Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Rossmann C.D.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Doradca perfumeryjna jak trzeba to ma kasetk臋, robi layouty i towaruje przewa偶nie to co jest niedaleko perfumerii np. kremy do twarzy albo kolor贸wk臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie u nas klient to priorytet dla firmy. Jak jest kolejka to nie ma przerwy, jak chce pomocy to Ty idziesz z przerwy i pomagasz itd. Klient klient i jeszcze raz klient...to on p艂aci Ci Twoja wyp艂at臋 ( u nas takie has艂o wysi na zapleczu)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18:09 A kto mu zabroni? Mo偶e przyj膮膰 do pracy kogo zechce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na jakiej podstawie doradza? Ma szkolenia itd? Czy tak jak my doradza bez szkolenia i najzwyczajniej w 艣wiecie k艂amiemy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeszcze dzis i jutro i koniec tej promocji! Nigdy nie czulam takiej ulgi. Owszem, szykuje sie promocja na kremy ale do wykorzystania tylko raz i tylko z aplikacja wiec oprocz troche wiekszych dostaw kremow i troche pytan nie bedzie takiej jazdy jak teraz. Pomijajac nie wiem jak u Was ale u nas mimo dostawy to nie przyszly najpopularniejsze produkty i klientek robilo sie troszke mniej. Nie rozumialy tez ze czegos nie ma, nie dojechalo i jak zwykle zarzucano nam klamstwa.

Udost臋pnij ten post

Skorzysta艂y艣cie z tej promocji -55% czy wam wszystko wykupili? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co za haslo. Jak to moze wisiec u Was na zapleczu. Powiedz kierowniczce niech powiesi : praca czyni wolnym jak na bramie w Oswiecimiu. Jakas kretynka Wami zarzadza. Pami臋tajcie ze nie jestesmy winni sluzalstwa, swiadczymy firmie usluge w postaci swojej pracy za co otrzymujemy wynagrodzenie. Nie mamy w umowie niewolnictwa, a w pracy obowiazuje kodeks pracy, przepisy konstytutyjne, prawo polskie. Owszem, firma ma standardy ktore musimy spe艂nia膰, jest w tym mila obsluga Klienta. Ale pami臋tajcie o swojej godnosci, swiadomosci siebie i tym kim jestescie. Pisze to jako kierownik. Poprostu nie dopuszczam do siebie mysli ze pracownik nie korzysta z przerwy, nie schodzi do lazienki i napic sie. Nie wyobrazam sobie by pracownik nie mial grafiku na caly miesiac i siedze nad nim dotad az bedzie sprawiedliwy ( tak, lacznie ze mna), nie wyobrazam sobie rowniez by zmieniac cokolwiek bez wiedzy i zgody pracownika, dzwonic w dni wolne, opieprzac za wszystko i wymagac by zespol nie byl soba tylko jakims debilnym wytworem wyobrazni ludzi z gory. Co mam? Fajny zespol pelen indywidualnosci, w kazdym jest cos fajnego, potencjal do wlasnych pomyslow. Dziewczyny wywi膮zuj膮 sie z obowiazkow, wykazuja duzo inicjatywy w pracy bo daje im duzo szacunku i nie biegam za nimi by je sprawdzac. Owszem, zdarza mi sie zwrocic komu艣 uwage, pogadac o bledach ale zawsze w cztery oczy. Nie obgaduje, o kazdym wypowiadam sie milo. Skad sie tego nauczylam? Wystarczylo byc przeciwnoscia mojej poprzedniej kierowniczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 12.30 Zazdroszcz臋 Twoim dziewczynom takiego kierownika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nik_a
do dzi艣 Czy czasem nie pracujesz na Podkarpaciu? Widzia艂am podobne has艂o w jednym ze sklep贸w, gdy by艂am na zast臋pstwie... Co do reszty: u nas nikt nie k艂amie co do kosmetyk贸w, zawsze m贸wi si臋 uczciwie, 偶e nie wiem, jak dane perfumy pachn膮, pokazujemy kser贸wki z nutami zapachowymi i czytamy klientowi. Co do krem贸w m贸wi臋, 偶e albo nie u偶ywa艂am, albo wystarczy przeczyta膰 kobiecie z pude艂eczka, czy nawil偶aj膮cy, czy przeciwzmarszczkowy. Je艣li klientki wracaj膮 do kt贸rego艣 kremu, m贸wimy, 偶e dobrze si臋 sprzedaje - zgodnie z prawd膮. Nie ma po co ani w czym k艂ama膰. Je艣li nowy czerwony Bourjois 偶贸艂knie po czasie, m贸wimy, 偶e jest w tonacji 偶贸艂tej i z贸艂knie/ ciemnieje- zgodnie z prawd膮. Nasz grafik jest sprawiedliwy, kierowniczka super, siedzi nad nim nawet w domu i stara si臋 wszystkim po r贸wno porozdziela膰 godziny. Oczywi艣cie, sa zmiany grafikowe non stop, ale tego nie da si臋 unikn膮膰 - wydajno艣膰. Mo偶e malutkie niskoobrotowe sklepy nie maj膮 z tym problemu, mo偶e nie ma 偶adnych zmian, ale na du偶ych sklepach s膮. Ci膮gle albo kto艣 chory, albo co艣 innego. Za czas贸w poprzedniej kierowniczki strach by艂o tel. odebra膰. Na zako艅czenie: ciesz臋 si臋, 偶e jutro koniec tego byd艂a, cho膰 id臋 na 9,5 godz. do pracy. Dzi艣 znowu laski grzeba艂y w szufladach, szafy opa膰kane testerami, lakiery porozbijane, rano ok. 10 os贸b w drzwiach przy otwarciu i p臋dem do szaf. Masakra. Ale za to p贸l roku spokoju :). P.S. Czy kto艣 wie, co nam dadz膮 zamiast Astora?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiesz, kiedys sobie obiecalam ze jesli uda mi sie dojsc do stanowiska kierownika ( pracuje dobre kilka lat) to nigdy nie powiele bledow moich przelozonych. I wierz mi badz nie ale budujac zespol na ludziach a nie chorych wymyslach i kreowaniu ich pod siebie da sie osiagnac dobra wspolprace i zgrany zespol. Szacunek to slowo klucz. Ja go nie mialam u siebie w poprzednim zespole, caly zespol funkcjonowal w zaleznosci od humorkow kierowniczki, starala sie zabic w nas indywidualnosc, nie wolno nam bylo wypowiadac swojego zdania, z czyms sie nie zgadzac bo obrazala sie i kara艂a. Obgadywala nas do innych, ganiala po sklepie i czlowiek jak schodzil zjesc to czul sie dziwnie, jakby to bylo zle widziane. Nawet jak bylam sie napic to leciala za mna : a co to przerwa?! Wiecznie obserwowala nas, doszukiwala sie intryg a kazda udawala ze wszystko jest w porzadku bo zalezalo jej na tym by miec prace. Najlepiej bylo sie nie odzywac. Grafik funkcjonowal z dnia na dzien, ciag艂e narzucanie zmian, telefony z pytaniami z d**y powodowaly przerazenie w oczach, po nocy potrafila zadzwonic do zm臋czonego czlowieka z morda ze cos tam. Doradztwo to mialo byc oszukiwanie klientow, wchodzenie im pod stopy by tylko sprzedac towar. Teraz duzo wiecej klientow zyskalysmy dzieki szczerosci i swobodzie pomocy, moi pracownicy czesto rozmawiaja swobodnie z klientami o danych produktach i nie boja sie podsluchiwania bo go nie ma. Bywalo ze plakalam jak cos zrobilam zle a moja kierowniczka opieprzala mnie na oczach wszystkich, czulam sie upokorzona. Nigdy nie zdobywalam pochwal choc pracowalam solidnie. Ja chwale zespol nawet za drobne rzeczy, typu ladnie zrobiony layout,dzia艂 czy stan magazynu po nocce, posprzatany socjal- zawsze da sie zauwazyc cos super. Mowie to publicznie a dziewczyny naprawd臋 sie ciesza i staraj膮 rowniez dla siebie. Nie zawsze jest kolorowo ale bardzo sie staram dla nich. Sama zapieprzam z towarem, robie przebudowy, trudne layouty, przerzucam kartony i siedze na kasie bo moja wczesniejsza Pani na wlosciach siedzia艂a tylko w biurze a jak musiala wyjsc cos zrobic byla wrecz obrazona, albo wychodzi艂a wszystkich kontrolowac i pospieszac. U mnie wisi kartka przy lustrze : usmiechnij sie, dzis bedzie dobry dzien. A nie jakies p*****ly o hajsie od klientow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 14.54 kiedy sobie wbijesz do 艂ba 偶e dla zyda jeste艣 zwierzakiem w ludzkim ciele .on dla ciebie nie mia艂 i nie b臋dzie mie膰 szacunku ,kiedy w ko艅cu to za艂apiecie tgo 偶e czasami zyd poklepie was po plecach o niczym nie swiadczy ......https://youtu.be/mJ6_a0pl2Es

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do dzi艣 . Gdyby nie to, 偶e moja kierowniczka jest teraz w pracy uzna艂abym, 偶e to o nasz sklep chodzi. Sytuacje opisane wy偶ej przez Ciebie s膮 mi doskonale znane! Poprzednia kierowniczka wydzwania艂a po nocach, pods艂uchiwa艂a, o******la艂a, ka偶dy si臋 ba艂, do pracy sz艂o si臋 w stresie i pytanie ochroniarza, czy tamta ju偶 przysz艂a. Obecna chwali nas za dobrze wykonana prac臋, robi layouty, zasuwa na nockach i promocjach, jak ka偶da z nas. Klient jest wa偶ny, ale my te偶 mamy swoje prawa i mamy sobie pilnowa膰 przerwy itp. Niestety u nas przy lustrze nie wisi wspomniany napis, wi臋c nie jeste艣 nasz膮 kierowniczk膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny czy kto艣 wie kto sprawuje w艂adze nad kierownikami regionalnymi.Mam problem z racji ze kierownik kr i ks s膮 dobrymi kumpelami.Jedna robi co druga jej ka偶e i na odwr贸t.chce 偶eby na konflikty jakie maja miejsce w sklepie spojrza艂a osoba postronna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nad kierownikiem regionalnym stoi dyrektor dzialu sprzedazy na dany region. Z nim sie skontaktuj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
myslicie ze taki dyrektor zajmuje sie konfliktami w sklepach i pomoze czy raczej to nie jego dzialka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To bezposredni przelozony KR. Konfliktem moze i sie zajmie a jak nie to przekaze to odpowiednim osobom w firmie. Jednak zalezy czego dotyczy konflikt, nie da sie go rozwiazac na poziomie sklepu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiecie co??? Chyba takie has艂a to daja na spotkaniu Centaura "to klient p艂aci ci twoja wyp艂at臋". U nas te偶 co by艂o w tym stylu. Zrobi艂am ja te偶 tak膮 karteczk臋 tylko napisa艂am "JAKA P艁ACA TAKA PRACA". Ubaw by艂 niesamowity. Ja siedzia艂am cicho. Znikne艂y karteczki. Jedna i druga karteczka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nic takiego nie ma na tych centaurach ale to krazy jako haselko pseuodomenadzerow i bezmozgow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciesz臋 si臋 偶e ta promocja ju偶 jutro si臋 ko艅czy, w ko艅cu doprowadzimy szafy do porz膮dku, ale jestem pewna 偶e w sobot臋 co niekt贸re klientki b臋d膮 bardzo zdziwiony 偶e to ju偶 koniec promocji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak na wiosn臋 przez przypadek pal艂am przy klientach do kole偶anki, 偶e ca艂e szcz臋艣cie ju偶 po promocji (klientka zdarzy艂a odej艣膰), na to z 3 baby by mnie za to zjad艂y "ale jak Pani mo偶e tak m贸wi膰,taka promocja powinna trwa膰 ca艂y czas". Masakra. Niech si臋 to sko艅czy, bo nerwowo ju偶 nie daj臋 rady.... Jedyny plus, 偶e ju偶 nie jestem deptana i bita koszytami ( jak jedna na mnie wpad艂a i nadep艂a szpilk膮, to ja do niej "a mo偶e s艂owo przepraszam", na co ona " co Pani sobie wyobra偶a, 偶e jeszcze b臋d臋 przeprasza膰?". Gdybym tylko mog艂a przeszlabym do czyn贸w. Sk膮d ci ludzie si臋 bior膮? ... jak radzicie sobie z jezdzacymi koszykami? U nas damy s膮 obra偶one, 偶e musz膮 wyci膮ga膰 z koszyka (nie do艣膰, 偶e im pakujesz to jeszcze pretensje, 偶e nam si臋 nie chce - gdzie z kasy musz臋 dos艂ownie grzeba膰 w koszyku, 偶eby co艣 z niego wyj膮膰 -wsta膰 z k1 i sta膰 na palcach -a mam prawie 170cm....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie macie racji z tymi regionalnymi . U nas m贸wi臋 i p贸艂nocy polski by艂a sytuacja ze kr przyj膮艂 rodzine na ks i by艂a ta osoba w jego regionie . Jak posz艂a informacja do dyrektora sprzeda偶y to szybko tamta ks zmieni艂a region . Nue b贸jcie si臋 dzwoni膰 i m贸wi膰 do kierownik贸w sprzeda偶y co wam si臋 nie podoba . Oni wcale nie s膮 zapatrzeni w kr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 15.59 Nad kr jest kierownik sprzeda偶y, dyro jest p贸藕niej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam szczerze do艣膰-teraz dopiero wysz艂o cale byd艂o z tych babsztyli. O naszej firmie nie wspomn臋, gdzie tu mie膰 u艣miech na twarzy skoro po艂ow臋 z nich nale偶a艂oby nastrzelac po pyskach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co to za nadchodz膮ca promocja z kremami ? kup jeden, a drugi -50%? czy 1+1? i od kiedy mniej wi臋cej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Skarbie jest info na temat krem贸w. Od 20 maja promocja 2+2 do wykorzystania z aplikacja tylko raz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kremy od 20 do 30 maja 2 + 2 przy czym wszystkie r贸偶ne promocja jednorazowa z aplikacj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w skarbie masz napisane jaka b臋dzie promo na kremy. :) 2+2 dla klubowicz贸w, mo偶na wykorzysta膰 aplikacje tylko raz. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2+2 ale tylko dla klubowiczow i do wykorzystania jeden raz. Info masz w nowym skarbie. Chyba trzeci tydzien maja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2+2 NA KREMY

Udost臋pnij ten post