Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy niski wzrost skresla faceta nawet jak jest mega przystojny?jak myslicie?

Polecane posty

Gość Lila

Pewnie że fajnie żeby facet był przystojny jeszcze miał 187 i był kochany i miły ale nie znam takiego... myślę że wygląd nie jest ważny tylko to co do niego czujesz, jeśli masz takie dylematy to wydaje mi się że nic z tego nie będzie, miłość się nigdy nie zastanawia tylko jest pewna 

Gość momo

Jak moze wzrost, ktory jest niezalezny od czlowieka, skreslac kogokolwiek?Wstyd mi czytac cos takiego, a co dopiero tak myślec.

Gość Gosc
Dnia 21.02.2018 o 16:04, Gość gość napisał:

Dyskusja jest głupia. Uroda jest najważniejsza, a wzrost 176, to nie 160.. Już widzę jak ktokolwiek wybiera tyczkę 2 m o urodzie kartofla zamiast kogoś o urodzie młodego Brada Pitta, bo ma tylko 175 😄 Takie rzeczy, to tylko na kafe 🙂

Dokladnie! A najwazniejsze proporcje, co z tego ze ktos wysoki.jak ma tulow 3/4  a nogi 1/4 ciala?Ja tak mam, wysoki wzrost, krotkie nogi i brzydki ryj (jestem kobieta) .Jak szlam za mlodych  singlowych lat do klubu z ladnymi kolezankami, kazda po 1,55-1,58, to faceci nie dawali im spokoju, prosili o telefon, a ze mna nie chcieli gadac nawet jak tylko pytalam gdzie kolejka do baru czy o ktorej zamykaja.Dlugi tulow wyglada koszmarnie, juz lepiej byc nizszym, skoro nogi nie urosly

Ale wszyscy panowie tutaj, zwlaszcza mlodziency, mozna urosnac i po 30.Sa na to cwiczenia podobno, suplementy a nawet hormon wzrostu.Niewiele, ale 2-3 cm to juz cos

Gość Gość

Nie, nie skreśla. 

Gość Gość

176 cm to przeciętny wzrost, a nie niski.

Spotykałam się kiedyś z chłopakiem około 1,7. Nie przeszkadzał mi jego wzrost.

Gość Gość

Ja, jestem niska i nigdy nie spotkałam mężczyzny niższego ode mnie. Nie widzę żadnego problemu w niskich mężczyznach. Najważniejsze aby był zaradny i mądry życiowo na co mi wysoki fajtłapa za którego będę musiała wszystko robić i ciągle myśleć. 

Gość Ehhhh
10 godzin temu, Gość momo napisał:

Jak moze wzrost, ktory jest niezalezny od czlowieka, skreslac kogokolwiek?Wstyd mi czytac cos takiego, a co dopiero tak myślec.

No pewnie bo faceci nie skreślają dziewczyn które są brzydkie albo grube albo jeszcze jakieś inne. Facet może wybierać ale kobieta musi brać pierwszego lepszego bo jak to tak żeby miała jakieś wymagania odnośnie wyglądu?