Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeJednakTu

Żebromarchewka

Polecane posty

Gość gość
Znow problem ze strona K

Gość gość
Jeszcze nie wszystkie posty Wasze przeczytalam, czytam na raty i pisze na raty :) Nie jestem za tym by na starosc sie rozchodzic ani wogole sie rozchodzic ale u mnie to nie byla zadna tam zdrada ani nic z tych rzeczy. To bylo bardzo powazne, moze kiedys moj jezyczek sie rozkreci i powiem Wam. Raczej wole tego nie wspominac. Oliwko napisalas, ze zazdrościsz corki Hagusiowi a ja tez mam corke ;) Oliwko fajnie by bylo gdybys tez miala dzidziusia :) :) czy cos stoi na przeszkodzie ? :) jesli nie chcesz pisac o tym to nie musisz :) K

Gość gość
Olivka dziś "Nie rozumiem tego, że też ludziom chce się na starość rozchodzić... " A, to już jest nas dwoje - Hg Uwielbiam jak sie droczycie hehe :P K

Gość gość
Przy Was duzo sie nauczylam ;) Jestem odwazniejsza w zyciu i umiem fajnie przygadac juz na zywo ludziom bo kiedys nie umialam ;) Z ta szklanka wody sobie zapamietam i tez inne rzeczy ;) ta szklankę wody podkreśle tez odpowiednim tonem i bedzie git ;) K

Gość gość
Nie chcecie pisac w nocy to ja teraz pisze hehe . Hg myslalam ,ze jestes mlodszy ode mnie ale chyba starszy skoro Twoja córcia jest ciut młodsza od Asi :) K

Gość gość
To jeszcze zalezy ile mielismy lat tak wlasciwie gdy zaszlismy w ciaze Hg ;) Glupawka nie odpuszcza hehe K

Gość gość
Znam takiego ochroniarza tutaj od nas od ktorego zona odeszla i kiedys z kolezanka sie wyglupialysmy i spytalysmy czemu taki zawsze smutny a on sie tak otworzył odrazu i powiedzial ze ukochana zona go opuściła dla innego. On kazdego dnia jest tak samo smutny, ma tak smutna twarz ze nigdy takiej smutnej twarzy nie widzialam u mezczyzny , juz dawno go zostawila a on nadal teskni. Biedny K

Gość gość
Kasia dziś No i się zasmuci naśmierć Mieliśmy w pracy kolesia, który znalazł się w podobnej sytuacji i zaczynał się nam rozmiękczać. Nie bawimy się w psychologów. Zawaliliśmy go tak robotą, że przez pół roku jedynym jego marzeniem było przespać całą noc i zdążyć sobie z rana narobić kanapek na cały dzień. I wrócił do równowagi. Dać takiemu urlop albo go pocieszać a pewnie by się powiesił na najbliższym krzaku

Gość gość
Kasia wczoraj Kicia nie kombinuj :-) Słynny to jest Paprykarz Szczeciński ... o tych pasztecikach świat jeszcze nie usłyszał :-) H-g (jako i to poprzednie ;-) )

Gość gość
Kasia dziś Już dawno chciałem się spytać Olivki o to samo. Ale można przypadkiem poruszyć jakąś czułą strunę i mogło by być Olivce przykro, więc się nie odważyłem H-g

Gość gość
Mysle ze nasza Blekitna Oliwka by sie nie pogniewala o nasze pytania :) K

Gość gość
Jesli bys spróbował Hg tych pasztecikow i kogokolwiek zapytal o nie to stałyby sie słynne i tez dla Ciebie :) Paprykarz szczeciński juz nie jest taki pyszny :) K

Gość gość
Hg jesli on tylko chodzi po korytarzach a nic sie nie dzieje, to on non stop mysli o niej , glowe ma ciagle zwieszona i naprawde przykro patrzec. K

Gość gość
Bardzo musiał ja kochac, to sie rzadko zdarza, byli sporo lat ze soba a jemu ochy i achy nigdy nie przeszly. Sa tacy mezczyzni ktorzy cale zycie pragna i kochaja tylko jedna. On nawet na boki sie nie rozgląda , zadnej nie zaczepia, milo mowi, jest spokojny i grzeczny, zal chłopa. K

Gość gość
Hg to Ty wyslales nam link z przejrzysta wodą ? :) z******te , kocham przejrzysta wode , chyba super plywac w takiej a jakby zamarzlo to jakbym jezdzila na lyzwach i non stop gapila sie na dno to bym wiecznie miala leb rozwalony wywracajac sie od tego gapienia sie w te cuda na dnie. Dziekuje za ten link, jestes kochany hehe. K

Gość gość
Czemu oni tak te strony blokują . A wiecie jaki mialam pomysl na nowy temat , haha smialam sie pol godziny z tego tematu ;) " Zniewolona wola chrusta ustawiaczy Pingwinkow" ;) ludzie by dopiero mysleli o co w tym chodzi ;) K

Gość gość
Kasia dziś Nie Kasiu :-) To nie ja wstawiłem ten link :-) Najzabawniejsze jest jednak to, że #9# doskonale znam, dokładnie to miejsce, a jest toto tak zaszyte w lasach, że niewiele ludzi tam trafia, najczęściej z przypadku Ale to w końcu moje tereny ;-) H-g

Gość gość
Kasia dziś Już na samo hasło "zniewolona" spadnie nam tu na głowę cały desant z ogólnego, tych różnych pokrzywionych przez los dzieciaków :-D No Way H-g

Gość gość
Kasia dziś " Paprykarz szczeciński juz nie jest taki pyszny" A kiedy był? :-D :-D :-D H-g

Gość gość
Czyli kto przesłał nam ten piekny link :) K

Gość gość
Paprykarz byl pyszny jak bylam mala :) Teraz jest wstretny, wtedy byl mokry i widac bylo ze z ryby a nie ze sztucznej ryby K

Gość gość
21:32 hahaha zbyt ostry tytul ;) K

Gość gość
Oliwko mialas nie pisac w nocy ale jeszcze nie ma nocy :) To Ty wyslalas ten piekny link? K

Gość gość
Teraz ogladalam hotele podwodne , szok hehe K

Gość gość
Desant z ogólnego ;) ;) fajnie napisane Nie pamietam kiedy bylam na ogolnym K

Gość gość
Obawiam się Kasiu, że nasza Olivka szykuje się do jakiejś pracy ;-) Wstawanie w środku nocy i szybki sprint za uciekającym złośliwie autobusem ;-) :-) H-g

Gość gość
Oliwka bedzie miec nocki? Wspolczuje Oliwko, lepiej miec nocki z nami :) Gdzie Ty tam po nocach pojdziesz? Zameczysz sie, zapłaszesz .... K :)

Gość gość
Kasia dziś Wystarczy spojrzeć na prawo, w kierunku "tematy bez odpowiedzi" 90% to przytulny internetowy psychiatryk ;-) H-g

Gość gość
Albo chce w nocy spac by rano do pracy wstac ;) A Oliwka nie pracowala ? Nawet nie pamietam by pisala ze pracuje. Pisala czesto o byłych pracach , chyba ze cos przeoczylam ;) K