Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luty będzie nasz

Mamy na luty 2017

Polecane posty

Gość kings
Dziekuje za akceptacje:-)

Gość gość mama Blazeja
Zapraszamy :)

Gość Prinzessin 87
Witajcie. Gratulacje dla kolejnych szczęśliwych mam. Ja dopiero wizyte w czwartek u ginka tak jak AgataDe. Ja również dolacze do grupy później, gdyz nikt jeszcze nie wie. Chodz moj maz chciałbym juz powiedzieć rodzica. U mnie praktycznie objawów brak : czeste wizyty w wc i bol podbrzusza. Aaa to jest moja 1 ciaza. Arabeska jesli jest zamknięta tobtylko widza ze dobtej grupy nalezysz jak na nia wejda. Mama Błażeja ja rowniez jestem z lutego. Pozdrawiam

Gość gość
Witajcie. Ja rowniez mam termin na luty 2017 :-) Jestem zalogowana na forum ebobas.pl - jeśli któraś z Was ma ochotę tam do mnie dołączyć to zapraszam - razem raźniej! :-) http://ebobas.pl/forum/read.php?51,1181030 Pozdrawiam :-)

Gość Prinzessin 87
Nie moge sie tam zalogować. Wyskakuje mi błędny @

Witam Was serdecznie:) Znajdzie sie tu dla mnie miejsce? W pn.,testowałam, w pn. też miałam wizytę. Przełom 4/5 tygodnia. Dziewczyny-czuję się tak dziwnie, nierealnie. Chwilę się o to Cudo staraliśmy...ale budzę się w nocy i myślę "zaraz zaraz ja jestem w ciąży czy tylko śnię"?. Wiem, że to dopiero początek, wszystko może się zdarzyć. Miewam napady radości ale i strachu-a co jeżeli coś będzie nie tak? To mój pierwszy dzidziuś. Na razie odczuwam kłucie jajników, bóle podbrzusza, piersi bolą potwornie.. Włosy się pogorszyły, choć i tak nie mam już łupieżu, cera jest fajna ...:) Chcę do Was dołączyć, będzie mi raźniej z Wami :) Na razie wie tylko mąż, a potrzebuję kobiecego wsparcia. Ściskam was!!!!

Powiedzcie mi jeszcze proszę-mam następną wizytę 13 lipca. To normalne? Ze dopiero za msc? No mówię Wam, po prostu to chyba do mnie nie dochodzi... A co z kawą..mogę chociaż 1 filiżankę raz na parę dni? Padam z nóg bez niej i w ogóle spię na stojąco ostatnio...

Gość piweczko
mama błażeja ja też mam córkę z 10 lutego tylko z 2013 roku :)

Gość gość mama Blazeja
Lula zapraszam na fejsa dam dużo sobie gadamy o tym co nas męczy,dręczy itp:) Piweczko damy ładny prezent swoim dziecią:)

Gość gość mama Blazeja
a ty Piweczko tez wpadaj :)

Dziewczyny, czy na pewno grupa jest tajna ?:) I tylko nasza? Zależy mi na dyskrecji...:)

Gość gość mama Blazeja
tak:) jest zamknięta.

Gość Prinzessin 87
Juz jestem po wizycie. Lakarz potwierdzil ciaze 4-5 tydzień. Ciaza jest zagrozona, bo dzis zaczelam na brazowo plamic. Za tydz mam kolejna wizytę w czwartek.

Gość gość mama Blazeja
oszczędzaj się!!! też miałam bole poszlam na zwolnienie dużo leżę i bóle minęły. Biorę teraz luteinę. Z tego co widzę ciężko teraz w spokoju jest ciążę donosić :(

Gość gość
Dbaj o siebie. Ja od poczatku zazywam luttagen-progesteron. I mam komplet wit dla kobiet z zagrozona ciaza mimo ze wszystko jest ok. Trzymam kciuki!!!

Gość Prinzessin 87
Poroniłam dziewczyny, byłam w szpitalu. Jestem załamana. Wszystko sie samo wyczyściło. Nie było juz zarodka. :( Czyli żegnam sie z wami. Życzę wam spokojnych 9 miesięcy. A dla czekający pięknych II kresek. Dbajcie o siebie. Pozdrawiam was serdecznie.

Gość gość mama Blazeja
Odpocznij i starajcie się na nowo :* Aniołki są z nami :)

Wg mnie tak :) Powtórz za parę dni-krecha będzie ciemniejsza;-)

Gość Tośkaktośka
Oby oby :)

Gość agatam2211
Hej możliwe ze będę z wami wczoraj brak okresu test slaba 2 kresk też ktoś tak miał w sumi to 3 słabe to był 2 cykl starań jestem w szoku jeszcze na lekarz jeszcze za wcześnie

Gość gośćszczesliwa mama
Witam. Jestem tu nowa. Bardzo dlugo sie leczylam by miec dzidziusia. 14.06 okazalo sie ze mamy 5 tc fasolke a wiec Kochane mamy, bardzo prosze o pomoc. Wiec bardzo dlugo staralismy sie o dzidzie. Udalo sie . Po bardzo dlugim i ciezkim boju. w zwiazku z tym mam pytanie do Was. Na co teraz szczegolnie mam uwazac? co robic? czego unikac jesli chodzi o jedzenie czy picie.? czy jakies herbaty ziolowe sa zakazane? na co zwrocic szczegolna uwage w pierwszych tygodniach. ? Mam od razu pytanie czy mdlosci i wymioty wystepowaly u was wszystkich czy nie? jak radzilyscie sobie z bolem piersi?

Gość gość mama Blazeja
Witam ! Gratulacje:) a więc tak nie jedz surowego miesa,jaj,myj owoce i warzywa aby toxoplazmoze nie złapać.Co do ziół poczytaj w necie bo sama bardzo nie wiem ja pije wode z cytryna,zieloną herbatę i soki owocowe. Oszczędzaj się nie dzwigaj duzo:) mdłości w końcu przejdą a ból piersi norma bo u mnie też okropny:/

Gość gość
Hej. Moge dołaczyc :) ?Od dzis zaczelam 7 tc :)Mam juz 2 dzieciaczkow .

Gość anastazja777
oj powyżej ten" gośc" to ja :). chcialabym miec teraz córeczke ;)

Gość anastazja777
tośkaktośka--ciaza ;) tez tak mialam za dwa ni bedziesz miec drubsza druga kreseczke :) gratulacje :)

Gość gość mama Blazeja
zapraszam też na fejsa :) mamusie luty 2017 :)

Gość Luty będzie nasz
Jak miło, że mój temat się rozkręcił :) Ja wprawdzie jednak nie z Wami, ale życzę wszystkiego dobrego :)

Gość Tośkaktośka
Wlasnie dzisiaj zrobilam i już ciemniejsza ale i tak jasniejsza od kontrolnej. W sumie to zrozumialam że w ciąży jesyem bo zaczely bolec mnie piersi a nie byłam placzliwa a tak mam zawsze przed @ że rycze jak głupia . To moja druga ciąża, 5 lat temu poroniłam w 8 tyg. Ostatni okres miałam 20 maja, cykle 28-34 dni, kiedy najlepiej iść do lekarza???

Gość gość
Tośka--ja w pierwszej ciazy odrazu poszlam bylam w 4 tc lekarz powiedzial,że troche za wczesnie przyszlam bo balo co widac i tylko potwierdzil ciaze. a w 2 ciazy poszlam w 10 tc bo czulam sie dobrze ,wiec chyab to zalezy od Ciebie kiedy chcesz wybrac sie do gin . teraz poszlam w 7 tc .