Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojego psa pudelka porwał jaszczomp, Odnaleziony topik! Padniecie!

Polecane posty

Gość gość
22:02 temat był gdzieś z maja 2008. Romans z żonatym, miałam wtedy z 22 lata. Nick mi się kojarzy coś pani kropeczka ale nie jestem pewna

Gość gość
Jaszczompa wruc, my kohamy jaszczomp

Gość gość
Czy to ten temat czy grzebać dalej ? Inni niech pomogą tez :)

Gość gość
Byka jakas kropeczka ale miala 40 lat w 2008

Gość gość
To było kultowe! Szcząbic Jaszczomba :-)

Gość gość
Jaszczomp najlepszy :)

Gość gość
Gdzie dwuh jaszczombuw się bije tam pudel kożysta

Gość gość
Wlasnie na tematach jest facet ktory napisal o sobie menszczyzna a ja napisalam : a moze jaszczomp ;)

Gość gość
A morze - gdzie dwa pódle siem bijom to jaszczomp kożysta ;) albo menszczyzna ;)

Gość gość
No ludzie ruszajta sie! Tam zombia jaszczombowa pudelka tarmosi aż sie sypie biała sierścia a Wy co? Śpita już czy co? Ruszać pudlu na odsiecz, albo przynajmni piać na jego cześć. No co za naród!

Gość gość
Hahahahaha zara p*****lne na zawał przez was ;) ze śmiehu oczywiscie

Gość gość
22:02 nie to nie ten, mój był na bank z 2008 z maja lub czerwca

Gość gość
Up Gdzie muj pudl, mielista pomuc mi szókac a wy co ? Co z was za lódzia? tylko sie smiejeta ze mnie 9 rokuf jósz minie jak siem smiejeta a ja szókam pudl i szókam i samom sierscia bialom znajdujom a wy nabijata sie z mnie dórne dórnoty :( holera z wami frzyskimi

Gość gość
Widzialam tego gnoja, przelecial mi dzis nad glowa.

Gość gość
Cos czuje ze skasowali twoj temat z 2008 roku bo szukam i szukam i wszystkie tematy nie sa twoje chyba. Chyba twoj romans odleciał razem z jaszczombem w sina dal :) Ten koleś nie zasluzyl na ciebie , czas o nim zapomniec i nie warto grzebać o nim na necie :) a dlaczego zalezy ci by odnaleźć ten swoj temat o romansie ? Gdyby cie kochal to teraz bylby z toba :)

Gość gość
Twoj jaszczomp do tej pory to juz porwał chyba wszystkie pudly bo jakos zadnego juz nie widze ;) same jorki i szitsy pozostali - chyba wyplute przez jaszczompa ;)

Gość gość
Jorku, szitsy, cziłały, wyżeły, ale nie pudle! Jak babcie klapcie, ze śfiecom nawet kóndluw szukać! Nosz kulna nać co siem porobiło.

Gość gość
racja kóndle pogineli, rze tesz to smakowalo jazczompowi

Gość gość
Poszły jaszczompy po betonie ;)

Gość gość
ale sie produkujecie na siłe ,żenada

Gość gość
Sam jestes rzenada

Gość gość
Stary topik był fajny pisany przez fajnych ludzi z pomysłami a teraz to marne naśladownictwo gosć 22;50 ma racje że to żenada

Gość gość
to po co wchodzicie i czytacie ? Nikt wam nie nakazuje tu wchodzic, zajmijcie sue lepiej swoja rodzina w niedziele a nie krytyka ludzi, wasze topiki i posty sa z pewnoscia na poziomie ;)

Gość gość
wchodzimy bo myslimy ze to bedzie fajny topik tak jak dawniej a tu rozczarowanie i nuda niestety nie ma gibaza polotu co widać nie tylko na tym topiku ale na całej kafie widać że nadchodzi pokolenie zubozenia umysłowego

Gość gość
krytykujecie a sami beznadziejnie nudno piszecie wiec sie odczepcie, wam nikt nie przeszkadza , wyraznie napisane jest ze to inny temat niz orginal wiec po co wchodzicie ? zeby sie poprodukowac? produkujcie sie na swoich tematach a skoro nic fajnego nie umiecie napisac to nic nie piszcie

Gość gość
gość wczoraj wchodzimy bo myslimy ze to bedzie fajny topik tak jak dawniej a tu rozczarowanie i nuda niestety nie ma gibaza polotu co widać nie tylko na tym topiku ale na całej kafie widać że nadchodzi pokolenie zubozenia umysłowego xxxx lol to to dopiero wyżyny, prawie jak K2, intelektu i polotu fiuu fiuu Cambridge dla mundrych inaczej aż bije po oczach o humorze nie wspomnę, bo czytając to nie wiem czy mam się tarzać w kisielu ze śmiechu czy wyć jak wilk w pełnie do księżyca :D :P

Gość gość
Autorko dzięki za link o jaszczombiu:-) posikalam się ze śmiechu. Ktoś tez wspomniał o swedzacej macicy to tez było boskie.

Gość gość
fakt ,tamte topiki były super suszak wymiata:)

Gość gość
Tu autorka, wiecie co ludziki? Ze tamta stara kafeteria, jaką to ową widać w załączonym linku na 1 stronie, to było coś! I szata inna, ludzie inni, inny poziom wtajemniczenia. No kurna wszystko jakieś takie lepsze, pozytywistyczne i ludzie z jajem, i bez jaja, ale zawsze z kultura. A teraz to takie zupełnie nie podobne do niczemu. Był czas, że czynnie udzielałam się w pewnym topiku, bezinteresownie pomagałam ludziom w chorobie, aż nadszedł czas, że ktoś to rozpiździł w drobny mak. Dałam se spokój. Kafe się zmieniło, na gorsze. Moment, kiedy nie trzeba było się logować i pisać z gościa był tym gwoździem do trumny, jak Antek z dobrą zmianą odczytywania listy Smoleńskiej na każdym praktycznie apelu, być może i szkolnym. Także tego no, o czym ja tu pisałam, wpadłam tu ostatnio z powodu mi nawet nie znanego, i tak wpadłam, nie mylić z pincet plus, na jaszczempia. Cieszę się, że wam humory poprawiłam tym zaiście zajebiaszczym topikiem, bo sobie to na pewno. Trzymajta się zdrowo, kolorowo i wrażeń multiwitaminowych czytając jaszczompia życzę wam. Ave ja ;-) Ps. Spadam, bo byłam i jestem(?) na odwyku od kafe.