Mgła 329 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Еlciаа napisał: Niczego nie zazdroszczę, wyprowadzam cię tylko z błędu. Zabawne że wyprowadza z rzekomego błędu, osoba która tkwi w nim faktycznie Edytowano 6 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: On należy do żony, co nie znaczy że nie może się z różnymi ludźmi spotykać, ale Ty już słabo łapiesz sens wypowiedzi. A kto mi płakał, że odkąd z nią pisze, to zmienił się jego stosunek do ciebie. Bardzo dobrze łapie tak oczywisty sens wypowiedzi, po prostu przestań kłamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 6 godzin temu On i tak żadnej z was by nie chciał finalnie wiec możecie się rozejść bo z tego penta kiełbasy i tak nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 6 godzin temu A raczej odwrotnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Ponoć pogodziłeś się już z utratą mojej osoby, a dalej zazdrość gryzie i kompleks Lexa Ty masz kompleks Eli, co wielokrotnie pokazywałaś na priv. O wygląd, o wyluzowanie, o łatwość nawiązywania kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: A kto mi płakał, że odkąd z nią pisze, to zmienił się jego stosunek do ciebie. Bardzo dobrze łapie tak oczywisty sens wypowiedzi, po prostu przestań kłamać Nie odpowiadasz merytorycznie na posty, tylko odchodzisz od meritum sprawy. Od tego zacznijmy. Nadal należy do swojej żony, tylko i wyłącznie, niezależnie od tego co ja Tobie gadałam. Nadążasz? A tak po drugie primo, miałam przez moment takie wrażenie, a potem okazało się że jest po staremu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie odpowiadasz merytorycznie na posty, tylko odchodzisz od meritum sprawy. Od tego zacznijmy. Nadal należy do swojej żony, tylko i wyłącznie, niezależnie od tego co ja Tobie gadałam. Nadążasz? A tak po drugie primo, miałam przez moment takie wrażenie, a potem okazało się że jest po staremu Hahahaha sråm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 5 godzin temu Chętnie bym ci pomógł w dalszym ośmieszaniu się, ale myślę, że sama sobie świetnie poradzisz. Może ktoś stanie w twojej obronie, ale chyba nikt się do Ciebie nie przyznaje, ale jak trzeba będzie, to się odezwą żebyś postekala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 893 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: A kto mi płakał, że odkąd z nią pisze, to zmienił się jego stosunek do ciebie. Bardzo dobrze łapie tak oczywisty sens wypowiedzi, po prostu przestań kłamać Ja z nim nigdy nie gadałam na temat iskry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ty masz kompleks Eli, co wielokrotnie pokazywałaś na priv. O wygląd, o wyluzowanie, o łatwość nawiązywania kontaktu. Nie, nie miałam nigdy problemu z tym jakie ona ma cechy, które ludzie szczególnie doceniają, a jestem 5 lat na forum. A już tym bardziej nie miałam problemu o wygląd, śmiesznie wymyślasz z tym To bym musiała chyba już wyrywać sobie włosy z powodu Nimfy. Jestem akurat kobietą, która lubi podziwiać urodę innych kobiet i gapić się za nimi w miejscach publicznych. Nigdy nikomu wyglądu, ani niczego nie zazdrościłam. Zupełnie nie zrozumiałeś sensu słów które do Ciebie kierowałam. Nie wyrażałam nimi zazdrości, tylko stwierdzałam fakty i żal najwyższej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 5 godzin temu Owsik miernie i biernie ale wiernie swych dam broni tak 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Nie odpowiadasz merytorycznie na posty, tylko odchodzisz od meritum sprawy. Od tego zacznijmy. Nadal należy do swojej żony, tylko i wyłącznie, niezależnie od tego co ja Tobie gadałam. Nadążasz? A tak po drugie primo, miałam przez moment takie wrażenie, a potem okazało się że jest po staremu O szynszyle, o ele ty masz co chwilę takie wrażenie i robisz inbe przez dwa dni. To już wynika z twojego niskiego poczucia wartości, z tego jak cię traktowali wszyscy w internecie, z tego, że dobrze zdajesz sobie sprawę, że jesteś tylko avatarem w sieci, ale to jedyne co masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Nie, nie miałam nigdy problemu z tym jakie ona ma cechy, które ludzie szczególnie doceniają, a jestem 5 lat na forum. A już tym bardziej nie miałam problemu o wygląd, śmiesznie wymyślasz z tym To bym musiała chyba już wyrywać sobie włosy z powodu Nimfy. Jestem akurat kobietą, która lubi podziwiać urodę innych kobiet i gapić się za nimi w miejscach publicznych. Nigdy nikomu wyglądu, ani niczego nie zazdrościłam. Zupełnie nie zrozumiałeś sensu słów które do Ciebie kierowałam. Nie wyrażałam nimi zazdrości, tylko stwierdzałam fakty i żal najwyższej. To jeszcze mi tylko przypomnij, od kiedy masz problem do Eli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 5 godzin temu Kochani troszkę przunudzacie jednak już. Jeszcze jakby popcorn bekonowy był to by było git a tak o suchym pysku to już jednak np nie nie da się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Chętnie bym ci pomógł w dalszym ośmieszaniu się, ale myślę, że sama sobie świetnie poradzisz. Może ktoś stanie w twojej obronie, ale chyba nikt się do Ciebie nie przyznaje, ale jak trzeba będzie, to się odezwą żebyś postekala No raczej nie ma sensu liczyć żeby kogokolwiek stanął w mojej obronie, skoro Ty tego nigdy nie potrafiłeś zrobić (z własne nieprzymuszonej woli), a ponoć cytując Ciebie:"to była głęboka relacja". No trochę śmieszne, że tak postrzegasz głęboką relację, że patrzysz jak jakieś siury mnie hejtują, a i zdarzało się że dołączałeś do nich, tylko dlatego że skrytykowałam roochanie się w krzokach Twojej cytując Ciebie:"byle znajomej od pitu nudnej i nijakiej". Okazało się że kolega Przemek lojalnie mnie broni od lat. Także teraz wychodzi kto jaką ma hierarchię wartości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: No raczej nie ma sensu liczyć żeby kogokolwiek stanął w mojej obronie, skoro Ty tego nigdy nie potrafiłeś zrobić (z własne nieprzymuszonej woli), a ponoć cytując Ciebie:"to była głęboka relacja". No trochę śmieszne, że tak postrzegasz głęboką relację, że patrzysz jak jakieś siury mnie hejtują, a i zdarzało się że dołączałeś do nich, tylko dlatego że skrytykowałam roochanie się w krzokach Twojej cytując Ciebie:"byle znajomej od pitu nudnej i nijakiej". Okazało się że kolega Przemek lojalnie mnie broni od lat. Także teraz wychodzi kto jaką ma hierarchię wartości. Zesraualam się. Przepraszam wery macz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 9 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 19 minut temu, WywaloneJajca napisał: Przykro mi elzbieto. Pewnie jesteś tzw emocjonalnym tamponem dla starych zużytych jajec. Oblesne ogólnie Masz rację Edytowano 5 godzin temu przez Cip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: O szynszyle, o ele ty masz co chwilę takie wrażenie i robisz inbe przez dwa dni. To już wynika z twojego niskiego poczucia wartości, z tego jak cię traktowali wszyscy w internecie, z tego, że dobrze zdajesz sobie sprawę, że jesteś tylko avatarem w sieci, ale to jedyne co masz. Nie miałam nigdy problemu o Szynszyle i o Elę, jako takie, te babki mi nie przeszkadzały same w sobie, choc miały zupełnie odmienne poglądy niż ja. Także pudło. A z czego wynika Twój kompleks Lexa? Nie będę wymieniać żeby Cię bardziej nie wkurzać, mimo wszystko nie chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Ja z nim nigdy nie gadałam na temat iskry. mi też pierwsza nie zaczynałaś, a ona cały czas o tobie i obrażała od najgorszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie miałam nigdy problemu o Szynszyle i o Elę, jako takie, te babki mi nie przeszkadzały same w sobie, choc miały zupełnie odmienne poglądy niż ja. Także pudło. A z czego wynika Twój kompleks Lexa? Nie będę wymieniać żeby Cię bardziej nie wkurzać, mimo wszystko nie chcę. Tak że perełko zapamiętaj bo ja wiecznie zyc nie bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 9 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ty masz kompleks Eli O wygląd, o wyluzowanie, o łatwość nawiązywania kontaktu. Dobry żart 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Cip napisał: Masz rację Co cìpciu sapiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie miałam nigdy problemu o Szynszyle i o Elę, jako takie, te babki mi nie przeszkadzały same w sobie, choc miały zupełnie odmienne poglądy niż ja. Także pudło. A z czego wynika Twój kompleks Lexa? Nie będę wymieniać żeby Cię bardziej nie wkurzać, mimo wszystko nie chcę. Fakt, bardziej o to, że leks cię nie bronił, bo zobaczył tzytzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: To jeszcze mi tylko przypomnij, od kiedy masz problem do Eli? Od chwili jak się bezczelnie wpyerdoliła z gołą tzipą Tobie na kolana, pytasz głupio jakbyś nie wiedział. Oczywiście jeśli wierzyć Tobie że tych nudli nie chciałeś, a w co coraz bardziej wątpię, zważywszy że wyszło że nie jesteś wcale jakimś wyjątkiem wśród facetów, na jakiego się kreowałeś bezpośrednio tak o sobie mówiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 5 godzin temu Mam zagryche cebulowo zapraszam dalej kontynuujcie bez krempacji bynajmiej prodżekt dekady kryptonim ritard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: mi też pierwsza nie zaczynałaś, a ona cały czas o tobie i obrażała od najgorszych Równie dobrze mogę powiedzieć że Ty cały czas nawalałeś o niej nawet jak ja nie zaczynałam, inaczej nie wiedziałabym tyle rzeczy o które potem się dziwiła że wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewak z krwi i kości 5 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Cip napisał: Dobry żart Żartem to jest twój wygląd szczerbaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 5 godzin temu Kiedy punkt kulminacyjny jakies walenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Od chwili jak się bezczelnie wpyerdoliła z gołą tzipą Tobie na kolana, pytasz głupio jakbyś nie wiedział. Oczywiście jeśli wierzyć Tobie że tych nudli nie chciałeś, a w co coraz bardziej wątpię, zważywszy że wyszło że nie jesteś wcale jakimś wyjątkiem wśród facetów, na jakiego się kreowałeś bezpośrednio tak o sobie mówiąc. Przecież ty się wszędzie z gołą čipą wbijasz?Odkąd zaczęła priv ze mną i z leksem. Ostatnio plakalas, że tyle poświęciłas czasu, emocji, starałas się pomóc (nawet zwalić konia po przyjacielsku) a taka Ela może być ważniejsza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 9 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 30 minut temu, Mgła napisał: Przemek, gdyby kiedyś pojawiła się Nimfa na tym forum i byś z nią pisał, to możesz pozdrowić ją ode mnie. Nigdy nic do niej nie miałam, na tyle co ją czytałam to wydaje mi się że była miłą osobą, a przy tym nie fałszywie do wszystkich. Oczywiście że pozdrowię. Ona do Ciebie też nie, ja też nie widziałem żebyś cokolwiek źle o Niej pisała w przeciwieństwie do większości tutejszych pań zazdroszczących Jej urody. Edytowano 5 godzin temu przez Cip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach