Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Proszę o poradę Was. Ks szantażuje nas brakiem prósb grafikowych jeżelinp. cos źle zrobimy na sklepie. Nie sprzatnie sie socjalnego i wtedy mowi do tej osoby , że na przyszly mies. nie spelni jej zyczen grafikowych. Nie przyjmuje do wiadomosci tłumaczen. Jest tylko jej widzi mi sie i koniec. Co robić? Czy to nie podchodzi pod mobbing? Czy regionalna bedzie po naszej stronie? Błagam Was ...odpowiedzcie tylko tak zyczliwie bo jestem juz u kresu wytrzymałosci psychicznej.

Gość naaneta
Myślałam że tu się wypowiadają klientki ale patrzę że pracownicy też;p chciałam się po bulwersować promocją. Masakra co się działo przy szafach w moim Rossmannie. Wszystkie szuflady otwarte i grzebią tam jak najęci, rozwalają opakowania itp. Kolejka na pół sklepu, 4 kasy otwarte i na dodatek kasjerce pani robi awanturę że jej nikt podkładu nie dobiera a ona biedna co ma zrobić jak wszyscy pracownicy na kasach. A korzystając z okazji jak to jest z tymi zamówieniami internetowymi, kto to pakuje i kiedy?

Gość gość
a jak tlumy na promocji?

Gość gość
Jak sie sklada reklamacje na drogerie internetowa? I jak robie przeznaczone internet to tez mi sie rabat nalicza??

Gość gość
Haha porażka ta promocja jak jest na wszystko!!!

Gość gość
U nas kiero tez w najgorsze dni ma wolne lub zmianę do 13.

Gość Aśkap
Po dzisiejszym dniu jestem wyczerpana... psychicznie i fizycznie. 10 godzin w pracy... jiyro szykuje sie to samo... i to tylko na kp, bez innej zmiany. My mowimy ludziom, ze nie jesteśmy w stanie doradzac. Jedynie możemy cos wyszukac jesli brakuje na polce i uda nam sie dopchac, aby cos tam wcisnac na półkę. Szuflady masakra, i my mamy czesciowo na wozkach i w kartonach i koszykach.... tez tam grzebią baby... a najgorsze że one WSZYSTKO niszczą! A chca nowe, jak zrzucą i sie potlucze! U nas byly 1h kolejki..

Gość gość
Po dzisiejszym dniu napiszę tylko tyle,że kobiety to gorzej niż BYDLO !!!! Zero jakiejkolwiek kultury, brakowało żeby zaczęły się między sobą bić!!!!

Gość gość
Dzisiaj mam dość. P****ało firmę.

Gość gość
Zabijcie mnie. Mam dosc. A to dopiero jeden dzien. Caly dzien nie jadlam i nie pilam przez ta promocje ;(

Gość gość
Dziewczyny, to był horror. Już przed otwarciem kolejka spora, od razu zniknęły koszyki, kolejka na pól sklepu, nie da się dopchać do szaf, klientki otwierają szuflady i grzebią nie zważając na pracownice. Towar porozrzucany po sklepie, pozostawiony na gondolach, pólkach, gdzie popadnie. Testery poznikały. Jestem w szoku, nigdy tak na promocji kolorówki nie było. Firma zrobiła duży błąd, że nie podzieliła jej na etapy. Nie ma jak ani dokładać, ani doradzać, ani nawet dojść do szafy, a już pomijam zamówienia internetowe, nie ma kiedy pakować. Tak samo rano, jak i przed zamknięciem. Na fb na profilu ross wykłócają się, ze zamówienia niekompletne, ale jak tu po otwarciu sklepu zdążyć do szaf przed klientkami i pakować dziesiątki zamówień, skoro one już wszystko wręcz wydarły... Po prostu SZOK.

Gość gość
Masakra dziś była . Mimo ze szafy zatowarowane do pełna to klientki wyciągały nam towar z szuflad . Stałyśmy we 3 na kolorowce cały dzien . Babsztyle potłukły podkładów na ponad 600 a to dopiero jeden dzien , nie mówiąc o uszkodzeniach pomadek i innych rzeczy . We 3 osoby na dziale ciężko upilnować 30 osób na raz . Wrzeszczał na siebie i wyrywały sobie z rąk . Za tydzień wyląduje w psychiatryku .

Gość gość
A jak to jest z tym -55%? To jest na 3 produkty potem na 6 produktow? Trzeba trojkami czy jak wezme 4 czy 5 to od wszystkich bedzie 55?

Gość gość
kolorowy zawrót głowy mam a tu jeszcze 7 dni...życzę wam wytrwałości :-)

Gość gość
Rossmanna nie interesuje ze nie jadlas i nie piłas caly dzien!

Gość gość
Jestem na macierzyńskim i naprawdę bardzo Wam współczuje dziewczyny. Nawet się nie wybieram na zakupy w najbliższych dniach, bo mi ta dzicz wózek z dzieckiem stratuje. Trzymajcie się ;)

Gość gość
Podobno przez tą promo jest jedna klientka poszkodowana bo baby klucily się o podkład.. .. porażka

Gość gość
3 na kolorówce? gdzie taki luksus? u nas momentami nawet jednej nie było

Gość gość
A musi być obstawa na kolorowce i nie ma mozliwosci żeby nie bylo a później płacz że poniszczone i pokradzionr

Gość gość
Kogo obstawic jak jesteśmy do poludnia we dwie. Niestety przy małych zespolach tak to wyglada a i tak mamy juz na maksa godzin. Zeby czlowiek sie bal isc do pracy. Caly sklep wyglada jakby tornado przeszlo bo przez zamowienia, kolejki i zaczepiajace Panie ja fizycznie nie mam jak towarowac. To ze nie mam czasu zjesc jest ponizej mojej godnosci jako czlowieka. Paranoja. Czekam az to sie skonczy a dopiero sie zaczelo.

Gość gość
Musi być obstawa? Kim? Pracowników z centrali chyba by nusieli oddelegować bo my wczoraj byłyśmy w pracy wszystkie część rano część po poludniu i nie dało się ciągle tam być ani dołożyć kolorówki ani reszty sklepu. Jednej się nie odpowiedziało a już dwie kolejne o coś pytały. Nie wiem czy wszędzie tak ale u nas to całe buractwo wyszło z tych bab. Niektóre to powinny dostać wilczy bilet.

Gość gość
dla mnie to szokujące że krowy nawet te szuflady otwierają :O te szuflady powinny być na zamek

Gość gość
Nawet jak jest obstawa na kolorowce to niszczą i kradną... niestety wszystkich i tak nie upilnujesz przy takim scisku.

Gość gość
U nas tak samo było, te kobiety jak w amoku jakimś:( i tak przez 7 dni jeszcze ...

Gość gość
Ale oszustwo zrobilam duze zakupy a mi nic nie naliczylo na ta karte!!!!

Gość gość
do gość dziś - jeśli jesteś klientką, na karcie nic się nie nalicza, tylko rabat masz dzięki niej, jeśli jesteś pracownikiem, karta aktualizuje się każdego dnia o godz. 9-tej.

Gość gość
U nas kiero powinna beknąć za brak organizacji kolorówki!!!powinni zabrac jej premie!!!nie zorganizowała zeby szafy zatowarowac na maxa przed promocją!!ludzie są na niepotrzebnym wolnym i na urlopie a reszcie daje same 12stki!!!zamówienia internetowe powinny byc robione od bardzo rana albo na dodatkowej nocce!!zero organizacji!!!a pani kiero wekrnd wolny i wczoraj piersza zmiana!!!!!!!

Gość gość
Do 9:48 No i co sie plujesz? Nikogo to nie obchodzi

Gość gość
Dziewczyny u nas na wysokoobrotowym jedna dziewczyna na kolorze i 100 bab.MASAKRA.To Co Rossmann Nam pracownikom zrobił jest swinstwem i brakiem szacunku dla naszej pracy.Woly pociagowe z Nas zrobili.

Gość gość
Dokładnie,mi też nie naliczylo.