Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Rossmann C.D.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Niby jest prawo ale praktyka pokazuje ze majac dziecko na wszystko musisz sie zgodzic bo tak to jestes niewygodnym pracownikiem ktorego trzeba sie pozbyc . dlatego aby miec 5 minut do pracy zgodzilam sie na wszystko wbrew swojej woli

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nocki powinny byc 100% platne . bo najgorsza praca jest na nocy. Kregloslupy sie psuja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ile impuls贸w ,ile impuls贸w..... i tak co godzine ile sprzeda艂a艣 impuls贸w.....ile sprzeda艂a艣 impuls贸w.....przecie偶 to jest nienormalne.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny ci Wy z tymi kamerami na socjalu?przecie偶 tam nigdy nie by艂o. ...i nie mo偶e by膰 bo to pomieszczenie socjalne i szatnia w jednym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U nas nie ma 偶adnych kamer w socjalu,no chyba, 偶e ukryte ale to chyba jest nielegalne -jak my艣licie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzie艅 dobry, chcia艂am si臋 dowiedzie膰, czy w promocji 20.05. na kremy b臋dzie mo偶na r贸wnie偶 kupi膰 serum do twarzy r贸wnie偶 promocyjnie 2+2?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie. Akurat tego konkretnego serum nie haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak tak czytam... Brak podstawowych wiadomo艣ci o akcjach kt贸re s膮 od miejsca!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciekawe kiedy kierownictwo co艣 dla nas kasjer贸w i asystent贸w zorganizuje ZA DARMO!!!! kierownictwo znowu si臋 bawi na centaurze kilkadziesi膮t tysi臋cy z艂otych przechulaj膮 a robole pracuj膮 na to. nam ka偶膮 p艂aci膰 jak chcemy gdzie艣 pojecha膰 "pozytywnie zakr臋ceni" nic sza艂u tam nie robi a oni za darmoche full wypas ! maj膮 nas za nic w tej firmie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie s膮 dwie kamery w socjalnym w kratkach wentylacyjnych. Na korytarzu jest informacja "Obiekt monitorowany". Zreszt膮 kamery s膮 we wszystkich kratkach, bo mamy dwa du偶e magazyny. W sumie z jednej strony mo偶e to zapobiec wynoszeniu produkt贸w przez nieuczciwych pracownik贸w, a z drugiej jest to za przeproszeniem chu**** s艂abe, 偶eby kto艣 nas p贸藕niej ogl膮da艂 w bieli藕nie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie doszlo l4 jakies na czas i dostalas wyr贸wnanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aaaa :) dziekuje za wyjasnienie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ostatnio czesto s膮 op贸藕nienia z teczkami.Ja juz 3 razy mialam wyr贸wnywan膮 pensje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny co zrobic aby awansowac? Pogadac z kierownikiem czy poczekac az sam zauwazy moje starania?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pogadaj z kierownikiem,u mnie to podzialalo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny czy orientujecie si臋 czy rossmann wydaje wcze艣niejsze za艣wiadczenia o ch臋ci przed艂u偶enia umowy o prac臋? Potrzebowalabym takie do wzi臋cia kredytu aby by膰 bardziej wiarygodna. Obecnie jestem na macierzy艅skim. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety Rossmann takich za艣wiadcze艅 nie wydaje. Ale mo偶e kierownik sklepu napisze ci takie za艣wiadczenie, 偶e na dzie艅 dzisiejszy planuje kontynuowanie wsp贸艂pracy z Tob膮. To w banku cz臋sto wystarcza, a dla kierownika nie jest zobowi膮zuj膮ce. Mi wystarczy艂o do kredytu jako taka podk艂adka z podpisem kiero i piecz膮tk膮 sklepu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy w promocji 2+2 zamiast kremu mo偶na kupi膰 r贸偶ne rodzaje serum? prosz臋 o odpowied藕. dzi臋kuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety nie podpisuj膮 nic do banku, nawet tego zaswiadczenia bez konsekwecji prawnych (ze nie pozwiesz ich za nie przed艂u偶enie - tak ludzie maj膮 takie pomys艂y). To jest nienormalne. Umowy na sta艂e nie dostaniesz, pisma do banku te偶. I we藕 tu cz艂owieku u艂贸偶 sobie 偶ycie... Nie pozostaje nic innego, ni偶 wynajmowa膰 dalej, albo zmieni膰 prac臋 co wi膮偶e si臋 z karencja na kredyt...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mozna bedzie dowolnie laczyc. Co do papieru od kiero moja kr zakazala wydawania takiego potwierdzenia mimo checi kierowniczki ktora nie widziala problemu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A moja zast臋pczyni jest bardzo nieprzyjemna dla klient贸w i tylko czekam a偶 kto艣 napisze na ni膮 skarg臋 albo zruga j膮 na sklepie za arogancki odnoszenie si臋 do ludzi,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak mo偶esz kupi膰 serum :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak mo偶esz kupi膰 serum do twarzy, bo promocja obejmuje wszystkie produkty do twarzy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do go艣膰 dzi艣 Poczekaj do soboty, promocja nie dotyczy tylko krem贸w, a og贸lnie produktow do piel臋gnacji twarzy, czyli tak偶e tonik贸w, micelarnych i wielu innych rzeczy. B臋dzie regulamin z list膮, to si臋 dowiemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dowiesz si臋 w dniu promocji hahah co do promesy to Rossmann na pewno Ci tego nie wystawi, a czy Kierownik to zale偶y od jego dobrej woli, moja nawet nie chcia艂a o tym s艂ysze膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶na, to nie tylko kremy, tylko piel臋gnacja twarzy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cze艣膰, bardzo prosz臋 niech mi kto艣 pomo偶e, bo ta ca艂a aplikacja mnie ju偶 denerwuje, jestem pracownikiem chce si臋 normalnie zalogowa膰 na pracuje w rossmannie i nie mog臋, resetuje has艂a i te偶 nic, jedynie na kompie s艂u偶bowym przez numer kadrowy normalnie wchodz臋 i mam pytanie czy tam mog臋 poda膰 te swoje dane tak, 偶eby normalnie to 5% mi si臋 odk艂ada艂o i co tam mam poda膰, bo w domu za cholere si臋 nie zaloguje, a z rossmanna napisali mi 偶e jak si臋 loguje w pracy to w domu te偶 powinnam i 偶e mam wyczy艣ci膰 cookies a to oczywi艣cie nie pomog艂o, wi臋c prosz臋 niech mi kt贸ra艣 z Was wyt艂umaczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy to prawda 偶e ankiety pracownicze jaki艣 czas temu rozsy艂ane by艂y podpisane w niewidoczny spos贸b i ka偶dy kierownik sklepu je otrzyma艂? Mia艂y by膰 anonimowe a podobno kierownik wie kto co pisa艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mo偶liwe z tymi ankietami. By艂y anonimowe i nikt sie nie podpisywa艂 ani nie wpisywa艂 nr sklepu. Zapewne Twoja chc臋 mo偶e Ci臋 podpu艣ci膰 i oszukuje. Moja ks tez usi艂uje m贸wi膰 ro偶ne k艂amstwa a mo偶e kto艣 si臋 co艣 wygada...tak my艣li...

Udost臋pnij ten post