Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćLisa

Starania o dziecko 2016, 2017 cd.

Polecane posty

A ja dzisiaj robiłam zapiekankę makaronową z mięsem mielonym i cebulką, pieczarkami, serem żółtym i sosem zrobionym ze śmietany i jajka :) pyszna wyszła :)

Gość toska_88
caroline29 jeszcze cykl nie jest stracony! w koncu @ nie przyszła a test może wyjść pozytywny dopiero tydzień po terminie @ mojej koleżance wyszedł pozytywny dopiero w 6 tc! mi również dopiero 2 dni po termnie bo wcześniej były negatywne. a moja przyjaciólka dowiedziała się o ciązy jak jej brzuch urósł w 4 miesiącu także wszystko jest możliwe! ja tam narazie zaczełam starania bez presji bo wyjeżdzamy na urlop nie długo i chciałabym czerpać pełną piersią z wakacji chyba że pojedziemy już we czworo to również będę się cieszyć:-) testy zamówiłam na allegro żeby jak najdłużej szły bo tak to bym nie wytrzymala do sierpnia:-)ale juz mam w tym wprawę bo po pierwszym porodzie co miesiąc miałam schiz ze jestem w ciąży i na testy już powinni mi rabat dawać:-D a o dziwo z ciążą jak z każdą chorobą zawsze człowiek znajdzie choć jedną cechę którą posiada:-) a ciąża urojona ma więcej objawow niż na necie podają he he

Gość smutnaJaaa
ja włąsnei doczłąpalam do domu, żar z nieba nadal sie leje, w tej chwili 32 w cieniu.. kurcze znowu pobolewa mnie dół brzucha tak jakby prawy jajnik. co to może być? co do obiadu dopiero będe myślała co zrobic ale raczej coś na szybko dzisiaj... albo nic bo mam pyszna sałatke :) i chyba nasze plany staraniowe trzeba będzie odłozyć...

Gość S992
SmutnaJaa a który masz dc? Bo to ważne przy pytaniu o bol brzucha :)

Gość S992
Angelowa jakiej samej sobie?:-> jest was dwoje :-)

Gość smutnaJaaa
juz wczoraj pisałam ze 17 wiec dzisiaj 18 :) w poniedziałek kłucie a dzisiaj pobolewanie

Gość toska_88
smutnajaa czemu plany staraniowe odłożyć? przecież może już nam się udało musimy byc pełne nadziei:-) ja nic nie czuje oprocz tego że teraz cholernie się pocę a przy tym czuje dyskomfort nosząc stanik bo szczypia mnie sutki i kłują piersi. współczuje kobietą przed rozwiązaniem w taką pogodę. też się ciągle doszukuje jakiegoś objawu . pierwsza ciąża objawiła mi się 6 dniową jelitówką ( nie wiedziałam jeszcze o ciązy) w tym cyklu zaś po owulacji przez 3 dni pękała mi głowa a teraz nic. śluz zanika robi się taki serkowaty kremowy i swędzi mnie biust poza tym doskonale. choć dziwne bo zazwyczaj już bolały mnie piersi od owulacji do samej miesiączki ale nie chcę się nakręcać bo tak jak pisałam 2 dni przed owu był seks z finalem a pózniej 3 dni nie... ale liczę że tak może uda się zrobić dziewczynkę bo z synem się sprawdziło bo został poczęty w dniu owulacji:-)

Gość S992
SmutnaJaa wybacz, jest nas tu sporo, ciężko zapamiętać:-) Oby to klucie przyniosło II :-)

Gość Martyna1111
Dziewczyny dopoki nie ma @ to zawsze trzeba miec nadzieje, a testy czesto przed wychodza negatywne :-) wiec glowa do gory :-) Czy ktoras wie, czy biorac dostinex mozna troszke wypic? Kupilam sobie stroj taki sexi i peruke i mysle sobie, czy mozemy troche zaszalec? W ulotce nie jest nic napisane, nie mowie tu o upiciu sie, ale o niewielkim upojeniu :-)

Gość Paulakk
Czesc dziewczyny :) dawno sie nie odzywalam, postanowilam w tym cyklu troche odpoczac, ale czytalam Was codziennie :) W kazdym razie dzisiaj jest 24dc, mialam jakies przeczucie (i rozowawy sluz z niteczkami krwi dwa dni temu) i poszlam dzisiaj na bete. Pomyslalam, ze jesli to bylo plamienie implantacyjne to juz cos test wykaze, a jesli nie to nie bede czekala do @ jak na szpilkach. Odebralam wynik i Pani w laboratorium nie potwierdza ani nie zaprzecza i zaprasza za kilka dni, wynik: 19 mlU. Chyba sie udalo :)

Gość toska_88
tak włąsnie jak pisze martyna dopóki jest nadzieja jest dobrze:-) w sumie troche zabawne jest że @ zawsze rządzi naszym kobiecym życiem... albo modlimy się aby przyszła albo by jej nie było ale miesiąc w miesiąc kazda kobieta o @ myśli planując najblizszy czas w życiu:-)

Gość toska_88
paulakk gratulacje! oby teraz beta rosła wraz z waszym szczęsciem!

Gość Martyna1111
Paula! To chyba cudowne wiesci!!!! :-)))

S992 co racja to racja :) juz nie moge sie doczekac kiedy bede miala malenstwo w ramionach ,wszystko nabierze sensu..paulakkk ale gratki ,super !!!

Gość Martyna1111
Paula wydaje mi sie, ze to jest napewno ciaza :-) pani w laboratorium zapewne nic nie potwierdza bo w dniu miesiaczki po prostu czasami sie okazuje, ze mogla to byc ciaza biochemiczna, dziewczyny mysla, ze to zwykly okres. Poki co jeszcze Ci nie gratuluje tak calkowicie, ale wierze, ze ciaza sie utrzyma i tego ci zycze z calego serducha!!!

Gość Paulakk
Dziekuje Wam :) ja wierze w intuicje, czuje, ze cos jest inaczej, dokladnie tak jak przy pierwszej ciazy. Minely cztery miesiace od martwego urodzenia i chyba bozia nade mna czuwa :) W piatek zrobie badanie zeby sprawdzic wzrost i bede Wam relacjonowala, a takze podziele sie spostrzezeniami przy staraniach moje cudowne forumowiczki :) Trzymam za Was wszystkie kciuki!

Gość Martyna1111
Paula o matko wspolczuje :-( w ktorym to bylo tygodniu? Tym bardziej zycze Ci zdrowego dzieciatka i spokojnej ciazy!!! Napewno bedzie wszystko dobrze .

Gość Ewelina2605
PaulaK ja już tam po cichutku gratuluje ;)

Gość caroline29
Paulakk aby to było to o czym myślimy żeby byl pomyślny wzrost bety a przede wszystkim bez powiklan i komplikacji. Trzymam kciuki za bete oby się udalo . Nasza kolezanka kordonek pracuje w laboratorium pewnie jak przeczyta twój post to będzie wiedziała i na pewno ci napisze :)

Gość Różowy_Kordonek
PaulaK - mysle, ze to dzidzia, gratuluje!!! Pani w lab pewnie nie potwierdzala, bo bete powonni sie zrobic dopiero ok. daty @ :) Ja tez sie musze pochwalic moja beta bo mam piekny przyrost!! W pojiedzialek 117.7 a dzisiaj 328.5 :)) 180% !!! Moja dzidzia zdrowo rosnie, uspokoilo mnie to troszke :)

Gość Paulakk
Martyna1111 Stalo sie to w czwartym miesiacu, 16 tydzien, pisalam juz tu kiedys o tym, takze troche los mnie doswiadczyl. Przy czym to martwe urodzenie (nie nazywam tego poronieniem, bo normalnie urodzilam rozwinietego synka) nie bylo z winy zle rozwijajacej sie ciazy, tylko wystapil u mnie stan zapalny, wiec na ta chwile teraz nie powinno sie nic zlego dziac a prawidlowo rozwijac, oby :)

Gość Martyna1111
Paula, wspolczuje jeszcze raz, i powodzenia ! Teraz moze byc juz tylko lepiej :-)

Gość Paulakk
Rozowy_Kordonek Gratuluje pieknie rosnacej bety :) az sie dusza raduje, prawda? Jednego dnia czlowiek sam nie wie jak niektore wyniki i objawy interptetowac a kilka dni pozniej jest juz mama :) Dbaj o siebie, nie dzwigaj, odpoczywaj kiedy bedziesz zmeczona i sluchaj swojego ciala a wszystko bedzie dobrze :)

Gość smutnaJaaa
mam chwile wiec znowu zaglądam, dlaczego musimy odłożyc plany? powod banalny zaplanowany remont... remont miał byc w tym roku w październiku ale cos ekipa nawalila itp itd długa historia. trzeba bedzie zrobić go na wiosne najlepiej w kwietniu. mieszkamy w starym domu i to bedzie kompletny remont t.j. skucie wszystkiego do gołych pustakow, wszystkie instalacje od nowa, wyburzenei schodow ibudowa od nowa itp itd. Niesttey bedzie trzeba sie wyniesc z domu na jakieś 2 miesiace gdzies. No i jakby nie liczyc jakby nam sie teraz udało zaciążyć to akurat rodziłabym jako bezdomna na wygnaniu....

Gość Martyna1111
Smutnajaaa j tam bym planow nie odkladala mimo wszystko. Sama wiesz ze w ciaze ciezko zajsc, a jesli juz by wyszla to napewno remont zorganizowalibyscie tak, zeby juz bylo po nim. Zawsze sa jakies plany itp a w tym wlasnie problem, ze remont sie skonczy a ciazy dalej moze nie byc. Ale to wasza decyzja :-)

Gość smutnaJaaa
niestety remontu takiego nie da sie w zimie robic wiec z tym przyspieszeniem nie dałoby sie raczej.. jakos nie wyobrazam sobie mieszkania z moim całym zwierzyńcem i noworodkiem u kogos na pudłach..

Gość S992
Paula i kordonek ciesze sie waszym szczesciem:-) oby zostalo juz tak pieknie i wszystko bylo po waszej mysli :-) Ja bym juz chetnie poszla spac... Ech co za dzień

Gość Ewelina2605
Różowy kordonek super gratuluję baaaardzo mocno rosnijcie zdrowo :)

Gość Dawidowa
Cześć dziewczyny. Nie było mnie u Was tydzień bo na urlopie nie miałam dostępu do wifi więc byłam do tyłu z wpisami. Gratuluje Paula i Różowy_Kordonek!