Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
No właśnie żałosna akcja z tym etui.nie mają na co kasy wydawać.żywą reklamę z nas sobie robią.ja nie zamierzam tego nosić!!!

Gość gość
W d***e mam to ich etui. Niby mam z tym chodzić i reklamę robić? Z jakiej racji? W pracy mam je zakładać - przecież telefon ma być schowany w szafce! Po wyjściu z pracy nie mam zamiaru ciągnąć go ze sobą, tym bardziej ze kupiłam sobie miesiac temu takie etui jakie mi się podoba.

Gość gość
Etui na telefon...w pracy nie wolno z telefonu korzystać....a po pracy to ja mam życie prywatne i zero w nim Rossmana....reklamować firmy nie będę...tyle w temacie

Gość gość
Ja również cieszę się,że dostaniemy jakiś gadżet, dziewczyny ode mnie że sklepu też.Nie wybredzamy,nie ma po czym nam sodowka do głowy uderzyć.

Gość gość
Jest to trochę przykre że tak marudzicie. Po pierwsze naprawdę nie mamy źle pracując w rossmannie nie mówię że zarabiamy miliony ale nie zarabiamy źle. Mamy ubezpieczenie,lux med,multisport,dopłaty do wakacji i jeszcze nasz szef chce nam dac drobny upominek (etui). Pewnie nikt nie będzie tego nosił ale sam fakt się liczy. Niestety nikt nie jest w stanie wszystkim dogodzić. Pozdrawiam

Gość gość
jezeli to prawda to nikt tego nie bedzie uzywal. nie chce zeby wszyscy dookola wiedzieli jak sie nazywam i gdzie pracuje

Gość gość
Sam fakt tego że wydają pieniądze na etui którego nikt nie będzie używał, aha. Nie jestem banerem reklamowym. Mogli to przeznaczyć na paczki dla biednych dzieci na święta.

Gość gość
nawet dla dzieci z Afryki mogli te pieniadze przeznaczyc. ja z checia bym zrezygnowała z etui na inne pozyteczne cele.

Gość gość
osobiście uważam jakby ten nasz szef wsadził sobie te etui w buty to by był wyższy i by ładniej w BMCe się prezentował niech nie pier.... tylko niech da podwyżki by godnie przeżyć te 30dni

Gość gość
a jak się nazywasz? jak "osobiście" to śmiało napisz :)

Gość gość
Co ty gadasz kobieto? Godnie przeżyć przez te 30dni? To co ty robisz z tymi pieniędzmi po wypłacie? Jestem samotna matka, wynajmuje mieszkanie,nie mam żadnych zasiłków i starcza mi bez problemu na WSZYSTKO

Gość gość
dziś To zależy, z którego jesteś województwa, jakiem masz stanowisko, czy jesteś kasjerem za 20 zl brutto, czy za 12 zl brutto i czy masz 5/8 etatu, 7/8, czy cały . Za 1200 zł nie da się godnie przeżyć, bo też jestem samotna matką, ale za 2500 zł owszem.

Gość gość
Mam 3/4 etatu i 17 zl brutto/h.

Gość gość
Cóż, ja mam samych rachunków czasem na ok 1000 zł m-cznie (nie wynajmuję, mam prąd, gaz, czynsz + fundusz remontowy + woda, + śmieci osobno, tv + net + kom itd.), nie mam kredytu, ale za 1200 bym nie przeżyła... Nie ma się co spierać, jedna ma 110 godzin na niskoobrotowym, druga 160 na wysokoobrotowym, jedna 1300, druga 2000, ale zamiast etui mogli dać karty podarunkowe za 50/100/200 zł, jak w wielu innych miejscach pracownicy dostali, a tak, pozostaje cieszyć się etui :) Macie już jakieś wytyczne co do 55%? 3 różne produkty = oczy + usta+ twarz, czy np. 3 cienie tej samej firmy, ale np. inny kolor o innym kodzie? I czwarty wejdzie za 49 % z aplikacją, czy też na 55? Zastanawiamy się i nic nie możemy wykombinować :D

Gość gość
Wlasnie czy te produkty maja byc z 3różnych działów czy po prostu 3 różne???

Gość gość
Do 12.12 widać ci nie tylko starcza na zycie ale i na narkotyki dobrego masz dilera daj namiar

Gość gość
Do 15;18 Radzę Ci sie zacząć leczyc ;)

Gość gość
Do 12.12 Tak przeczytałam co tam nabazgroliłaś i powiem ci szczerze ze nie dziwie się ze jesteś samotna matką naprawdę akurat tu się nie dziwie

Gość gość
Do 16;22 Ojciec dziecka zginął w wypadku, coś jeszcze?

Gość gość
Tak czytam od dluzszego czasu was i nie moge wyjsc z podziwu jak falszywe osoby pracuja w rossmanie

Gość gość
narkotyki to cieżka sprawa ale można z tego wyjść musisz skontaktować się z lekarzem rodzinnym bo dopóki bzdury piszesz to nic nikomu nie szkodzi tylko sęk w tym ze jak zaczniesz wdrażać swoja ideologię w zycie to już jest problem z tego naprawdę mozna wyjść i się wyleczyć do 12.12

Gość gość
Ile wy macie lat? Pisza jakies gowniary bez mozgu tutaj? Wstyd. Coraz to glupsze sie legnie w tej firmie.

Gość gość
Pewnie gratisów nie dostały i biedne pisza żale

Gość gość
do17.13 A skąd wiesz ze to narkomanka?twoje przypuszczenia są dalekosiężne i nie maja żadnego pokrycia dowodowego,a może to jest ukrainka?2 miliony ukrainców pracuje na terytorium Polski więc kto wie?ja bym obstawiała tą 2 opcje

Gość gość
Co to za pomysł z tymi etui. Na swoich telefonach będą z dumą to nosić pracownicy z wypranym mózgiem i tacy, którym nie przeszkadza obecność Rossmanna w każdej strefie życia. Proponują zainstalowanie aplikacji, tym samym kontrolując Wasze wydatki i LOKALIZACJE za jakiś śmieszny procent, a do tego dorzucą Wam po spersnalizowanym etui. Trochę godności.

Gość gość
Nie ma takiej opcji bym nosila to etui. Nikt nie moze mi tego kazac chyba ze na telefonie służbowym ktory badz co badz jest archaikiem ;)

Gość gość
A jak tam dziewczyny przed promocją? Macie już plany na zakupy? Może jakieś kosmetyczne hity, które warto mieć? Bo jeszcze waham się z podkładem :)

Gość gość
do wyżej ta z 12.12 jest z tego zadowolona

Gość gość
Do 11:34 ha, ha, ha uśmiałam się. Popieram Cię . Pozdrowionka. Warszawa A najlepiej gdyby zrobili nam podpaski z logo Rossmann i z inicjałami naszych kierowników. Ja to mam taką ks, że taką podpaskę bym nosiła ze 3 dni i podtarła się nią. Sama sobie na to zasłużyła (tzn. nie podpaska , ale ks)

Gość gość
Przecież nie trzeba korzystać z klubu ani z etui, których BTW nikt jeszcze nie dostał :) Ktoś chce to skorzysta, nie chce to nie skorzysta. Podobnie jak z multisportem, ubezpieczeniem, domkami, etc. Staram się zrozumieć żale i z trudem przychodzą mi pomysły o tym co motywuje niektóre piszące tu osoby.