Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okropny, wieśniacki zwyczaj malowania cytatów na ścianach w domu

Polecane posty

Gość gość
No toż qrwa pytam się autorko czy mogę przykleić ten dmuchawiec czy nie?? Walisz pianę a nie odpowiesz kulturalnie w swoim temacie.

Gość gość
nie jestem autorką ale dmuchawiec to akurat jak dla mnie też wiocha gotowiec jakich pełno i w co drugim domu to widzę ale to tak jak mówię dla mnie :)

Gość gość
Też uważam, że to żałosne. Poza tym kojarzy mi się to z nastolatkami, a nie z dorosłymi ludźmi.

Gość gość
A to mało bywam bo nie widziałam nigdzie :) Dziękuję, jestem nastolatką :)

Gość gość
Ta o 10:01 to widac z patologicznej rodziny. Ojciec cie bił a matka pewnie piła jak była z toba w ciązy.

Gość gość
Ta o 10:01 czy 10.21?? bo nie wiem czy do mnie pijesz. No patologia na całego - ale nie u mnie tylko u pań wypowiadających się powyżej. Wyzywanie kogoś tylko dlatego że ma/niema naklejki, firanek, paneli jest bynajmniej żałosne. Ja p*****le co za baby

Gość gość
Rozumiem śmiech z wiesniackich firanek i oklepanych napisów, ale co wy macie do plytek w salonie? Praktyczne, latwe do utrzymania w czystości, dobrze sie sprawdzają z podlogowka. Wzory drewnopodobne sa bardzo ładne. Ja mam parkiet w salonie i co z tego jak jest porysowany i widac na nich każdy pylek

Gość gość
Kwoki won z tego tematu! Idźcie się wyklocac i moralizować GDZIE INDZIEJ! Moja pasja jest krytykowanie cudzych domów i wolno mi to robić. I tu w tym temacie BĘDĘ krytykować i wyśmiewać i mam w d***e co o tym myślicie. Zalozcie sobie swój temat i tam moralizujcie tępe dobre cięcie. xxx A moją pasją jest wykłócanie się moralizowanie. I będę to robić tak w tym jak i w innych tematach i mama głęboko w tyle co o tym myślisz. Możesz mnie tam co najwyżej cmoknąć niezbyt ostra dzido.

Gość gość
Kwoki won z tego tematu! Idźcie się wyklocac i moralizować GDZIE INDZIEJ! Moja pasja jest krytykowanie cudzych domów i wolno mi to robić. I tu w tym temacie BĘDĘ krytykować i wyśmiewać i mam w d***e co o tym myślicie. Zalozcie sobie swój temat i tam moralizujcie tępe dobre cięcie. xxx Jak chcesz rozmawiać z osobami, które będą ci tylko przyklaskiwać do załóż sobie prywatne forum i je moderuj. Puszczaj tylko te posty, które cię popierają w twoim prostackim krytykowaniu innych i banuj te, ktore są w opozycji. Możesz sobie również zaprosić podobne tobie tępe dzidki do swojego domu i tam możecie wmieniać swoje spostrzeżenia. Póki co, na ogólnie dostępnym forum możesz nam naskoczyć.

Gość gość
Bosssh, jak wy wszystko krytykujecie. Do tej pory podobał mi się mój domek, ale teraz zaczęłam patrzeć na niego waszymi oczami i widzę tandetę, białe meble, paździerze, plastik i obrazki z wyprzedaży w Ikei, i napis nad drzwiami "Witamy w naszym domu", normalnie masakra. Fakt, może nie mamy wypaśnej sofy, designerskich mebli i podłogi z Baltica, ale za to jest przytulnie, miło i ludzie lubią nas odwiedzać, a to też jest ważne:) Pewnie jakbym miała dochody kilka razy wieksze, niż mam, miałabym te wszystkie stylowe, wypaśne rzeczy, a tak? Większość rzeczy zrobiliśmy sami, część jest odnowiona, część z promocji, upolowane na wyprzedażach, ale jest miło i przytulnie:)

Gość gość
Bo to jest tnadeta -meblami z Ikei to może z 20 lat temu można było sie chwailć :P .Te ramki ozdóbki z sklepu typu wszystko za 5 zeta ..Tandeta jak sie patrzy . A niektore sie tu śmieją z cioć z regałami z czasów Gierka .

Gość gość
Nie uważam, że meble z ikei jeżeli chodzi o wygląd są tandetne (przynajmniej niektóre) No cóż nie stać mnie na art wood na razie więc aranżuję u siebie meble z ikei :) część mebli mam z PRLu np komodę w jadalni - ten fornir w połysku, te nóżki walcowate zwężane dołu i love it :) krzesła Chierowskiego też mam po babci tylko je obiłam na nowo :P parę mebli mam z pchlego targu tylko je sobie odnowiłam i powiem ci, że wszystko razem gra.

Gość gość
aczkolwiek w przeciwieństwie do pani wyżej żadnych napisów nie uznaję. Gdy chcemy coś poczytać to sięgamy po książki :P

Gość gość
gość dziś A jednak post pani powyżej przeczytałaś :-P

Gość gość
Ale ten temat jest o krytykowaniu, nie rozumiecie sedna a szczekacie, dobre ciocie. I kto tu jest tepa dzida?

Gość gość
No to przecież cie krytykujemy.

Gość gość
Jaka Ty musisz być zgorzkniała, skoro zakładasz tak durny topik. A co Cię interesuje czy ktoś ma cytat na ścianie czy beżową tapetę. Zajmij się czymś, bo chyba masz za dużo wolnego czasu.

Gość gość
A co myślicie o płóciennych wachlarzach na ścianę?

Gość gość
I te wachlarze wachlują ściany? :O

Gość gość
A ja lubię styl klasyczny, ten nowoczesny mi nie odpowiada.