Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci kochają duże pupy?

Polecane posty

Gość gość
Hisol dziś stwierdził, że nie lubi szerokich dup więc się tak nie podlizuj;)

Gość gość
Jak kali-baba załatwiać praca w sortownia na granica francuska to my sie chetny spotkać z kali-baba.

Gość droserarouge
"Ta "pani" najpierw pisala ze nie pokaze tylka bo ma meza i tylko jemu pokazuje a po chwili pisania z toba chciala isc z toba do siłowni w Poznaniu. . Ta " pani" od granicy francuskiej. Jest z poznania, niedlugo jedzie do Francji a zaraz poda ci meila i numer tel i zapyta o rozmiar twojego narzędzia oczko.gif" - ahahahahahahhahahahahahhah w którym miejscu napisała, że mam męża, tępa dzido? Napisałam, że pupę pokażę tylko swojemu mężowi, co nie oznacza, że go mam, o to inteligencja lasek mających do mnie o coś żal :) A na siłownię chciałam bo lubię sport. I nie interesuje mnie zawartość czyichś spodni :P Ale dno :)

Gość droserarouge
Mam rozmiar 34 spodni :) Znajdźcie sobie przyjaciół bo umrzecie od tej samotności w sieci :) Ja już sobie tu znalazłam czterech znajomych całkiem spoko ale większość to bezmózgie ameby z których wszyscy moi znajomi się śmieją :) I pomyśleć że można na takiego wyrosnąć :P Ale nie dziwię sie......w takich warunkach. ;) I nie muszę się nikomu podlizywać, w tym tygodniu już piąta osoba wyznała mi miłość <3 ka bum tsss

Gość gość
dlaczego wolimy duże pupy? bo są seksowniejsze i sprawiają że kobieta staje się kobietą, up!

Gość gość
Dobrze, że nie widziałaś co Hisol odpisał :P

Gość droserarouge
20:55- znam niemiecki, francuski, włoski, rosyjski i hiszpański ;) dziękuję ale pomimo iż mój angielski jest na bardzo dobrym poziomie to i tak dogaduję się z każdym obcokrajowcem ;)

Gość gość
Szkoda, że polskiego nie znasz:P

Gość gość
czlowiek omnibus jednak naprawde istnieje :D aha, kiedy moge wyznac ci milosc???

Gość gość
21:09 nie zapomnij wziąć numerka:P

Gość gość
O kurcze ale sie tu dzieje ;) wszystkie kochane psycholki me sa nadal a mnie nie bylo godzinke ale juz pisze pisze. Mowilam ci , ze dziewczyna od pieknej dupki wroci a ty mowiles ze nie wroci .

Gość gość
droserarouge jesteś koszmarnie zadufana w sobie tylko JA i JA i JA aż to zadufanie wypływa uszami

Gość droserarouge
Wielka szkoda :) Piszę cały czas po polsku, ale go nie znam. I wiesz co? Wolę nie znać żadnego języka świata niż chociażby na jedną minutę stać się tobą. Wiem,że cały czas hejtuje mnie jedna osoba. Najpierw, bo napisałam, że kocham swój wygląd i wiem, że jestem piękna, później, bo dobrze pisało mi się z pewnym panem, a teraz dlatego, że napisałam prawdę - twoja życie jest nic nie warte. Nie ma takiej osoby, która by nasikała na ogień, by cię ugasić, jedyna osoba która może z tobą wytrzymać to własna, pełna wstydu matka ;) Dla takich osób jak ty każda osoba która ma dużo przyjaciół i branie u płci przeciwnej jest prymitywna :P A jaka ty jesteś? Nudna i przewidywalna. Siedzisz cały dzień i czekasz aż ci odpiszę, jakbym była twoją jedyną znajomą, z którą możesz zamienić słowo :) Ale dobranoc :) Chcesz z kimś popisać to poznaj znajomych :) A twoje hejty zostały już kilkanaście razy przeze mnie zgłoszone :P Najgorsze jest to ze dla ciebie nie ma żadnej innej rzeczywistości poza Kafe i nie masz nikogo prócz mnie i nie interesuje cię niz poza moim cudnym życiem <3

Gość gość
babska jestescie tak szczytowo zazdrosne ze was nawet dziecko z przedszkola moze sprowokowac, juz wole sypiac z facetem niz z ktoras z tych tepaczek z ktorych zazdrosc leje sie strumieniami jedyna konkretna to jest tutaj droserarouge..

Gość gość
"pomimo iż mój angielski jest na bardzo dobrym poziomie to i tak dogaduję się z każdym obcokrajowcem" Polska język trudna język :D

Gość gość
droserarouge - dowalilas im i tylko podsycilas ogień, niestety ale te lachony ze wsi nigdy nie zmądrzeją i dla nich kazda piękna kobieta która ma swoje zycie i ośmiela się mieć znajomych to tragedia narodowa ;p

Gość gość
21: 22- "nie ma się do czego przyczepić, przyczepia się do pisowni" ta zasada się rzeczywiscie sprawdza XDDDD

Gość gość
gość dziś W którymś poscie napisala ze ma taki super tylek ze sama na siebie ma ochote i sama by siebie przeleciała x droserarouge Ja mam naturalnie dużą i krągłą pupę, do tego mega seksowne, szerokie biodra, dodatkowo jeszcze trenuję, sama jak oglądam swoją miednicę w lustrze to czuję ogromną dumę x Co za skromność xd ( tutaj wlasnie ja i jeszcze jedna kolezanka jestesmy zawarte w tym poscie ) i od tego wlasnie sie zaczelo jak Hizol zrozumial, ze pani od "francuskiego" za bardzo chwalipieto jest i nam sie to z kolezanko nie spodobalo bo my skromne dziewczęta som no i tak wyszlo jak wyszlo . Hajzor powiedzial ze rzeczywiczcie Dangerouse troche przegła pałke ;) sory ludzie ale to dzieki wam mi odbija i mam atak schizofrenii paranoidalnej

Gość gość
Lubie placki :classic_cool:

Gość gość
Dangerouse nadstaw ta dupke, klapeczka ci zasune. A cycki tez masz dobre ;) no przyznaj ze dobreeeee ;) skoro dupe masz sporawa to i usta tez niezle daja w języku francuskim coooo? Panie o duzej dupce to nimfomanki. I co idziesz z Hajzrem na randevou do silki poznan city?

Gość gość
droserarouge - Jak będziesz miała ochotę to porozmawiamy na gadu lub mail. ;) Nie wierzyłaś mi że tu na Śląsku praktycznie nie ma ludzi wartych uwagi i widzisz jak jest na prawdę. ;)

Gość gość
znalazły się i obleśne zboki

Gość gość
gdzie bedziecie na tej siłowni to i ja skocze zobaczyc ten słynny tylek

Gość gość
21:39 to do 21:36

Gość gość
gość dziś Ta wiesniara co nie zna angielskiego znowu wrocila. Jezuuu Kocham Cie. Ja sie ciesze, ze ty jestes :) nasze posty to jak dwie połówki jabluszka ;)

Gość gość
Dzieki :*

Gość gość
przebrzydłe niewiasty mają takie słodkie tyłeczki mmm !

Gość gość
Hajzor przeciez przestales lubic Dangerouse to dlaczego chcesz z nia pisac na priv ? ;) myslisz ze ci wybaczy? Ja bym ci nie wybaczyla ;) ona jest pusta ;)

Gość gość
Chodź wygonimy ja bo mnie wkurza. Jezuuuu ;)