Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy wypadaja mi włosy

Polecane posty

Gość gość

Co zrobic zeby tak nie wypadały wlosy uzywam odżywki i nie ma efektu

Gość gość
zetnij?

Gość gość
W pierwszej kolejności, zadbaj o dietę. Po drugie zgłoś się do specjalisty, bo trzeba ustalić przyczynę takiego wypadania.

Gość angelika444
Popieram kontakt z lekrzem. Łysienie może być objawem innych chorób: zaburzeń hormonalnych, zatrucia metalami ciężkimi czy problemów z tarczycą. nie chcę nikogo straszyć oczywiście, tylko uwrażliwić :)

Gość gość
A próbowałaś może już plastrów dermastic? Świetnie działają na wypadające włosy. Można je kupić w aptece. Nie sa bardzo drogie, a kuracja nimi starcza na 8 tygodni. Przyklejasz plaster na noc, niedaleko od włosów, tak aby substancje aktywne przedostały się bezpośrednio do cebulek włosa. Wzmacniają, regenerują i przyspieszają wzrost nowych baby hair!

Gość edzia863
Ja miałam robioną mezoterapię preparatem Plinest Body. Super sprawa :) Takie odżywienie od wewnątrz naprawdę daje rezultaty. Ale tak jak piszą powyżej, to najlepiej się zgłosić do gabinetu medycyny estetycznej, tam dobiorą najlepsze rozwiązania.

Gość gość
kup sobie dobre witaminy (zestaw) w sklepie ze zdrowa zywnoscia plus suplementy na wlosy i paznokcie