Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobilybyscie w mojej sytuacji chory pies

Polecane posty

Gość gość
ta lecznica Homeopatia ma świetnych specjalistów. mój labrador Junior jest u nich leczony. też mogę polecić.

Gość facetałka
rozumiem was całkowicie. ja jestem mega przywiązana do mojego Daliego i jak zachorował to byłam przerazona, Same czarne mysli, ale na szczescie trafiłam do poznanskiej Lecznicy Homeopatii i pan dr Czerwiński wyleczył naturalnie mojego ukochanego pupila! Nie ma co zwlekać przy chorobie, lepiej od razu reagować.

Gość gość
Chodzimy do www.lecznicavita.pl i jak dla mnie już inne przychodnie weterynaryjne nie istnieją, bo ta jest doskonała w każdym calu. :) mój pies dzięki nim żyje z nami nadal, sa niesamowici.

Gość gość
ja mojego psa badałam do końca i leczyłam http://wetfranciszek.pl/ - świetni specjaliści. Dzięki nim Fafik przeżył kolejne miesiące walcząc co prawda, ale dał radę. Odszedł jak miał 15 lat, więc udało się jakoś pociągnąć do sędziwego wieku. Walcz do końca o psa

Gość gość
Ja pyjerdole, ty zgniła debilko powyżej!Nie widzisz, że temat jest sprzed dwóch lat?!Po cholerę spamujesz, bezmózgu?!

Gość gość
ten smród z pyska to od kamienia nazębnego gniją dziąsła, pomoże na to proszek z glonów zwanych brunatnicami (1 opakowanie 75 dag 23 zł ) starcza na bardzo długo - w środku jest miareczka podaje sie malutką 1 raz na 24 h już po tygodniu jest poprawa. można kupoić przez internet w zielarskich stacjonarnych trudno dostepne.