Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie fajny wątek jest Magdy i Andrzeja bardzo mi się podoba mam nadzieję że chociaż tego nie spieprza a czytałam na Wiki że Olek ma 25 lat urodził się 6.06.1992 masakra a Aleksandra jest starsza od Grzegorza

Gość gość
Maurycy Popiel urodził się 3 stycznia 1990 roku. Wojciech Majchrzak - 30 maja 1969 roku. Małgorzata Pieczyńska - 4 maja 1960 roku. A Jackowi i Karolowi NICZEGO nie brakuje.

Gość gość
Simona wraca

Gość gość
Ale ja nie piszę o aktorach tylko o postaciach fikcyjnych naprawdę jest napisane na Wiki że Olek ma 25 lat Grzegorz urodził się w 1967 Aleksandra w 1965 a Marcin w 1987 i ma tyle lat co Aśka (ona się urodzila w 1987 według Wiki)

Gość gość
Zapomniałaś napisać,że starszej pani Perepeczko tak się tylko marzy,żeby wrócić,jak Pyrkosza już nie ma!Widocznie bardzo się lubili:-)

Gość gość
Wiecie co żal mi Marty po prostu wymienili aktorke na młodsza czytałam gdzieś że narzekała że miała pięć dni zdjęciowych w tym roku producent się jej pozbył w białych rękawiczkach i wymienił na Muchę

Gość gość
Zgadzam się w temacie Ostałowskiej,najpierw stopniowo zrobili z niej odpychające babsko i pozbyli się z obsady. Fakt, że bardzo się roztyła, ale mimo wszystko nieładnie z nią postąpili, w końcu grała w tym serialu od pierwszego odcinka. I w sumie do pewnego momentu nieźle jej to wychodziło. Każdy kiedyś zacznie się starzeć, albo dopadnie go jakaś choroba, a ci producenci pozbyli się Ostałowskiej jak jakiegoś starego, zawadzającego im rupiecia.

Gość gość
Jak nie przepadam za Pawłem, tak teraz mu współczuję. Ala jest głupia, miała dobrego, kochającego ją męża, który pokochał również jej córkę, a ona sobie znalazła kochanka...

Gość gość
z Ostalowska producent przesadzil, mogl podac dlon na przyklad wysylajac na terapie aby mogla wrocic do poprzedniej wagi. Jak sie to widzi i obserwuje wszystko z boku to tylko wyzysk dla nich ma sens. Zadnego wsparcia w druga strone.

Gość gość
Wątek Pawła i Ali kopia wątku Tomka i Gośki ona też zaszła w ciążę z kochankiem tyle że to był pierwszy mąż ojciec dziecka Gośki a tu kumpel z pracy Wargas też był kochającym ja mężem i zerwał kontakt z Aga a . Tu tak samo jest

Gość gość
Nie podoba mi się ten sojusz Baśka-Paweł, a mama oczywiście zła i niedobra. Dziewucha stanowczo za dużo sobie pozwoliła wczoraj podczas rozmowy z Alą, powinna znać swoje miejsce w szeregu. W rodzinie dziecko ma traktować równo rodziców, a nie, że Paweł jest lepszy i fajniejszy, a matka zła. Bo co, bo pracuje? W swoim zawodzie, dobrze zarabia? Czy ktoś pytał Alę co ona czuła, gdy Pawełek postanowił się nagle przeprowadzić na wieś i zostawić żonę bez żadnego zajęcia? Baśka powinna traktować Pawła jak ojca, a nie jak kumpla.

Gość gość
Dzisiaj 6 lat od odcinka z kartonami.

Gość gość
Racja, dzieci nie powinny wtrącać się w sprawy dorosłych Basia powinna dostać w tyłek zamiast prezentów

Gość gość
tylko nie zapominajcie że Ali by się nic nie stało gdyby pracowała w Warszawie za mniejsze pieniądze ale by była blisko swojej rodziny Paweł też dobrze zarabiał. A ona nie dość że wyjechała to od razu się puściła z kumplem z pracy i udawała że haruje dla rodziny druga Gośka Co do Baśki to drugi Wojtek nie znoszę tych dzieciaków są od ustawiania życia dorosłym ja też mam dzieci ale ja swoich synów wychowuje a nie im ulegam. i mówcie mi co chcecie że owszem była miłość między Aśką a Tomkiem ale dzieci wywierały presję tam samo było z Alą i Pawłem. Ja poprostu uważam że te dzieciaki ( Wojtek i Baśka) to zarówno Tomek jak i Ala im ulegali a nie ich wychowywali i nie tłumaczy to że pierwszy stracił matkę Wojtek a Baśka ojca , jestem ciekawa dlaczego Baśka mówi do matki Ala a nie mamo wczoraj też powiedziała kilka razy Ala zamiast mama. ale musieli coś wymyślić bo aktorka odeszła z serialu

Gość gość
Moim zdaniem to trochę tłumaczy te dzieciaki, bo co jakie autorytety z ich rodziców są? Człowiek jak z ekranu na to patrzy to żałość go bierze; patologia tylko lepiej usytuowana, snują się po tych mieszkaniach i sami nie wiedzą czego chcą. Ala odstawia jakieś histerie w domu, drze się, płacze, wyjeżdża na tyle czasu a jak jest w domu to ma wszystko w tyłku, wcześniej też gdy weszła do serialu pracowała za granicą a córka z Polsce u ciotki, jak dzieciak ma taką matkę szanować? Nie dziwię się Baśce, to i tak cud, ze ona się nigdy nie zbuntowała tak naprawdę na Alę, a że jest bezczelna i ma z nią dziwną relację to normalne, zawsze tak jest gdy rodzic jest większość czasu daleko od dziecka. Paweł jest niedoświadczony, swoich dzieci nie ma, jest młody i ciężko mu robić dla Baśki za ojca, stara sie, ale zawsze będzie bardziej jak wujek i to taki luzacki, co się dziwić, poznał dziewczynkę gdy była już mocno kumata. Moze jakby Ala bardziej się angażowała to wyrobiliby sobie relację ojciec-córka, ale ona zawsze stwarzała problemy. Zawsze jej było źle, nudno, szukał wrażeń, tu dzieciak z jednym, tu mąż, dzieciak z innym teraz. Kobieta-tragedia.

Gość gość
Baśka też chyba naciskała na związek bo chciała, ze matka została w Polsce a nie wyjeżdżała a ona sama. Biedna jest, bo a to ciotka ją wychowuje, a to dziadek którego ledwo znała, z Pawłem złapała kontakt to się go trzymała. Ala zrobiła z niej trochę sierotę, ojca też sie pozbyła ostatnio na rzecz Pawła, że on ma nim być a wyszło jak wyszło.

Gość gość
Ok rozumiem że Baśka nie znała swojego ojca a Wojtek Gośki to nie dość że mama go wywiozła to jeszcze utrudniała mu kontakt z ojcem a potem w USA go porzuciła na rzecz sekty i ta Aśka go wychowywała w USA a Baśkę ciotka wychowywała ale mimo wszystko nie powinni dorosłym ustawiać życia pewnie Basia się zbuntuje i przyleci sama do kraju tylko Paweł jaki ma status gdyby walczyć zaczął o mała? Jest jej adopcyjnym ojcem może Stefan wystąpi o rodzinę zastępczą dla wnuczki i dlatego wprowadzili te jego dawna miłość

Gość gość
Stefan jest za stary na adopcję czy rodzinę zast.Przecież Baśka ma matkę.

Gość gość
Przykład Baśki pokazuje że za głupotę rodziców dzieci cierpią najbardziej ta Ala to chyba się puściła będąc jeszcze w liceum bo było że miała 19 lat gdy Basia przyszla na świat? Ta jej siostra ponad 20 lat to one były głupie i nic o życiu nie wiedziały dziwne że nikt nie wspomniał o rodzicach ich co one się w domu dziecka chowały czy co? A dziwi mnie fakt że dziadek Stefan nie wiedział że ma wnuczkę wcześniej ? Czemu rodzice Jurka nie pomagali Ali w opiece nad dzieckiem wcześniej? Dobra Jurek to lekkoduch ale jego rodzice nie interesowali się wnuczka wcześniej czy co?

Gość gość
One tzn scenarzystki już nie takie głupoty widowni serwowały..Wcale więc mnie nie zdziwi, jak ta przemadrzała gówniara ucieknie matce z tego Londynu do ukochanego Pawełka..I oczywiście jej matka na wszystko pozwoli. A te ostatnie wyczyny tej psychicznej Anety, to są takie całkiem normalne? Kobita swoje już osiągnęła, ten bezpłciowy Eskimos- Olek przecież się rozwiódł, owinęła go sobie wokół palca i razem mieszkają, to po cholerę jeszcze jej to mieszkanie. Oboje są lekarzami i watpię, żeby nie było ich stać na jakiś inny wypasiony apartament. I to śledzenie w plenerze umizgów Magdy z mecenasikiem. Na marginesie, ta Aneta to oczywiście akurat "przypadkiem" miała na wyposażeniu w samochodzie lornetkę..Miała również od groma czasu, żeby przy okazji zdemolować chałupę Muszyska i jeszcze doglądać ukochanego Olka..To kolejny wątek i postać od czapy w tym tasiemcu.

Gość gość
Gdyby ten Olek nie chciał się rozwieść, to możnaby od biedy zrozumieć tą mściwą Anetę. Owszem, tu już wielu psycholi pokazywali, ale takiej kretynki to jeszcze nie było. Jak była kochanka Artura chciała się zemścić na Maryśce i próbowała ją rozjechać, to było to jakoś w miarę zrozumiałe. Sam jej powiedział , że kochał Maryśkę i zrobił największy błąd, że odszedł od niej. No to się wkurzyła na doktorka i chciała Marychę zabić. Ale w przypadku tej Anety, to już całkiem odjechali.

Gość gość
teraz tej anecie odwala na punkcie olka mieszkania, grunt ze to ogladasz...

Gość gość
w tym tasiemcu wszystko jest od czapy :) :) Anna nagle z Grabiny zrobila sie byzneswomen we Francji hahahahah Alka zaciazyla i nie mogla przerwac ciazy w Anglii szybko farmakologicznie , nikomu nie mowiac ?? ktora to juz Pawla zona go zostawia? 4? Martoche dobrze ze zabrali bo taka opasla wygladala przy Andrzeju jak jego babka a o trupie w Grabinie to chyba scenarzysci sobie przypomna jak zwloki zaczna sie rozkladac czy co? no i biedny sp Pan Pyrkosz umrze w koncu w tym serialu czy bedzie zyc wiecznie ?

Gość gość
mi sie cos wydaje ze pawelek bedzie robil puk puk swojej sekretarce no lub zoboczy na ta terese

Gość gość
Ta jak swego czasu Goske wybrano aby ona projektowała ogrody w USA buha co do Anki to pewnie nie wypali ten biznes skoro wraca Arciuch podobno chciała się realizować w innym serialu ale coś jej nie wypaliło skoro wraca z podkulonym ogonem i mojej Asi szykują nowy romans p. Basia wraca do serialu piszę o Szatan

Gość gość
Paweł miał już sporo dziewczyn, ale żony dopiero dwie; widocznie musi dogonić swoje ciotki w ilości małżeństw.

Gość gość
Idzie też łeb w łeb z matką..

Gość gość
Anglik Mark pisał do Ali z polskiego numeru.

Gość gość
Szkoda,że Mark nie jest ciapatym albo czarnym,bo Polki chętnie się z takimi puszczają w Anglii.

Gość gość
Tez zaluje. W ogole dziwne, ze jakis facet chcial taką mameje Ale. Dla niej to bylby dobry marcin i te jego wywalanie oczami. Pawel mial niezle laski np. Madzie czy terese to na zone wzial jakas asie nie wiadomo skad a potem ale. Madzia fajna z jajami, szkoda, że tworcy zapomnieli o jej chorym sercu i moze podróżować, szalec na rowerze, prowadzic auto, uprawiac dziki sex z budzynskim. Aaa i jeszcze ta aneta kochanka olka koszmarna baba.