Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Do 22.46 Jednak żal mi ciebie i Twojej głupoty. Żegnam

Gość gość
Od kiedy klub Rossmann dla klientów wchodzi?

Gość gość
było pismo, od 10.04

Gość gość
G ó w n o ! ! !

Gość gość
Dziewczyny !Jaka jest "kara"za niepodejscie do Tajemniczeg Klienta...

Gość gość
U nas tylko opiepsz byl

Gość gość
Hej dziewczyny. Muszę wymyślić jak zmniejszyć likwidację i pvm man na sklepie kompletnie nie mam pomysłu może macie jakieś propozycje?

Gość gość
Uhhh zmniejszyc likwidacje? Robiac pvm manualny, zmniejszyc pvm- robiac likwidację: ) a tak serio to niestety wchodzi w gre reanimacja produktow i wkladanie na polke, oczywiscie tych ktore sie da. Zwrocenie uwagi pracownikom na dbalosc o towar bo najwiecej o dziwo niszczy sie podczas dostaw i zlego skladowania. To byly nasze pomysly swego czasu :)

Gość gość
Laski mam pytanko odnośnie warty. Czy sama muszę złożyć przez neta papiery z tytułu urodzenia dziecka, czy składam to w pracy?

Gość gość
Tam gdzie jest taka możliwość to dyskrernie sklejamy tasma, spinamy zszywka, wystawiamy na półkę ile sie da bo moze alurat sie sprzeda ( czasami sie zdarza bo klientowi zalezy na produkcie a nie opakowaniu), nie likwidujemy np mydla tylko bierzemy na rw, ogolnie to trzeba zwracac uwage jak mocbo uszkodzony jest produkt bo czasami robi sie przeceny bo tak

Gość gość
Można przez Internet.zadzwoń do kadr to ci powiedzą.

Gość gość5
Można też pilnować dat ważności żeby nie było przeterminowanych.

Gość gośC0303
A produkty uszkodzone w dostawie,zawsze nabijamy na protokol uszkodzony-nie obciaza to sklepu

Gość gość
dziewczyny wiem,że ktoś już o to pytał,ale nie umie się tego doszukać;(Gdzie w taj aplikacji rossmana jest stan uzbieranych środków?

Gość gość
Wchodzisz na stronie głównej w takie trzy paski u góry, klikasz na swój e mail, schodzisz na dół, klikasz pracuje w rossmannie i si epokach stan środków,

Gość gość
Dziękuje

Gość gość
My obniżamy likwidacje i pvmy również reanimujac co się da. PRZYNOSImy z domu stare korki, zakrętki od szamponów, lakierów i zamieniamy ze zniszczonymi. Kartony uszkodzone na przykład wkładek czy mlek dla dzieci sklejamy. Z dwóch płynów uszkodzonych przelewamy do jednego, żeby choć jeden cały się sprzedał.

Gość gość
Wiadomo ze nie zawsze sie da, ale próbować warto :)

Gość gość
Dziewczyny Waszym zdaniem gdzie lepiej pracowac na malym sklepie czy na dużym, w galerii??

Gość gość
Troche przesada. Klient chce pelnowartosciowy produkt. Za niego placi. Oczekuje nie naruszenia a nie jakiejs zamiany korkow badz przelewania. Moze wody dolejcie. To jest przesada. Produkt dla klienta musi byc w dobrym stanie, jak nie idealnym.Jak wyobrażasz sobie zaklejac np. Wkladki higieniczne gdzie jak nazwa wskazuje sa higieniczne i powinny byc niedotykane i czyste? To opiewa o chorobe a nie dbalosc o sklep i klienta.

Gość gość
Gosc z 22.07, oczywiście sklep wolnostojacy :) mam milion argumentow po wielu latach pracy w galerii. Przenioslam sie na spokojny sklep i jest zupelnie inna jakosc pracy. Nigdy nie wroce do wysokoobrotowca

Gość gość
do gość wczoraj Nie wierzę w to przelewanie płynów, żaden kierownik by się na to nie zgodził, podobnie jak przynoszenie zakrętek z domu, przecież samych szamponów jest mnóstwo, blisko 100 rodzajów ich nakrętek (biorąc już pod uwagę, że w danej serii kilka rodzajów ma identyczny kolor nakrętki, bo wyszłoby ze 150) , kilka pracownic nie jest w stanie kupować wszystkie po kolei, by mieć i trzymać w domu nakrętki i jeszcze podmieniać w pracy. A potem pod kamera pokazujecie niby te uszkodzone zakrętki, bo czymś trzeba w domu szampon zakręcić.... Post w tym zakresie to fake moim zdaniem. Owszem, rozdarte pudełko wkładek można skleić taśmą, nic nie poradzimy na to, że klienci to w większości świnie chcące wszystko zobaczyć, bo zdjęcie na pudełku i dane to za mało, ale jak KR zobaczy taki produkt na półce na pewno każe zdjąć. I niestety, jak pisałem, ludzie to świnie, przedziurawiają palcem folie pod zakrętką kremu, balsamu, by zobaczyć zawartość. Potrafią nawet zedrzeć blokadę na farmacji, by powąchać zapach tabletek w słoiczku! Pomijam nagminne rozrywanie pudełek z odświeżaczami, kremami pod oczy itp. Dopóki ross będzie kazał każdemu klientowi wchodzić w tyłek, zamiast go równo opierdolić, jak psika kolejnym dezodorantem i niszczy kolejne wkładki, takie sytuacje będą niestety miały miejsce. Klient powinien być zmuszany do zapłaty za "testowany" pełnowartościowy towar już przez niego na sklepie użyty, a także za towar niszczony, rozbijane słoiczki itp., to zacząłby szanować produkty.

Gość gość
Dziewczyny czy to prawda ze od jutra wchodzi nowa promocja 2+1 na pielęgnację dziecięca? Takie ploty chodza na profilach parentingowych :) Pozdrawiam :)

Gość gość
też słyszałam o promo na dzieciaki od jutra, ale szczegółów nie znam jeszcze

Gość gość
Witam czy ktoś mógłby mi podać nr tel do Warty. Jestem na wychowawczym a Proszę ks już od dłuższego czasu i nic. Będę wdzięczna.

Gość gość
Fajna ta promocja, bo rodzę w kwietniu szkoda tylko ze przed wypłata. Liczę, ze moze wypłata bedzie przed weekendem bo 9 w niedziele.

Gość gość
Też jestem zainteresowana promocja na dziecko . Na czym będzie polegać i jakie produkty obejmować. ?

Gość aniteskaeska
Na fb krąży zdjęcie pisma z centrali odnośnie jutrzejszej promocji :p Ciekawe która taka odważna ;) Przecież jak dojdą kto to wrzucił to ma ciepło :p

Gość gość
Dziewczyny czy u Was na sklepach tez jest wieczny problem z grafikiem. ...to jest po prostu chore żeby grafik się zmieniał średnio 5x w tygodniu,nie można sobie niczego zaplanować .....