Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

doprawdy bawi mnie ta wasza sraczka o L4 w ciazy. Zazdroscicie czy jak?

Polecane posty

Gość gość
Nie udawaj ynteligentnej i zrób kupę ulzy. Paaaa :)

Gość gość
Ona nie musi ty już tak.

Gość gość
18:26 przeczytalam te twoje wypociny i pare postow wyzej i slepy by nawet zauwazyl ze to ty zaczelas prowokowac, wiadomo bylo ze ktos moze sie uruchomic na slowa "oj uwazaj bo fasolce zszkodzisz, wez edech i wydech" - to cyniczne., wredne piertolenie ktore mialo na celu kogos rozjuszyc wiec zejdz stad bos idiotka jakich malo. Tez bym cie na jej miejscu zwyzywala jeszce gorzej, zdychaj i zczeznij, k***o wsiciekla

Gość gość
Poki co to wsciekla jestes ty

Gość gość
znów mamusie pokazały swoja kulturę...

Gość gość
Odpieprzcie sie w koncu od tych matek! Jeszcze sie w zyciu narobia! Zamiast wylewac jad na matki naplujcie lepiej na komunistycznego prokuratora ktory robi kariere w PiSie albo na agebta Antka!!!

Gość gość
wczoraj 15.11 "Te, które idą na L4 to kobiety bez żadnych ambicji, przychodzą do pracy, żeby odbębnić 8 h. Teraz wróciły, robią jakieś proste czynności typu klepanie faktur, a jak zmieni się u nas system (część funkcji księgowych zlecimy firmie zewnętrznej) to będą pierwsze do odstrzału. " x x Przyjdzie kryska na matyska. zmieni sie system albo wszystko zleca firmie zew i ty pojdziesz do odstrzalu. Kwestia czasu kochaniutka :) Postep idzie do przodu i kiedys telefonistki uwazaly ze sa niezastapione. nikt nie przewidzial tego co teraz sie dzieje. podobnie bedzie z ksiegowoscia.

Gość gość
Ja poszłam w 8 tygodniu bo miałam pracę na nogach po 12 godz, więc moja kierowniczka nawet się nie zdziwiła, sama kazała mi iść. na początku fatalnie mi było, nie wiedziałam co robić z czasem, ze sobą. Teraz tak czas zasuwa, że nie wiem czy się wyrobię ze wszystkim, ale ogólnie jest mi cudownie :)

Gość gość
tak już to widze ile z was jest wykształconych. Osoby wykształcone nie posługują się takim słownikiem. A tutaj to prawie same wieśniary, co ulica wychowała i co ledwie zawodówkę skończyły...

Gość gość
gość wyżej, cała prawda!

Gość gość
Co wymacie z tym wyksztalceniem? W jakim wy swiecie zyjecie? Serio mysliscie ze jak ktos ma skonczone studia to jest kryształowy?

Gość gość
kryształowy nie, ale potrafi się posługiwać normalnym, kulturalnym słownikiem.

Gość gość
20.34 hehe tak sobie tlumacz.