Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy młodo i atrakcyjnie wyglądająca 37latka

Polecane posty

Gość gość
Do dziś Oj to uważaj bo Twoj mąż za pare lat będzie szukał kobiety z wdziękiem, młodej, witalnej bo co Ty mu zaoferujesz w wieku 40 lat ;) Znam dwa małżeństwa gdzie one sa starsze i to o ponad 15 lat, jedeno juz ze stażem 20 letnim a drugie z 6 letnim. Nie powiem,że różnicy wieku nie widać bo widać ale panowie póki co nie zamierzają wymieniac swoje starsze żony na młodsze.

Gość gość sylwia
14.32 tak zmyslam??a mam wymienic ich nazwiska i imiona?..wolałabym nie bo jest ochrona danych osobowych.Wiec wymienie tulko ich wiek..Jeden szatyn 30 drugi blądyn 26. następny blądyn 25 .kolejny brunet 28..i jeszcze jeden brunet 31. I jeszcze jeden brunet 25.To tylko Ci ktorzy sporo mi krwi napsuli a o reszcze tych co jedynie flirtowali to nawet nie wspomnę.Ale to nie jest zaden powod do dumy..absolutnie nie wręcz w drugą stronę.

Gość gość
15;07 A po jaką cholere że się tak wyrażę mam zmyslać? Tak jest. Nawet 3 z tych par już mają po 2 dzieci.Czwarta para bedzietna.

Gość gość sylwia
14.32 tak zmyslam??a mam wymienic ich nazwiska i imiona?..wolałabym nie bo jest ochrona danych osobowych.Wiec wymienie tulko ich wiek..Jeden szatyn 30 drugi blądyn 26. następny blądyn 25 .kolejny brunet 28..i jeszcze jeden brunet 31. I jeszcze jeden brunet 25.To tylko Ci ktorzy sporo mi krwi napsuli a o reszcze tych co jedynie flirtowali to nawet nie wspomnę.Ale to nie jest zaden powod do dumy..absolutnie nie wręcz w drugą stronę.Czemu miałabym zmyslać.?

Gość gość sylwia
Acha i jescze najbardziej nachalny 34 l.blądyn.

Jak dba o siebie i jest ciekawą osobą, to niby czemu nie ma szans? Jak facet nie myśli mózgiem to inna sprawa. Moja ciotka ubiera się klasycznie, nosi oryginalną biżuterię z https://art-jewels.pl/ i jet pewna siebie. Młodsi kolesie sami ją podrywają w barze ;P

Gość gość
Zmyślasz, zmyślasz, ale to nawet zabawne. Zwłaszcza pisanie "blądyn" zamiast blondyn. Masz dziewczyno wyobraźnię.

Gość gość sylwia
16.17tylkonie dziwczno ok ?!mam 37 lat!i gowno mnie obchodzi ze tak uwazasz..zmyslają to małe dzieci w przedszkolu a nie powazne kobiety takie jak ja.Po cholere miałabym wymyslać? dla mnie to jest istotny problem a nie powod do dumy!!Widac ze jesteś małolata sloro uwazasz ze sie tym szczyce.Nie ma czym uwierz mi.!

Gość gość sylwia
Nie dziewczyno!bo jestem po pierwsze mezatką po drugie matką a po trzecie mam 37 l.Wymieniłam osoby z 5 ostatnio zajmowanych miejsc pracy na przestrzeni. .kilku lat więc wiem co mówię.!

Gość gość
gość sylwia jakie Ty stanowiska pracy miałaś sokoro z Ciebie analfabetka?

Gość gość
Ja mam 37 lat i na partnera takiego 20 paro latka bym nie chciala. To jednak inna mentalnosc chociaz wyjatki sie zdarzaja,podobno:). Natomiast chetnie wziela bym go do lozka. Nawet mam na oku jeddnego,niestety w zwiazku,wiec odpada:). Chyba jasno trzeba napisac,jesli o tyle mlodszego,to tylko do seksu.Jakos w cos wiecej nie wierze.

Gość gość
Szukaj a znajdziesz :)

Gość Dgl21
Do łóżka mowisz. Kryteria spelniam jak cos :D

Gość gość
Pięknym i młodym można być przez całe życie, najważniejsze jest to, by posiadać proste zęby, dlatego ja skorzystałam z usług dr Iwony Gnach-Olejniczak.

Gość gość
Szukaj u mezczyzn 40+ najlepiej majacych juz dzieci ale takich co ich nie chca.

Gość gość
A może Autorka CHCIAŁABY jeszcze dziecko mieć? (nawet adoptowane)

Gość gość
Autorka chciałaby mieć dziecko, własne.