Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowo_anonimowo

Pytanie do mam nieszczepiących odnośnie przedszkola

Polecane posty

Gość gość
A skad Wy wiecie ze dawniej rakow, nowotworow mozgu itp niebylo? Ludzie zyli po 50lat, tylko czesc dzieci przezywala do 2 urodzin a Wy wciaz wiecie, ze ludzie wtedy byli zdrowsi:D poczytajcie sobie o mechanizmie powstawania nowotworow. Ale tak czy owak niech bedzie ta selekcja naturalna. I tak ludzi za duzo jest. Po czesci tematow na forach, newsow w tv, artykulow itp widac, ze geny wielu osob zbyt duzej wartosci nie przedstawiaja.

Gość gość
Czy wiecie że jod nie wchłonie się do organizmu z powodu przekroczonych dawek bromu i jego pochodnych? WIEDZIELIŚCIE O TYM? wątpię.

Gość gość
Idę spać, bo chyba coś mnie bierze. Żeby tylko nie tyfus. Bo przecież na to nie szczepią!!!

Gość gość
Nie zatrzymacie maszyny mającej za cel skrócić wam życie! Ponieważ nie widzicie sedna spraw was dotyczących. Gadacie o nieistotnych pierdołach.

Gość gość
z ludźmi jest łatwo. Można ich oszukiwać na miliony sposobów i nigdy nie zawodzi ich naiwność!

Gość gość
No to najwyzej Polacy ze swoimi niedoborami wymra. Co sie wielkiego stanie? Bo nie bardzo rozumiem spine.

Gość gość
Jeb*nię*te jestescie niektóre z ciemnogrodu !!!!!!!! Wasze babki nie szczepily sie,bo nie bylo szczepionki np. p/kokluszowi czy tężcowi i umieraly w wieku przykladowo 35 roku zycia. Powodzenia ! Darwin juz dawno udowodnił co z wami bedzie w niedalekiej przyszlości ciemniaczki .

Gość gość
Chyba twoja babka ciulu niemyty! Ja mam 55lat Moja babka ma 115 lat i dzięki braku szczepień i przyjmowaniu leków oraz przetworzonej żywności pożyje jeszcze! Spadaj ze swoimi pseudo-teoriami na drzewo!

Gość gość
A co może napisać admin tak syjonistycznego forum? Napisze że wasze babki umierały młodo z powodu braku badziewia którym administracja świata wykańcza miliony!

Gość gość
A ilu rowiesnikow (urodzonych w tamtym roku,a nie ze szkoly itp) Twojej babci dozylo 80lat? Jak widac geny niosace dlugowiecznosc niekoniecznie musza niesc inteligencje.

Gość gość
Po 15 latach wróciłam do pracy i powiem wam co się zmieniło. Pracuje się dużo dłużej, zarabia się dużo mniej i żyje się w nieustannym stresie. Czyli -ktoś nam narzuca normy, modę, trendy a my to kupujemy! Żyjemy pod dyktando! Nic nie jet przypadkowe! Nie istnieje kwestia która nie byłaby czyimś lobby. Za każdą sprawą kryją się interesy gigantów.

Gość idago
Czytam sobie kilka postów na tym forum... W sumie każdy ma prawo do swoich przekonań... Ale patrząc na swoje dzieci SZCZEPIONE i na dzieci kolegów koleżanek NIE SZCZEPIONYCH... jak będę miała kolejne dziecko to też zaszczepię :)

Gość gość
Co jak co ale braku inteligencji mi nie zarzucisz. Nie masz takiej mocy a o argumentach nie wspomnę. Po prostu nie masz ze mną najmniejszych szans. Ja doskonale znam wiat na którym żyje i jestem go do bólu świadoma.

Gość gość
Nie umiesz odpowiedziec na konkretne pytanie (o rówieśnikow dlugowiecznych osob wciaz czekam na FAKTY - polecam sprawdzic znaczenie tego slowa w slowniku) a Twoje mocne argumenty zaprezentowalas wlasnie i wyszlo "ja jestem taka wspaniala, taka madra i mam racje bo jestem madra,a jak w to watpisz to Ci powiem, ze jestem madra". Taaaaak, bardzos ynteligentna.

Gość gość
Kiedyś może na coś zaszczepiono. Dziś szczepi się na katar na sraczkę na świnkę na kuklusz na wszystko co w zasadzie nie powinno nas złamać i położyć do wyra na dłużej niż 2tyg. No ale wiadomo... Kto się dziś na czymś zna? Ludzie są przeprogramowani.

Gość gość
Jakie ty możesz człowieku zadać konkretne pytanie. Przeczytałeś osiołku malutki mojego posta, wyrwałeś coś z kontekstu i ci się wydaje że zasługujesz na dyskusję ze mną? :D nie rozśmieszaj mnie

Gość gość
Poza tym naucz się pisać! Nie wychodzi ci to za dobrze. Męczący jesteś. Nudny, mdły, nie potrafisz prowokować. Zginiesz na tym forum.

Gość gość
00.29 No i co chciałaś tym filmem pokazać? że mamy nie szczepić, bo co?bo "w internecie pisało"? :P Jesteś jedna z tych mamusiek co żyje internetem, naczyta się go a potem świruje. Tyle w temacie.

Gość gość
A my mamy szczepić bo jacyś urzędnicy tak zadecydowali? Bo ktoś powiedział że tak ma być i koniec? A wy jak to stado baranów idziecie za tym nie zastanawiając się co w tych szczepionkach w ogóle jest.

Gość gość
gość wczoraj 21:36-ty tak serio?To czemu na ospe umierały miliony ludzi,a odkąd są szczepienia poleżysz w domu pod kołderką 2 tyg i jestes zdrowa? xxxxxxxxxxxxxxxxxxx nie czytam dalej, bo ta wypowiedź mnie rozwaliła potwierdziła mądrość osób, które szczepią i mają pojęcie jakiekolwiek o czymkolwiek TO BYŁA OSPA CZARNA INACZEJ PRAWDZIWA nie wiatrówka

Gość gość
Fakt, coś się kobiecie pokrecilo. Ale faktem jest również to, że ospę prawdziwą wyeliminowala szczepionka. Z tym nie podyskutujesz. Takie są fakty i nie mylcie faktów z własnymi opiniami.

Gość gość
dziś A my mamy szczepić bo jacyś urzędnicy tak zadecydowali? Bo ktoś powiedział że tak ma być i koniec? A wy jak to stado baranów idziecie za tym nie zastanawiając się co w tych szczepionkach w ogóle jest. x Nie musicie szczepić, kto wam każe? Nie szczepicie a potem płaczecie, bo się boicie dziecko do przedszkola posłać...i kto tu jest baranem!

Gość gość
Ospa to jedna z wielu chorób, prócz niej było pełni innych na którą ludzie umierali, a teraz nie umierają dzięki szczepionkom. Jedna wbiła w gogle, coś wyczytała i reszta baranów się tej ospy uczepiło, choćby to była jedna, jedyna choroba. Tak jest jak się nie ma argumentów!

Gość gość
ale jakich chorób było aż tak pełno, na które ludzie masowo umierali?

Gość gość
i czy na czarną ospę szczepiono w tym samym momencie cały świat? jeśli tak to ok, jeśli nie to ona nadal krąży, a my już sczepieni na nią nie jesteśmy, dlaczego? i co będzie jak się z nią zetkniemy?

Gość gość
Poczytajcie sobie historię szczepień przeciwko czarnej ospie. Tamten rodzaj szczepień nie miał wiele wspólnego z współczesnymi szczepionkami. Przede wszystkim, nie wykorzystywano adjuwantów w postaci toksyn, takich jak np. metale ciężkie. Podawało się wysięki surowicze pobrane od chorego, a wcześniej po prostu wciągano ususzone strupy pochorobowe.

Gość gość
10.17 nie ośmieszaj się. Tak, tak masz rację ospa to jedyna choroba jaka panowała i panuje do dziś...:P