Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Ja zawsze jak robie layout jakiegos popapranca zza biurka to go jade w myslach i wyzywam. Niech robi layout na 16 minut z zegarkiem w reku. Ja robilam taki ostatnio przez godzine mimo szybkich ruchow. Albo niech zrobi ta swoja czekliste kolejny debil. Albo zmieni te polki w tak krótkim czasie i ubierze te swoje standy-oczywiscie po zamknieciu sklepu. Powiesi promocje i wszystkie dodatkowe woblery, wisiadelka. Powodzenia zycze. Mam wrazenie ze sprawdzaja jak bardzo moga nas zajechac, nikt nic nie mówi tylko dodatkowe obowiazki sie pietrza i dodawane sa nowe. Niech przyjdzie kolejny kretyn i powiesi dwiescie cenek do otwarcia. Niech ruszy d**e zza tego korpo biurka gdzie w ogole maja nas w d***e. A jak nas to i sklepy. Najgorsze co jest w tej pracy to promocja. Zmiana co kilka dni miliona elementow. To jest chore. Kiedys tak nie bylo, teraz to co sie dzieje to jest nie do zniesienia a czlowiek jakos znosi bo musi miec za co jeść

Gość gość
Na szczęście towar się kończy i oby juz nie dosłali nic

Gość gość
Dziewczyny czy wiecie ile trzeba przepracować żeby złożyć kartę LUX MED??

Gość gość
Drogi Panie Rosamannie wsadź se Pan w d**e te swoje pogadanki o traktowaniu pracownika z godnością!!! To tylko czcze gadanie...

Gość gość
Akurat to o czym piszecie dziewczyny jest nie tylko podczas tej promocji, ale również poza nią. Tylko teraz jest to po prostu bardziej widoczne, zamiast zatrudnić dodatkowe osoby, choćby na mercha, to wyciskają z nas ostatnie soki, co Wam to da? Zmęczony i wku...pracownik nigdy nie był i nie będzie efektywny. Towaru mamy cały magazyn, nie da się do niego wejść ale i też nie ma komu, bo wszyscy latają jak ze sracz.....paranoja. Nigdy w tej firmie nie będzie dobrze, dopóki nie zaczniecie szanować pracowników, którzy odwalają najgorszą robote, czyli Kasjerzy i Asystenci a nie Ci których doceniacie na każdym kroku, premiami, imprezami a przede wszystkim pensją. Kierownik i Zastępca nie zostanie po godzinach żeby dołożyć kolorowki, zawsze zostawią nas w najgorszym momencie a potem pretensje że coś nie tak. Nie wierze już w Rossmanna, przychodzę tam bo potrzebuje pracy a nie powinien to być moj glowny powod. Takze dziewczyny moze i glowa do gory, przetrwajmy ale i tak nic się nie zmieni

Gość gość
powalilo ich tam na gorze ! ciągle to dokładają nam coś do standardów obslugi klienta, mamy być jak jakieś roboty ! ciagle tylko klient klient klient ! a gdzie w tym wszystkim pracownik ? ci którzy siedzą sobie w biurach w Łodzi...nic wiedzą o pracy na sklepie. niech sobie podnosza standardy, wymagania, cele i normy . a prezes zadowolony. klient kupuje i kupuje, kasa sie robi a to najważniejsze. na spotkaniach nam mowia o budowaniu atmosfery ale sie pytam kiedy jak wymiotowac sie chce ta robota

Gość gość
moze zacznijcie kontrole telefonow sluzbowych kierownikow co ? a nie kierownik sobie siedzi pol dnia w biurze i slyszymy ze gada to z mama to z synem to z kolezankami z innych sklepow a my nie mamy czasu usiasc na d***e na 5 minut

Gość gość
Moja kiero tez wszystkie prywatne sprawy załatwia w czasie pracy,ciągle na telefonie.a my 9.5 h w pracy bez przerwy ,bez picia ,jedzenia i jeszcze pampersy nam załóżcie bo z kasy nie da się zejść!coraz gorzej w tym Rossmanie!!!!zero szacunku dla pracownika!!!!

Gość gość
Klienci narzekają na promocję na wszystkie kosmetyki w tym samym czasie. Twierdzą, że jest straszny tłok i nie da sie spokojnie zrobić zakupów. Matki z wózkami często widząc kolejkę gdzie wszystkie kasy są i tak obsadzone rezygnują z zakupów. Klienci nam współczuja przy kasie i życza wytrwałości i mniejszych kolejek.

Gość gość
Witam kiedyś pracowałam w Rossmannie i powiem tylko tyle tak fałszywych ludzi jak w Rossmannie to nigdzie chyba nie ma i daje przykład między sobą to jedna z druga mówi ze praca ponad siły,ze brak przerw ALE jak kierowniczka regionalna przyjezdza i pyta się czy jest ok to te co najwięcej skomlą mówia tak,tak jest dobrze damy radę ,da się zrobić po czym po wyjeździe też ze kierownik te same osoby które jej przytakiwały znowu zaczynają mówić jaka to niesprawiedliwość,że tego nie da się zrobić itp.Reasumująć nie zal mi was takich jak wy powinni doić az do smierdzi jesteście nic nie warte i dlatego nie zyczę wam powodzenia ,nie pasuję zwolnić się !

Gość gość
Własnie wrocilam z pracy,zaraz sie porzygam ,cały dzien nic nie jadłam bo pracuje w rossmannie.

Gość gość
Najlepsze jest to, ze dzis promocja na kolorowke się nie naliczala do godz 12stej;) dobrze, ze mieliśmy jedna kase ze starym systemem to tam można bylo obsługiwać, bo na Markecie promocja nie dzialala

Gość gość
U nas promocja wchodziła rano normalnie na wszystkich kasach.

Gość gość
U nas też do 11:30 na nowych kasach rabaty się nie naliczały, na starej kasie owszem, oczywiście kolejka mega, ale cóż... awaria to awaria. I mogłam dzwonić dzwonkiem, tylko po co? Na kolorówce dziś znowu młodzież przyszła z kasą i znowu dziki szał, choć wydawało się, że będzie spokojnie. Zamówienia internetowe co chwilę, paniusie przyjeżdżają, odbierają i od razu chciałyby wymienić podkład na inny kolor, tusz na inny itp. po cholerę przez net kupują, skoro i tak muszą przyjść. Co chwile pytania, czy te tusze też na promocji, a z tej szafy też, a kredki do oczu też, a od kiedy tusze, bo teraz podkłady, prawda? Oszaleć można.

Gość gość
Zamówień internetowych to ja nie rozumiem, po co zamawiać towar jak i tak paniusia jedna z druga biorą koszyk i robią zakupy. I przy placeniu przy kasie "mam jeszcze do odebrania zamówienie". No żesz...a w zamówieniu jeden produkt. Nie mowie o kolorowce, tylko jeden balsam do ciała. Żenujące!

Gość gość
Ma ktos odpowiedz na temat zakwalifikowania sie do ośrodków wczasowych???

Gość gość
Do dziś , u mnie dziś to samo, paniusia narobiła zakupów, skasowałam, a ona wyciąga telefon i mi token pokazuje :D (na drugim końcu sklepu od magazynu)

Gość gość
W zamowieniach internetowych wiekszosc rzeczy jest juz na zerach, ciagle brak dostepnosci...Panusie sie wsciekaja na fejsie a ja sie smieje w glos z nich. Z gardla by jedna drugiej wyrwala tusz do rzes haha co za narod. Juz nigdy nie bede sie smiac z lidlowskich akcji, bez kitu.

Gość gość
P********e jeszcze ze na 9,5 godziny przychodzicie to będziecie niedługo k***a po 3 pracować i na wszystko będziecie miały

Gość gość
Ja moge przychodzic i na 12 godzin pod warunkiem normalnych, nieprzerwanych przerw po 15 minut ( kodeks pracy), dzieki temu mam więcej wolnych dni, kompletnie nie oplaca sie przychodzic po 6 godzin do pracy ( dojazd, powrot i mnostwo dni pracujacych) a co jakies pismo znow wpadlo?

Gość gość
Jak żyć się pytam. Bezsilnośc, bezradność. I tylko z tyłu głowy szybciej, szybciej. Ahtung, Ahtung. Gdzie jest rossmann w XXI wieku. W nowocześnosci czy ciągle w stanie wojennym, gdzie tylko praca, kromka chleba by zgłodu nie paść by jeszcze ostatkami sił dołożyć 10 dziur z 100 jakie są po tym pobojowisku

Gość gość
do wyżej fabryka małp,fabryka psów rezerwat dzikich stworzen GOJU tym dla nich jesteście zwierzętami w ludzkiej skórze ,a dlaczego w ludzkiej skórze?ano dlatego by inni się was nie bali poczytaj talmud kim jesteś dla zyda i przestań się dziwić ze jesteś traktowana jak zwierze cha cha

Gość gość
Ciebie to smieszy ludzki smieciu ze dziewczyna nie ma czasu zjesc i czuje sie zajechana i ma po ludzku dość? Zeby Cie tak ch. Strzelil. Ludzkie s****wo ktore porownuje nas do zydow. Zebys zdechl.

Gość gość
do wyżej ja was nie porównuje do zydów ja wam mówie kim wy dla nich jesteście poczytaj talmud a później pomysl i się nie dziw ze tak jesteście traktowane

Gość gość
gość wczoraj ...Panusie sie wsciekaja na fejsie a ja sie smieje w glos z nich. Z gardla by jedna drugiej wyrwala tusz do rzes haha co za narod. Juz nigdy nie bede sie smiac z lidlowskich akcji, bez kitu. X X A NO ALE DLACZEGO PANIUSIE ? PRZECIEZ TO WASZE POKOLENIE MLODYCH ... TACY WLASNIE JESTESCIE

Gość gość
Mam pytanie, czy ktoś z Was poszedł do SAdu pracy?? Ja mam już dosyć zamiatania wszystkiego pod dywan przez firmę. A mam dużo dowodów na niekorzyść mojej KS, a w firmie już 3 raz dostała tylko upomnienie, a mnie zdegradowała jak zwykłego śmiecia i to jeszcze za nic.....

Gość gość
kiedy wyniki domków???

Gość gość
oby do 28.....

Gość gość
kolejny 6dzień promocji. moja KS była w pracy w nie tylko 3 razy i to na rano siedząc cały czas w biurze i robiąc cały czas grafik... 3 dni po 8 h i dalej nie jest gotowy...