Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

Czytanie, to lubię

Polecane posty

witam dziekuje za kawusię Orsejko Fajnie ,że Borysek dochodzi do siebie,że zdrowieje. Teklo sniadania jak zwykle super. Zulko ja tez juz trzymam kciuki za zdanie egzaminu . Jakos ostatnio jestem zalatana,wczoraj miałam problem z samochodem,wracałam od ortopedy (nawet dostałam skierowanie do neurologa i tu Orsejko ze względu na wypadanie z ręki ,drętwienie,podejrzewa zespół ciesni nadgarstka,Ortopeda nie moze wypisac skierowanie na EMG tylko neurolog ,więc sciezka dla zdrowych kolejna.Ale poczekam spokojnie w kolejkach.takze Orsejko wypadanie moze byc związane z tym schorzeniem. Wracajac do domu musiałam dzwonic po M ,samochód mi sie popsuł skutecznie. Wsiadając do samochodu zablokowała mi sie kierownica,nic nie mogłam zrobić.Dobrze ze stalam na bocznej drodze.M dojechał i wspaniałomyslnie dał mi kluczyki do swojego samochodu.Nie miałam wyjscia,musiałam duzym wracac do domu.Ake zmiesciłam sie wszedzie choc były godziny szczytu i ruch duzy. Potem cos podłubał ,ale juz kolejka zapisana na czwartek,cos sie stało ze wspomaganiem kierownicy. Po południu pojechalismy do L do dzieci,wrócilismy pózno w nocy,dopiero wstałam a M juz buszował od 5 godziny.Nawet zakupy zrobił.

A napisze jeszcze dostalam kolejne sierowanie do zabiegi na ręke.Mam non stop przez całe lato Małzyk tez ma skierowanie na ręke na zabiegi i powiedział ze bedzie chodził tylko wtedy jak ja bede,sam nie pójdzie.

Terix czyli truskawek masz dużo na działce. A ja nie robię nic z truskawek,moze zamroże kilka pudełeczek. W tym roku nie będe duzo robila słoików,moze jakies ogórki i papryke.I tyle.

sobotnio nie śpię chyba od 3.20:o m nie mógł spać, panna F głośno dyszała więc wentylował mieszkanie na przestrzał, no i mnie obudził:o poleżałam do 6 i w kierat, a on pospał do 9, zjadł śniadanie i znów w kimono:P ogarnęłam już wsio, do obiadu jeszcze trochę czasu (dziś pizza), teraz czas na powtórkę materiału, bleee

Teklo wybieram wypasione śniadanko, w weekend można;) dziękuję 👄 a wiesz, że śniło mi się dzisiaj, że Twój małż pytał się mnie ,,to dokąd się wybieramy'', bo razem z Wami miałam zaliczyć jakiś wypoczynkowy wypad. hehe to się wpakowałam Wam na przyczepkę;)

Orsejko może troszkę za szybko wet zdecydował o pozbawieniu B klejnotów:o ale już jest po, więc teraz tylko chuchać na małego, żeby nabierał sił:)

Ploteczko ilość tych zabiegów pewnie już Cię męczy, ale oby pomogły. w takich sytuacjach jak ta z awarią auta, m są niezbędni, prawda? nawet nie wiedziałabym gdzie zadzwonić po pomoc:o

Betulka Ciebie też gdzieś wcięło:o Fruwająca melduj jak sytuacja na Twoim froncie?

Jakos dzisiaj sie obrobiłam jeszcze rozwiesic pranie i cos pomyslec o jutrzejszym obiedzie. Zulko a mój dizsiaj cichutko jak mysz rano wstał,zakupy,wszystko zrobione. Nawet mialam kawusie naszykowaną. Zulko z tym moim samochodem miałam juz kilka razy ,ale zawsze cos kluczykiem porobiłam i puszczało,teraz całkiem padło.Jestem tylko szczęśliwa,ze nie na głownej drodze.A potem wracałam moim maluszkiem z L w nocy i było wszystko ok.Jechał slicznie.Cos po prostu czasem nie łaczy. Ale ja musze miec wszystko sprawne.Więc do czwartku musze jakos przejezdzic.Mysle ze wciągu jednego dnia zrobia Zycze Zulko bezstresowego powtarzania,ale Ty i tak wszystko umiesz.To tylko formalność Teraz sie ściemnia i jakos zimnawo na dworze.

Zulko ja jak cos to tylko dzwonię zawsze po M.Inaczej chyba uciekłabym z samochodu i zostawiła go na pastwe losu,moze ktos sobie by wziął

Dobry wieczór Zleciał mi ten tydzień za szybko...chyba całe życie za szybko zaczyna mi uciekać. Albo ja niezbyt sobie radzę z życiem :-p

dzisiaj miałam dzień prasowania - oczywiście nogi mam jak banie, szczególnie lewa noga jak u słonia... Zresztą od poniedziałku jestem taka obrzęknięta, wiadomo przyszło lato

Cieszę się, że Borysek dochodzi do siebie :-). Moje koty są wychodzące, żwirek mam silikonowy ale jest w użyciu tylko w zimie :-D. Teraz jestem spokojna bo do najbliższych ulic jest daleko, nasza ulica szutrowa i ruchu właściwie nie ma. Koty uwielbiają bawić się i polować na sąsiednich działkach i w naszym ogrodzie. W czasie gorących dni sypiają sobie pod brzózkami lub w krzakach derenia :-)

Teklo:-) wnuki masz wspaniałe! Chłopaki blondasy cudne w objęciach Dziadzia ❤️. Ale absolutny przebój to J. z pierogiem w łapce :-D

🖐️ Orsejowa za dwa dni Borysek nie będzie pamiętał o zabiegu. Jaka reakcja pana O... na obecność Boryska? Truskawki przerobiłam wczoraj i jak na razie mam ich dość, wczoraj cały dzień zmarnowany, dzisiaj dzień w podróży, jestem padnięta. Ostróda mnie rozczarowała, zamieściłam fotki na facebooku. Zulka trzymam kciuki❤️ Spokojnej nocy wszystkim🖐️

witajcie nieskromnie się pochwalę, że obroniłam się na piątkę:):):) Wasze kciuki pomogły, dziękuję 👄

wszystkie notatki i pisemne opracowania już wyrzuciłam, było minęło:P po zaliczeniu poszliśmy na wspólny obiad i rozstaliśmy się, z dwiema dziewczynami, z którymi było mi najbliżej mentalnie mam nadzieję utrzymywać kontakt:)

Brawo Zulko! GRATULUJĘ!!! Dobrze zrobiłaś usuwając notatki sprzed oczu - nie ma do czego wracac, patrzymy w przód zamiast oglądać się za siebie Trzeba to uczcić mam dobre winko - Zulko za Twoje sukcesy YYYYYYYYYY sięgajcie Dziewczynki po kieliszki Zulko - najpierw zrobiłam awanture małżowinie dlaczego dobiera sie do mojej Przyjaciółki i jak mu nie wstyd! przecież Ona ma Męża! Ale potem pomyslałam: super! razem spędzimy wakacje i obie wybierzemy najlepsze miejsce najbardziej wypasione i najdroższe BeTulko - ta fotka z pierogiem wg mojej nieskromnej oceny jest a J rozbrajająca Uzbrój się w cierpliwość i nie popadaj w dołki - przed nami upalne wilgotne dni - odpoczywaj z nogami wysoko... A jak w nowej chałupce? macie tam chłód? domek daje rade pod prażącym słońcem? Dziewczynki obawiam się że Daisy ma kłopoty inaczej odezwałaby się Terixiu ide na FB zobaczyć fotki

pojutrze jade do neurologa i z powodu tego siedze sobie w domu i nigdzie dzisiaj nie wychodziłam, pewnie jutro też zastosuje to samo alibi :P:P:P Ciekawa jestem tej wizyty

jest! to pozdrawiam i miłego wieczoru życzę ide z kieliszkiem winka w ręku :P

Gość gość
Zulko, brawo, brawo, brawo. Wielkie gratulacje !!!

jeszcze raz sorki odpadłam po poprzednim wpisie, bo pojechaliśmy do mojej mam dziękuję za gratulacje 👄, chociaż to mam już z głowy:P Teklo na pewno nie nudzilibyśmy się:), obawiam się jednak, że nie nadążyłabym za Wami, nie mam takiej kondycji;)

Daisy odezwij się, naprawdę martwię się już mocno:o wszystkie się niepokoimy...