Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Znowu temat się zacina... zaraz będzie potrzebne nowe forum...

Gość gość
Kontakt z klientem możliwość rozmowy z nim i jego wdzięczność za pomoc w doborze produktów, odwzajemniony uśmiech to jedyne co jeszcze sprawia że idę z uśmiechem do pracy.

Gość gośćsbvVzvzv
Ja jade na slowenie za przykasowke

Gość gość
Dziewczyny, czy orientuje się może któraś ile godzin maksymalnie możemy być na nocce? U nas jakis czas temu Kiero wprowadził nocki po 10-11 h, nie dajemy już rady i każda nocka to horror, da się coś z tym zrobić?

Gość gość
dziewczyny orientujecie sie jesli chodzi o dofinansowanie do wczasow dla rodzint ,dziecka jak to wyglada?

Gość gość
nic sie ztym nie zrobi..

Gość gość
Na naszym sklepie tez byl pomysl na nocke 17-5 rano. Nie zgodze sie na cos takiego za zadne skarby.

Gość gość
U nas różnie się zdarza raz 6h, raz 11h. Ale prawie zawsze po 9-10h.

Gość gość
U nas nocki bardzo czesto 12 godz.i nie placzemy.Od 20.00 do 8.00

Gość gość
ty od wczasów i dofinansowania-pisz poprawnie bo nie wiadomo o co ci chodzi

Gość gość
Na nocce mozna byc maksymalnie 12 godzin. Wszystko zalezy od tego jakie macie dostawy. W poprzednim sklepie mielismy ogromne dostawy i po ogromnym wysilku robilysmy layouty. Czlowiek ledwo na oczy widział i zdzwigany musial przestawiac produkty bo w ciagu dnia nie bylo opcji ich zrobic.Faktycznie potrafily trwac i 12 godzin. Obecnie nocki mam po okolo 7 godzin maksymalnie. Robimy tylko dostawe i mycie podlogi i tyle. Praktycznie pol nocy mam jeszcze do spania.

Gość gość
A My płaczemy bo dostawy mamy duże, często po 20 boksów, gdzie już po samej dostawie ledwo żyjemy, a co dopiero robienie layoutow i innych rzeczy, dodam jeszcze, że dostawy mamy 4 razy w tygodniu. Rozumiem siedzenie tyle godzin w dzień, kiedy człowiek zazwyczaj jest wypoczęty ale w nocy to barbarzyństwo!

Gość gość
Afery rodzinnej ciąg dalszy nastąpi

Gość gość
Masakra, wspolczuje i rozumiem bo mialam dokladnie tak samo. W dodatku centrum handlowe wiec same dostawy czesto o 2 w nocy a siedziałysmy od 21 robiac layouty i porzadki. Czesto po dostawie siedzialo sie praktycznie do otwarcia robiac te najwieksze layouty. Nie mozesz zmienic sklepu jak ja? Poszlam na niskoobrotowiec, dostawy dwa razy w tygodniu po 10 boksow. Wszystkie layouty robimy w dzien. Nocka to tylko dostawa, zawsze przed 22. Zupelnie inaczej mi sie pracuje.

Gość gość
u nas nocki wyglądają tak że idziemy na 17 do 5 a od 19 do 7 fakt człowiek padniety jak talala. zwlaszcza jak sie trafi dostawa we wtorek i zaraz w piątek masz następna... coraz gorzej się pracuje... tylko gonić sprzedac wcisnąc uśmiechac się i jeszcze podziękować niedługo k=jeszcze może do samochodu zanieść ..

Gość gość
zawsze lubiłam w rossmanie robić zakupy, czasem też przyszłam tylko pooglądać, co nowego.zawsze byłam mile witana, uprzejmie obsługiwana, zawsze dzień dobry i uśmiech i w ogóle miło. teraz okazuje się, że to była taka uprzejmość i uśmiech przez łzy. szkoda.

Gość gość
dziewczyny czemu w aplikacji nie wyświetla mi się ile kasy mam odłożone za zakupy? czy coś źle pobrałam?

Gość gość
Jak patrzę jak się panie męczycie to myślę o bojkocie sieci Rossmann , nie będę wyzyskiwaczy dorabiał

Gość gość
Do gość dziś 3 kreseczki u góry po lewej -> mail -> zjeżdżasz na sam dół -> pracuję w R.

Gość gość
Ja asystent też życzę sobie i rescie całego etatu i większej stawki za naszą pracę bo lekka nie jest

Gość gość
Ja rozglądam się za nową pracą, chcę weekendy spędzać z rodziną. Mam dość chodzenia na wieczory promocyjne i wracania po północy pustymi ulicami do domu, dość nocek, gdy wychodzi się 5-6-7 rano wyglądając jak upiór. A najgorzej, gdy dostawa przyjedzie np. 3 godz. później i trzeba kończyć kuwety po otwarciu sklepu, człowiek rozczochrany, nieumalowany wskakuje w fartuszek i zapieprza pomiędzy klientkami, co rusz ktoś zaczepia, gdzie tu żel pod prysznic, albo np. jaki krem do 10 zł na noc+dzień i najlepiej liftingujący od czoła do szyi. Co do klubu R: co któryś klient od razu "nie, dziękuję/ nie zamierzam" i aż czasem korci zapytać, za co ona dziękuje, że nie zamierza przyczynić się do pomocy pacjentom w hospicjum/ zwierzętom w schronisku? I już ulotek nie wolno wydawać, to pokazuję dłonią plakat na bramce, bo jeszcze tam można od razu poczytać :) Lubię ludzi, jestem osobą kontaktową, ale ta praca powoli mnie wykańcza, choć kilka lat temu wydawała mi się pracą marzeń i byłam w siódmym niebie, gdy trafiłam do R.

Gość gość
Wydaje mi się ze wszysto zależy od kiero i z-cy jak oni mają swoich pupilkow co nic nie robią a to po rodzinie a to po znajomości to ktoś powinien zareagować łatwo da się takie rzeczy zaobserwować

Gość gość
asytenci....tania siła robocza...to tyle...obowiązki kiero...a wypłata..kasjera...P.O....

Gość gość
joł

Gość gość
Pracownik magazynowy w Warszawie. Jaka stawka, co trzeba robic? Ile mozna zarobic ?

Gość gość
Znowu się zacina ?

Gość gość
Temat znów się zacina . Zakładamy nowy ???

Gość gość
Trzeba chyba otworzyć nowy wątek.

Gość gość
No i znów się temat wiesza... :/

Gość gość
A