Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy to czas na zerwanie?

Polecane posty

Gość gość

Pisze tutaj dlatego żeby sie wygadać Jestem z chłopakiem 4 miesiące i nie czuje juz chyba tego co na początku Nie wiem czy spowodowane jest to stresem Tak stresem, ponieważ ciagle myśle o tym co powinnam w sobie zmienić by kochał mnie jeszcze bardziej Za każdym razem jak sie spotykamy stroje sie godzinami by wyglądać jak bóstwo Meczy mnie to okropnie bo chciałabym byc przy nim naturalna taka jak zawsze normalne ciuchy , lekki makijaż pokręcone włosy ktore mam naturalne A jak sie spotykam z nim zawsze muszę wyglądać idealnie makijaż jak na jakieś wyjście, ciuchy wybieram jakie najlepsze mam, zawsze prostuje włosy Cieżko mi sie przełamać i pokazać jak jest naprawdę Nie wyobrażam sobie bycia z nim i przez cały czas zastanaowania sie w co sie ubrać, zarezerwować ponad godziny czasu na ogarnięcie Boje sie to zrobić bo jest naprawdę atrakcyjnym facetem i nie wiem jak na to zareaguje Mógłby mieć każda a ja z racji tego tez zawsze staram sie wyglądać jak najlepiej potrafię ale staje sie to męczące Poza tym nie czuje juz tej chemii co kiedyś Nasze spotkania mnie męczą bo muszę sie kontrolować cały czas i udawać inna niz jestem Myślicie ze to czas na zerwanie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować