Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Przepraszam wszystkich

Polecane posty

Gość gość
Dobrze że tu są takie ambiwalentne ludziebo robota umyka jak zając z deską 😴

Gość gość4imp
Pod górkę. Górki mnie prześladują. :O Ostatnio znalazłam taką trasę do "biegam-biegam" ;), gdzie jest 4 km pod górkę non stop, plus na koniec (ale trasa ma 8 km) 800 metrów pod zaaaje=bistą góóóóórę. Masakra. :O Nie wiedziałam, że SKMką można przewozić za free rowery. Hmm :classic_cool: Modka ma teraz Twoje zdjęcie, bądź grzeczny. 😴 ;)

Gość gość
z widmusiem priwuje szamberium

...witam, już ktoś gdzieś mi zarzucił ze jestem hipokrytą, bo coś ściemniam, chodziło o to czy popieram czy nie zdrady ... Nigdzie nie napisałem, że je popieram, ale też nie mam zamiaru na kogoś naskakiwać że zdradza kiedy nie znam sytuacji. Świat nie jest czarno biały ...i nie myślę tutaj jakiejś relatywizacji zdrady, bo zdrada to zdrada koniec, kropka. Chodzi mi o to tylko, co komu obcemu do czyjejś zdrady. To sprawa czyjegoś sumienia i jakoś nie widzę podstaw do oceniania czyjegoś zachowania w tej mierze. Sam nie chciałbym się znaleźć w sytuacji gdybym wiedział ze przyjaciel zdradza swoja żonę którą również znam .... Może więc lepiej nich każdy zajmie się swoim życiem a nie udaje jedynego sprawiedliwego na forum erotycznym ...bo jakoś nie wierzę że sprowadza go tu misja ewangelizacyjna. Druga sprawa, jest tu wiele osób nie będących osobami wolnymi i nie robią tutaj niczego co uchybiałoby ich związkom, i prowadząc prywatną korespondencję z kimś wypełniają jakąś lukę w swoim związku, ludzie bywają w związkach samotni, z różnych powodów ...to że nie potrafią ze swoimi partnerami o czymś rozmawiać często nie zależy tylko od nich, cóż więc dziwnego że chcą porozmawiać o tym z kimś stąd, oczywiście że partner/ka takiej potrzeby nie zrozumie, skoro nie można z nią normalnie o czymś porozmawiać jak miałaby zrozumieć że te potrzebę realizuje się z kimś obcym ... to nielojalność, owszem, ale często jest to wentyl bezpieczeństwa pozwalający utrzymać się związkowi ...to każdy z nas powinien wiedzieć czy szkodzi komuś czy nie ...jeżeli ma rozkalibrowane sumienie życie często samo reguluje rachunki i jak dla mnie nie potrzeba do tego moralistów wątpliwego gatunku. Pozdrawiam

Gość gość
szamberium nie była wolna= co odpiertlalała w piwnicy na innych nickach? umoralnia najbardziej zakłamana ściera ero

Gość gość
nikt się nie przyznał, że było coś z Imp zejdź z niej

Gość gość
A kto ty jesteś i jak masz na imię?

Gość gość
kto ci się idioto przyzna? żaden, bo wtedy ona by napisała órestfo jest w cenie na topie

Gość gość
co by napisała lebiodo?że się z tym facetem kórviła\kórvi?

Gość gość4imp
To niesamowite jak ktoś martwi się o moją małą, delikatną ci=pkę.

Gość gość
Ja się też martwię Impi chciałbym żebyś najpierw wypiła duże piwko w Łebiea potem małą ci/pką mnie olśniław zamku. ;)

Gość gość
Aha, zapomniałem że nie lubisz piwazatem wielka cafe lattei kawałek ciasta ze śliwkami :)Luciola - Kora 🖐️ słona jest jej miłość.

Gość gość
A mnie naszła taka refleksja. Ciekawa osobowość i z tego co wiem bardzo ładna kobieta broniąca s*******a który ją zdradził. Wygląda na to, że Talia tego k****a kocha. Nigdy nie zrozumiem fenomenu bad boya.

Gość gość
gość4imp dziś To niesamowite jak ktoś martwi się o moją małą, delikatną ci=pkę. x':DTo wiadro z 4 uchwytami?:D Ciekawy czy ktos z twoich bliskich odkryje cie w tym miejscu

Gość gość4imp
gość dziś gość4imp dziś To niesamowite jak ktoś martwi się o moją małą, delikatną ci=pkę. x'smiech.gif To wiadro z 4 uchwytami?smiech.gif Ciekawy czy ktos z twoich bliskich odkryje cie w tym miejscu 4444 Lub ciebie. ;) Nie widziałeś\aś gościu to się nie wypowiadaj. 🖐️ Źli chłopcy naj-lepiej potrafią łamać serca.

Gość gość
znowu o Najku :O

Gość gość
WYSTARCZY, ŻE WIDZIELI INNI 😘 :)

Gość gość
Widać, że z Najem coś było.

Gość gość
O, cherubinek wychynął z gumofcatrochę za późno. 🖐️

Gość gość
Dlaczego tak nie lubisz Naja PiS?:O

Gość gość
matuzalem0325 dziś Gwałcicieli i pedofilów też usprawiedliwiaj wentylu :D

Gość gość
Czy ktoś ma zdjęcia Tali ? Jak ładna, to się nie obrazi, że ją zobaczymy.

Gość gość
Ja mam jak się wspina w Maroku i jezdzi konno. Widziałam też na rolkach i w pracy, podczas aukcji w galeri sztuki. Jest w porządku.

Gość gość
Chyba jaja sobie robisz że Andro tyle zdjęć swojej żony wysyłał??? W jakim celu w ogóle?

Gość gość
Jak widzisz nie każda korespondencja sluży do pokazywania gołych dup. Ludzie są czasami samotni i potrzebują wsparcia od innych. On się pochwalił swoją żoną, bo nie szukał romansu i od początku to sobie ustaliliśmy. Z tego co wiem to ma kilka takich przyjaciółek i szkoda że nasz kontakt się urwał.

Gość gość
Pisz z nicku mącicielu albo wypiertalaj

Gość gość
To w realu juz nie ma ludzi? Trzeba po netach obcym ludziom p[okazywac albumy rodzine?

Gość gość
Mi wysłał jej selfie z Obamą i z planu filmowego z Bradem Pittem, wyglądała OK, ale na fotce z lunchu z królową angielską wyszła naprawdę cudownie!!!

Gość gość
Za to na zdjęciu z zimowego zdobycia K2 miała uroczo czerwony nosek ;-)