Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość Taodtrzeciejrandki
No właśnie. To miałam na myśli mówiąc o dogadywaniu sie z ludźmi na różnym poziomie ;-) pewnie, można sobie czasem pogadać. Ale na całe życie , nie , dziękuję. Och co za zarozumiałość. Chcę mieć inteligentnego faceta z którym będziemy się śmiać z tych samych żartów. Jak ja tak mogę, doprawdy. Wstyd :-P

Gość gość
wątpie,ja znam prawdę o sobie i o Tobie i o innych ,kiedyś do tego dojdziesz

Gość Taodtrzeciejrandki
Nie mogę się doczekać:-P

Gość gość
a ja wolę takiego co mi czyta w myślach

Gość gość
ale to dziwne bo większość facetów ma poczucie humoru,to jakie żarty masz na myśli? to baby nie mają poczucia humoru szczególnie jak już złapią ofiarę na ślub i nic nie muszą

Gość gość
hahaha ale jaja od razu ta dyskusja poprawila mi humor z rana szczegolnie te wypowiedzi po 23 I jak wymieniliscie sie kontaktami ?

Gość gość
Wymieńcie sie kontaktami i zyjcie długo i szczesliwie. Kolega musli ze mu moze szparke udostpenisz. x cudowny wpis

Gość gość
Temat to prowo nie ma takich kobiet

Gość gość
Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone - pewnie sa ale jak sa fajne to zaraz ktos sie do nich przylepi

Gość gość
Taodtrzeciejrandki dziś czemu siedzisz do tak pozna? Martwie sie ze sie nie wyspisz :(

Gość gość
Taodtrzeciejrandki dziś czemu siedzisz do tak pozna? Martwie sie ze sie nie wyspisz smutas.gif x jeszcze nastapi jakis uszczerbek na twojej pieknosci :D

Gość gość
A ja autorce wierzę, jeżeli przypadkowe osoby mówią jej,że jest piekna i to nie tylko mężczyźni to pewnie jest piekna. Mnie też nie znane mi osoby mówią, że jestem piękna ale ja już nie jestem samotna.

Gość gość
przestancie sobie schlebiac i zyc we snie A ty przestan sie porowywac do Hawkinga bo on w przeciwienstwie do Cb jest skromny i pokorny nawet jak jest ateista to nie skacze i nie kozaczy jak ty

Gość gość
Zenada :D

Gość gość
Lighthouse Family - Free

Gość gość
Nie ma w tobie nic wyjątkowego, sorry. Może oprócz ponad przeciętnego mniemania o sobie. Są ludzie naprawdę o nieprzeciętnych umysłach i ci zostają profesorami, lekarzami w wąskiej specjalizacji, fizykami na PAN. Takich ludzie naprawdę się szanuję. Ty natomiast jesteś narcyzem, nie oznacza to, że nie posiadasz inteligencji, ale nadal jesteś SZARAKIEM. Naprawdę nie dziwie się, że nikt cie nie chcę. Relacja z tobą byłaby toksyczna jak cholera - "ja wiem lepiej, zamknij się, moja racja jest mojsza niż twojsza," a na każda próbę zwrócenia ci uwagi wypaliłabyś tekstem o testach ze szkoły :D Cenie sobie spokój, nikt nie lubi zapatrzonych w siebie.

Gość gość
dziś relaksujace :D

Gość gość
Dokladnie a prawda taka ze im wybitniejszy czlowiek tym skromniejszy

Gość gość
Może oprócz ponad przeciętnego mniemania o sobie. x

Gość gość
12:07 och och a czy właśnie czasem nie wydaje ci się że masz rację a ktoś inny jej nie ma?

Gość gość
Ja jestem fizykiem, co prawda nie jak Hawking, jestem spokojna zrownowazona, kulturalna, mila, wrazliwa i nie mam nikogo

Gość gość
Narcyzm - kiedy myślisz że jesteś ładna miła mądra ciepła. Brak narcyzmu - kiedy myślisz że jesteś brzydka niemiła głupia i zimna. Z kim wolisz spędzić czas wolny?

Gość gość
Z osobą, która nie tylko myśli, że jest łada i mądra ale w rzeczywistości jest. Ludzie z kompleksami potrafią podcinać skrzydła i ściągać w dół, wiszą na partnerze i sa bardzo zazdrosne.

Gość gość
a trzeba być skrajnym? wystarczy lubić siebie,i dbać o siebie,i najważniejsze nie opowiadać innym o swojej mądrości i urodzie bo to żenujące ...

Gość gość
Skorupiaki to osoby, które były bite przez rodzica - frustrata. Bił za wszystko, często bez konkretnej przyczyny. Kim jest skorupiak? Żyje w ciągłym lęku, zamyka się na świat i ludzi. Poczucie kary i zagrożenia może przyjść w każdej chwili, bo przecież w dzieciństwie też tak było. Skorupiak dostawał po głowie za byle co, bo chodził za głośno albo w ogóle nie chodził. Jak skorupiak sobie radzi z życiem? Nie radzi. Jego poczucie własnej wartości jest obniżone do minimum. Skorupiak żyje w ciągłym lęku przed poniżeniem, ośmieszeniem. Dlatego tak trudno mu znaleźć bratnią duszę.