Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Ciekaw kto będzie chodził z tym etui z logo aplikacji Rossmann wiocha

Gość gość
a co l4 ciążowe ma do tego? Masz nr telefonu do swojego kierownika, to poproś go o numer. Każdy sklep ma inna kadrową i każda ma inny numer. Chyba bardzo nie chcesz załatwiać tego przez swojego ks co?

Gość gość
Czyżby koleżanka rzuciła l4 i w mało przyjemnej atmosferze rozstała się z kierowniczką? Ta niechęć i kombinacja śmierdzi;D

Gość gość
Jaka kwota przekazywana jest na organizację dobroczynne z klubu Rossmann?

Gość gość
Zastępca mówiący kasjerowi, że mu nie starcza na życie, bo bogato żyje - dobre. Chyba długo nad tym nie myślałaś.

Gość gość
To jak ks mówiący kasjerce żalącej się na brak urlopu w wakacje, żeby na jesień pojechała za granicę.

Gość gość
U nas ks,gdy kasjer zwrócił uwagę na niesprawiedliwość grafikowa,krótko skwitował...Staram się, jak chcesz to sam zrób grafik....Proszę, nie komentujcie,nie warto...

Gość gość
Przez rossmann kwota na dana organizacje to zlotowka z zainstalowanej i uzytej choc raz aplikacji i kwota sie nie zmienia chocby byla uzyta setki razy. I jesli kogos ty namowisz zalozy ja w ramach twojego sklepu a wiecej razy zakupy w innym sklepie to zlotowka wpada dl tamtego sklepu gdzie wiecej razy byly zakupy robione

Gość gość
Czy wy też pracujecie dzisiaj do późna? W koło wszystkie większe sklepy (Lidl, Biedronki, Netto, Pepco, Intermarche, Stokrotki) czynne najdłużej do 16. Ale Rossmann nie... Rossmann kroi kasę do 18 u nas i to sklepy wolnostojące!!! Robią z nas maszyny... Świąteczne śniadanie całe szczęście spędzam u siostry...

Gość gość
A gdzie Wy macie czynne do 18?? U nas do 15.30 bylo, a lidl do 19 u nas hehe

Gość gość
U nas do 16.00

Gość gość
U nas też do 14..

Gość gość
My do 15:30 wolnostojący w samym centrum, ludzie z koszyczkami wchodzi po papier i po prezenty na święta -jawnie o tym mówiąc(od kiedy się robi prezenty na Wielkanoc?!). Jeszcze współczuli nam że pracujemy, robiąc zakupy... Na aplikację marudzą, że to nie zwykła karta. Nie jedni nawet nie dadzą tradycyjne zdania powiedzieć, a już jest "kartą", albo rzut dwusektą za zakupy za 3 zł. Nerwowo już nie wytrzymuje kontaku z tymi ludzimi...

Gość gość
Koleżanka co tak się rozpisala 12 kwietnia.... Zasiłek chorobowy liczony jest z 12 ostatnich miesięcy i jest to średnia z tego okresu... Jej pp co to się odzywać jak się nie ma pojęcia o czym się pisze....????

Gość gość
koleżanka z 12 kwietnia proponuje przeczytać kodeks pracy! Skoro wam tak wszystkim źle i jesteście takie uciemiężone ciężką pracą i nieznośnymi klientami- zmienicie pracę, bo żalenia się i skarg jaka to zła firma jest już dość. Wcale ich nie bronię i uważam że idealni nie są ale za jakiś czas mam zamiar zmienić pracę- właśnie ze względu na warunki pracy. Rynek pracy w tym momencie jest taki, że można przebierać w ofertach pracy. Ktoś chciał się podzielić swoją wiedzą ale widzę, że części (puste panny, które uważają że im się wszystko należy i pozjadały wszystkie rozumy wiedzą lepiej to życzę powodzenia w dalszym braku awansów na szczeblu zawodowym). W te wspaniałe święta życzę odpoczynku "od żałosnych klientów, którym niestety musicie służyć":)

Gość gość
W koncu ktos napisał co o tym wszystkim mysli. dziewczyna ma racje. sama miałam taka sytuacje i mi powiedzieli ze 3 miesiące z roku.

Gość gość
W sobote to powinno sie przygotowywać do świąt, ciasta piec, z dziećmi bawic a bie siedziec na kasie i biegac z chemią. Ale kiedy masz zrobić święta jak o 17 jestes w domu??

Gość gość
Dziewczyny o co chodzi z tymi etui na telefony? My nie miałyśmy żadnego pisma.. czy to bylo od KRR?

Gość gość
do 10.58 zydowi te pieniądze jeszcze bokiem wyjdą ta pazerność i zachłannoość

Gość gość
Od krr? Krr to skrót od kierownik regionalny rewizji

Gość gość
Z tego co ja wiem to byla mowa o tym na spotkaniu kierowniczym i ks mial przekazac to w swoim sklepie i zebrać od pracowników mkdele telefonów

Gość gość
Maja być pokrowce na telefony z imieniem i nazwiskiem. Powiedzmy niech cena tego wyniesie 30 zł . I wiecie co...ja to wyrzucę do śmietnika bo nie wygodnie mi bedzie nosic tel. w pokrowcu, po drugie gdybym chciala miec pokrowiec na tel. to bym sobie według wlasnego gustu wybrała, a po trzecie to maja taki pokrowiec na nic innego nie da rady go przeznaczyc ani komu innemu dac z moim imieniem i nazwiskiem. Przeciez te pieniadze bneda przez Rossmann w bloto wyrzucone!!! 30 zł x ile = 50 tys??? Gdyby tak np. dali np koszulki, bluzki, skarpetki to juz bym mogła np. w tym spać czy sprzątać kibel w domu. A najlepiej gdyby dali tam te 30 zł jako premie uznaniową i mogłabym tak naprawde wykorzystac na co ja bym chciała a nie na to co chce Rossmann. Kto wpada na takie pomysły tam na górze????

Gość gość
jeszcze się taki nie urodził, żeby wszystkim dogodził:) My się cieszymy... fajny gadżet. Pozdrawiam i wesołych!!!!

Gość gość
My sie cieszymy..chyba ty i twoj mózg

Gość gość
Ja już wolałabym dostac komplet długopisów bo zawsze u nas brakuje, albo sa takie które są nowe i nie piszą.

Gość gość
A ja bardzo bym chciała żeby w końcu została wymyślona nowa odzież robocza. Forma fartucha może zostać, ale jakiś nowy model, ładniejszy? Albo jakieś koszulki polo z logo firmy?

Gość gość
z imieniem i nazwiskiem??? a jak to się ma do ochrony danych osobowych

Gość gość
To u nas nic o czymś takim nie wiemy nawet, pierwsze słyszę o tych etui...

Gość gość
Owszem, fajny gadżet, który będzie zamknięty w szafce, bo używać nie wolno ;). Z kolei publicznie mało kto chce szastać swoimi danymi osobowymi i pokazywać. Ale ktoś wyżej ma rację, lepszy byłby dla każdego komplet długopisów, czy kieszonkowy kalendarzyk na zapisy grafikowe :D, a jeszcze lepiej - bony świąteczne dla pracowników, jak w innych sieciach i nie marzę o 500 zł, ale choć na 50 zamiast etui.

Gość gość
Jutro i w środę spokój a od 20 znow sie zacznie........ kolorowka.