Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EfkaXYZ

Samotność jest straszna ciąg dalszy

Polecane posty

Gość DUDZIA2002
Cześć Wariaty :-) co tu taka drętwota? dziś czwartek - dzień bez majtek! kawa gotowa! wstajemy :-)

Gość haralda1
:D :D mówisz dzień bez majtek ?? -no to idę na kawę bez... a do kawki co ?

Zaglądam do Was codziennie, ale jakoś nie mogę się pozbierać żeby trochę tu się odzywać, a może po prostu nie bardzo mam o czym, bo niby zastoju nie ma, ale jakoś tak chce mi się milczeć. Ale zaglądam i cieszę się, że jesteście :)

Efka - no owszem jest jesień i to w tym paskudnym wydaniu, ale nie poddajemy się bo przecież mamy na co czekać - za kilka miesięcy znów będzie wiosna, a jeszcze troszkę później - wakacje !!! :-D i wiesz co - możemy pomilczeć razem :-) dla reszty pozdrowionka i mocy na nowy tydzień :-)

To chyba jedno z tych takich sprawdzających przyjaźń: czy umiecie milczeć razem (nawet na ten sam temat :) ) A my umiemy. Jakoś tak nie mam energii do gadani, a może pustki w głowie. No wiadomo początki pracy, ciągle jeszcze ustalanie planów, zmiany godzin, ale powoli zaczyna się już klarować stały plan zajęć. A wiedz DUDZIA my naprawdę podobnie myślimy: bo ja twierdzę że aby doczekać do Bożego Narodzenia a potem już blisko do wakacji. Trzymajcie się, aby do wiosny

Gość gość
Samotnosc to cos pieknego bo wiekszosc ludzi to falszywe, nedzne qrwiszony :o

Gość Magda 2
Dobry wieczór Co tam? Jak tam? Jakaś cichość tu nastała.

Gość haralda1
hej :) wcina moje posty

Gość DUDZIA2002
dobry dzionek :-) ja to miałam ciężki tydzień i bardzo imprezowy weekend (się wyszalałam, wyskakałam, wyśpiewałam i wyśmiałam), ale już jestem :-) nie wiem gdzie jest reszta :-( dobrego na cały tydzień :-)

Gość gość
🖐️ troszke mnie tu nie było

Gość gość
ja jestem samotna i mam tg diosyc p******a matke ktora nie chce mnie znac i siostre uposledzona z lekka w ciazy ktora idzie do niego i ma slub

Gość DUDZIA2002
Wpadłam powiedzieć Dzień Dobry o ile ktoś tu w ogóle jeszcze żyje :-P mocy na nowy tydzień :-)

Gość EfkaXYZ
Tu EfkaXYZ Jakoś nie mogę się normalnie zalogować, więc spróbuję nienormalnie. Niby żyję, ale tego nie do końca sama jestem pewna. Czas leci, aj chyba mam jakiegoś doła, pracy dużo i nie mogę się ogarnąć. Dobrze tylko, że atmosfera w pracy przyzwoita. Dziś też jakiś maraton. Jak się pozbieram będę częściej zaglądać. Ale myślę o Was stale :)

Gość Magda 2
Ja żyję. Ale co to za życie.

Gość gość
Żyję po to aby na koniec dnia dowiedzieć się ile fajnych rzeczy w tym dniu się wydarzyło .

powiem tak - też się nie ogarniam, niekończące się pasmo problemów i awarii - od 7 lat czekam na to słoneczko co i do mnie miało się kiedyś uśmiechnąć i chyba dalej muszę czekać a czy się doczekam? już nawet nie mam czym płakać jak mi się czasami zachce zadzwonił do mnie wczoraj mój ukochany kolega z poprzedniej pracy żeby poplotkować i się pożalić - mówię mu, że w zasadzie to mam ochotę tylko naładować kamieni do kieszeni i wykąpać się w Wiśle - powiedział, że nie dostaje na to jego zgody - tak mnie tym rozbawił, że nie pozostaje mi nic innego jak pokonać kolejny dzień i jeszcze piątek a potem już fotel, koc, książka, herbata (o właśnie - muszę dopisać cytrynę do listy zakupów) i ja :-) 👄

słyszałam dziś w radio, że 6 października to dzień uśmiechu zatem dla Was ode mnie w prezencie taki mój najszczerszy :-D

Gość EfkaXYZ
A wczoraj nie dało się do Was tu zajrzeć, no i bardzo się zmartwiłam, ze mi znikniecie. Na szczęście już dziś wróciliście. A ja mam w tym roku tyle pracy że na razie się nie ogarniam, pewnie rozleniwiłam się przez poprzednie lata i teraz ciężko znowu zacząć pracować jak ludzie. Ale myślami jestem z Wami

Gość haralda1
Dziewczyny niech moc będzie z Wami :) Dudzia słoneczko no co Ty z tymi kamieniami ? gdzieś podałam mój mail zawsze możesz napisać a no i przyjechać .. Nie wiem czemu ale często i gesto na kafeterię nie da się wejść , też tak macie ? Sonko grzeje aklawiatora mi nawala :(

Gość EfkaXYZ
A ja się nawet zalogować nie mogę :(

Gość gość
Zwłaszcza z wyboru samotność .bo wszyscy faceci są bebe . A ty chcesz cacy faceta .

Gość haralda1
robię próbę , czy widać mój wpis ???? kafeteria na psy schodzi , może przeniesiemy się gdzieś indziej ? np. netkobiety ????