Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DA nuta

Czy seks w pracy to prostytuacja albo sponsoring za posadę?

Polecane posty

Gość DA nuta
Nigdy i nigdzie nie napisałam, że mnie to kręci. Wcale mnie nie kręci. Godzę się na jej zachcianki ale nie dlatego, że mnie to kręci. Kręcą mnie faceci. Pisałam już. Poza tym ona jest znacznie starsza ode mnie więc niby jak miała by mnie młodą kręcić? Jeśli natomiast chodzi o kwestię obrzydzenia to także pisałam już że nie mam obiektywnych powodów do czucia obrzydzenia. To że jest starsza nie oznacza że jest obrzydliwa. Gustownie i z klasą się ubiera, używa drogich kosmetyków i ładnie pachnących perfum jest zawsze zadbana że nawet stopy ma wypielęgnowane i widać że pedicure nie robi sobie sama tylko pewnie gdzieś w salonie bo zbyt doskonałe to wszystko. Co do kwestii lizania waginy (wolę to określenie niż cipa) to zdziwiłabyś się ale nie czuję obrzydzenia. Wątpię byś uwierzyła w to co teraz napiszę ale nie mam oporów nawet przed dosięganiem językiem także do tej drugiej dziurki. Mnie to nie kręci powtarzam ale ją najwyraźniej tak. Widocznie niektóre tak lubią jak ona. Wiesz kiedyś zrobiłam facetowi loda i on spuścił mi się bez ostrzeżenia do ust i powiem szczerze, że wtedy poczułam większy niesmak niż gdy liżę ją. Jego sperma jakoś tak dziwnie "śmierdziała" (wiecie co mam na myśli) a ona jest zawsze pachnąca nawet tam z tyłu. To tyle na temat moich spostrzeżeń odnoście porównania seksu z facetem i kobietą.

Gość 12 5 tys na reke
Ale co chcesz od nas usłyszec? Liżesz jej broche oraz rowa za posade i znacznie wieksze pieniądze niz zasiłek. Ona ma cie głęboko w d.u.p.i.e, a jestes potrzebna jej TYLKO do w/w czynności. Tak, to się nazywa sponsoring za posade.

Gość gość
tez tak sadze jeszcze nie chce mnie z nia umowic na rżnięcie bo jest zazdosna a ja bzykam tylko dyskretnie

Gość DA nuta
Powinnam przestać? Nie jest za późno na powiedzenie nie gdy już od dawna mówię tak?

Gość gość
Zamiast słuchać innych, to sama się zastanów. Urąga Ci to jakoś? Czujesz się z tym źle? Najlepiej kierować się własnym sumieniem, a nie pytać innych o zdanie.

Gość gość
Zarabiasz dużo więcej od innych dziewczyn w pracy? Też nie jestem lesbijką, ale za dobre pieniądze poszłabym na taki układ. Lepsze, to niż seks z jakimś obleśnym facetem, a większość jest obleśnych. Kobiety lepiej o siebie dbają.

Gość gość
powiedz jej ze liże lepiej od ciebie dojdzie po minucie i ze masz dla niej faceta do sexu powiedz ze spalas ze mna i jestem zajevisty w łożku i mozesz ja poznac ze mna zobaczysz jak zareaguje bedzie zadowolona a ja cie odciąże nie bedzie narzekac bo jeszcze zadna nie zgłaszała reklamacji

Gość Zod_
A ja myślę ,że jesteś lesbijką i nie dopuszczasz tej myśli do siebie. Może Cię gwałci? Jak może Cię podniecać jej dotyk,skoro jesteś hetero? Jakby jakiś homo dotknąłby mnie palcem np. szef to dawno leżałby znokautowany. Godzisz się na to,tzn. że podoba Ci się to, tzn jesteś czystą lesbą. Jak nie jesteś lesbą, to dawno skończyłabyś te orgie, gdy się zaczynały. Sodomia w czystej postaci,jakieś sado,porażka. A po wszystkim traktuje Cię jak szm$%%tę. Weź to rzuć, nie upadlaj się,odzyskaj swoją godność. Znajdzie sobię kiedyś inną, a Ciebie wykopie.Jesteś masochistką jakąś.

Gość gość
P.R.O.W.O. :P faceta z zaburzeniami i parafiliami seksualnymi ! :D

Gość DA nuta
Oczywiście, że prowo :D To ja wasz ulubiony PROWOKATOR :D :D Dziwię się, że od razu nie zostałem rozpoznany. Dwie babeczki w pokoju, jedna les a druga hetero ale ta hetero jest zmuszana do zrobienia tego z lesbijką. Zawsze ten sam schemat i zawsze mnóstwo pelikanów łykających to prowo. A gościówa z 20:40 tak się rozochociła że już sama chce nastawiać doopy lesbom :D :D :D

Gość gość
Zgadnij na czym wpadłeś :P ... P.S. przyznaj kręci cie rola kobiety prowokatorze -marzysz czasem o męskim dominatorze :D??