Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pożyczka na dowód 500zł

Polecane posty

Gość gość

pożyczka na dowód,pożyczki na dowód szybka decyzja www.pozyczka66.pl

Gość gość
NIE NIE NIE. To groźna spirala, za każdy dzień zwłoki procenty w setkach, za każde upomnienie koszty w setkach!!!!! Nie nabierzcie się na to.

Gość gość
A tutaj sobie bezpłatnie porównaj co i gdzie lepsze jest- kfcz.pl/rt_bBMyqNWZSu

Gość esmaes
Ja wiem co dla mnie jest lepsze, pożyczyłam kilka razy na viasms i teraz mam 50 % zniżki na pożyczkę, żadnych kruczków zero nieuczciwości, firma godna polecenia. Aaaaa, a za polecenie viasms koledze dostałam 50 zł byłam w szoku jak zajrzałam na konto :)

Gość gość
Te bonusy za polecenie dobra sprawa, mozna zarobić trochę polecając firmę znajomym :)

Gość pamelcia321
Jeśli chodzi o pożyczkę i to w takiej małej kwocie jak 500zł to polecam vivusa sama brałam ostatnio. Chociaż wczoraj znalazłam te komentarze tutaj http://finansoskop.pl/vivus-pl i teraz już sama nie wiem czy ten vivus taki dobry zresztą sami poczytajcie

Gość gość
A weź...lepiej bierz na viasms, przynajmniej firma z renomą, działa w kilku krajach to nie zniknie naraz jak jakaś firma krzak.

Gość cork
Dokładnie. Ja to ich cenię za to, ze dają w każdą środę, w aż 50% zniżki na prowizję, nigdzie tak nie ma, w żadnej innej tego rodzaju firmie

Gość gość
Ja korzystam czasami z takich pożyczek. Wiele firm ma pierwszą pożyczkę całkiem gratis. Tylko trzeba mieć pewność, że spłaci się w terminie. Polecam vivus filarum lub szybkapozyczka

Gość gość
Ja na tanikredyt.pl nie muszę spłacić w terminie mogę jednym kliknięciem przedłużyć spłacanie o całe siedem dni ...bez prowizji jak cos...