe Ziarenko już się rozpycha... Było już serduszko na usg.. Szok.. Jestem zarówno szczęśliwa, podekscytowana, jak i przestraszona...Wachlarz uczuć... Ściskam !!!

Gość anastazja777
Tosia--ja bym poczekala tydzien :) chyba ,że jak chcesz to idz ;)

Gość Lilla27
Witam,test wczorajszy pozytywny,ostatni okres 13 maj,więc chyba na luty będzie termin. Można do was dołączyć?

Gość anastazja777
lilka WITAJ :)

Gość gość mama Blazeja
Witam i Ja :)

Gość kings
Witamy :-)