Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie na szybko do jedzenia po powrocie z pracy?

Polecane posty

Gość gość
Matko ale my jesteśmy żałośni. Finansjera tego świata to czyta i leje z nas. Monopoliści od światowego żywienia oraz leczenia zacierają ręce i przecierają oczy ze zdumienia jakie g****o zjada człowiek i jak chętnie się później leczy. Coraz więc gorsze g****o nam serwują i zmieniają ustawowo normy-cobyśmy byli spokojni o swoje bezpieczeństwo...

Gość Helmut Kurvenhaus
człowiek nie świnia zje wszystko

Gość gość
Mikrofala została zakazana jeszcze w ZSRR ! Kto nie wie jak ona działa ten żre na potęgę. Kto zna jej działanie na poziomie cząsteczkowym ten wie że ona unicestwia jedzenie i zamienia je w coś co już nim nie jest. Sekunda działania tych fal zmienia twoją żywność w coś nieokreślonego i dostarcza do twojego ciała promieniowania gamma i czegoś, coś co ciało nie odczytuje jako pożywienia tylko ciało obce coś, przeciwko czemu wysyła przeciwciała a te próbują z tym walczyć.

Gość gość
Żyjecie w czasach depopulacji. Nazywajcie sobie te czasy jak chcecie ale przeciwko Wam toczy się wojna. Nikt was nie pali w piecach -to już było. Teraz śmierć sami sobie przyrządzacie na talerzach i to niezależnie od tego co jecie. Monsanto-bo tak się nazywa wasz oprawca, nie potrzebuje już waszego popytu. Depopulacja-to teraz jego pierwsza potrzeba!

Gość gość
To w szpitalu zmuszjac nas do podgrzewania mleka w mikrofali zabijaja nam dzieci!

Gość gość
Historia Powstania Monsanto: Lata 1901 – 1910 Firma została założona w 1901 roku w St. Louis, przez John Francis Queeny, członka Zakonu Maltańskiego oraz amerykańskiego biznesmena szkockiego pochodzenia, który początkowo pracował dla Meyer Brothers Drug Company, jednej z największych ówczesnych firm farmaceutycznych należąca do żydowskiej rodziny Meyer. John Francis Queeny ożenił się z sefaredyjską żydówką Olgą Monsanto, córką Don Emanuela Mendes de Monsanto. Rodzina Monsanto de Mendes była zaangażowana w handel niewolnikami pracującymi na plantacjach cukru, posiadała interesy w Indiach Zachodnich , Puerto Rico i Luizjanie. Była jedną z wielu żydowskich rodzin zaangażowanych w zniewolenia czarnoskórych Afrykanów.

Gość gość
Ale co to ma wspolnego?

Gość gość
21:18 No widzisz jakie tępe bladzie pracują w szpitalach?! Powinniśmy się stale domagać norm! I to dotyczy wszystkiego, każdej dziedziny życia! Od zdrowia po wszelkie udogodnienia! Co to znaczy że deweloperzy mają prawo budować osiedla a nie zmusza się ich do budowania dróg dojazdowych do swoich inwestycji? Jakim prawem na dolnym śląsku, upośledzonym infrastrukturalnie obowiązuje zakaz parkowania na chodniku tylną osią samochodu? Czy to przepis unijny? Polska wprawdzie jest w unii ale drogi i chodniki mamy gdzieś na przedmieściach Konga! Powinniśmy się stale domagać i to wszyscy!

Gość gość
Broken wracaj juz do siebie na dyskusje ogolna. Tam masz prawika i inne kocopoly .

Gość gość
Niemieckie furmanki kiedyś jeździły po tych samych drogach, co dziś , w 60% wrocławianie tłuką się swoim szrotem od Niemca! Te same kocie łby! Krawężniki w niektórych miejscach sięgają 50cm wysokości! To nie spełnia żadnych norm! Czy może spełnia te europejskie?

Gość gość
Broken tępa dzida czy tępak z ciebie? W ogóle nie łapiesz puenty ! Spadaj do ciemnogrodu i tam sobie klikaj z tępakami!

Co to znaczy że deweloperzy mają prawo budować osiedla a nie zmusza się ich do budowania dróg dojazdowych do swoich inwestycji? x popiertoliło Cię do reszty, lewaku?:O

Gość gość
Broken kocha tego desperata prawika z ogolnej. Myslal ze go tutaj nie znaja ha ha ha

Gość gość
Broken twoja familia się deweloperką zajmuje że tak do mnie szczekasz? Z jakiej paczki deweloperzy złodzieje mają mi zagęszczać miasto bym później w korkach stała? Niech budują drogi popaprańcy y****i! Kto ze mną?

Gość gość
21:49 Dosłownie POpaprańcy! Wykończyć dziadów! Wymagać od nich niech oddadzą co nakradli!

Gość gość
Moj blok stoi obok nowo postawionego osiedla a droga jest piaskowa bez znakow itp. Niektorzy wariac***edza 80km na drodze osiedlowej ale tu znaku nie ma...

Z jakiej paczki deweloperzy złodzieje mają mi zagęszczać miasto bym później w korkach stała? x :O w P******E każdy ma Twoje korki, tak i jeszcze "kto za mną", piertolona syndykalistka. Tobie ma być dobrze.

Gość gość
wracajac do tematu jedzenia hehe mam dwoje dzieci, ja i maż pracujemy wiec... w niedziele gotuje duzy gar rosolu, zeby na pn zostalo, a potem baza na kolejna zupe :) gotuje zazwyczaj wieczorem, nawet gdy po pracy bylam na basenie/spacerze/silowni itp gotuje zapieknke z makaronem i miesem milonym+ warzywa i ser pomidorowa/krupnik/szpinakowa/ogorkowa/zurek na rosole z niedzieli ;) spaghetii to 20mni roboty, miesko mielone + pasata z kartonu lub słoika jezeli zostala z sezonu gdy zaprawialam pomidorki ;), przyprawy, oliwa, sol i cukier no i makaron brązowy jestem diabetykiem wiec mam troche pod gorke z szybkim jedzeniem zamawianym lub kupowanym w markecie...trzeba sobie radzic inaczej ;) kurczak pieczony z warzywami- max godzina gulasz wieprzowy- 30 min - polecam zainwestowac w szybkowar:) bez niego ani rusz w mojej kuchni :) wszystko duszone wkladam do szybkowara- skraca czas gotowania mega :) na pogotowie jedzeniowe:kielbasa smazona na patelni z cebula:) zawsze mam obiad...chocby to bylo jajko sadzone z ziemniakami i mizeria, kielbasa z patelni, czy dzieci zjedza makaron z serem na slonko... mam dom, ogrod i grzadki, pracuje zawodowo i mój mąz też....chodze na basen i silownie, i bardzo czesto chodzimy na spacery, z dziecmi na rower, do parku, na plac zabaw.... nie gadajcie ze sie nie da, bo sie DA mam 32 lata...dzieci 7 i 1,5 roku...jestem szczesliwa:) bez pomocy daje rade wow :D polecam Magda G hehe :D

Gość gość
Jakiś lekki podwieczorek (ostatnio głównie koktajle z owoców i maślanki czy mleka). My jemy obiady w pracy, córka w szkole. Wieczorem jest jakaś prosta i szybka kolacja (omlety, sałatki, szybkie makarony, zupy-kremy, stek czy ryba plus jakieś warzywa na patelnię, stir-fry...) więc problem z głowy :)

Gość gość
paczka ciastek lub czekolada,najszybszy posiłek

Gość gość
Moje najszybsze obiady: 1. Pierś kurczaka duszona z warzywami na patelni, do tego ryż czy kasza (gotuje się jednocześnie na drugim palniku), pół godziny to maks, 2. Ryba z piekarnika, może być z warzywami albo bez, też piecze się maks.20 minut, do tego np.kuskus albo makaron pełnoziarnisty 3.Makaron z tuńczykiem z puszki z czosnkiem lub cebulką, najmniej zdrowe ale mega szybkie 4. Makaron z fetą i szpinakiem 5.Kasza gryczana z przysmażoną kiełbaską z cebulką, do tego kefir - też mało dietetyczne ale pyszne

Gość gość
Byle co robię na szybko. Czasami coś gotuję i poświęcam na to wieczór po pracy żeby jeść to dwa, trzy dni.

Gość gość
Boże, takie żarcie to ile można? A gdzie fajne zupy? Gdzie tradycyjny polski obiad? Ziemniaczki młode, mięsko w sosiku, surówka ze świeżych warzyw? Ile można jeść takie śmieci? :O

Gość gość
8.34 ale przecież pytanie było o obiady na szybko. W młode ziemniaczki i mięsko w sosiku (maskara, te tradycyjne "sosiki" to przecież bomba kaloryczna) można się bawić w dni wolne, tu chodzi o oszczędność czasu. Zresztą jak ktoś zje raz na jakiś czas rybę z piekarnika zamiast schabowego z surówką to raczej wyjdzie mu to na zdrowie.

Gość gość
21:02 takie żarcie to na śniadanie i kolacje ale jak człowiek jest sero głodny to na chleb nie może już patrzeć. Wtedy od typowo obiadowego nie uciekniesz bo organizm sam sie go usilnie domaga

Gość gość
Sr/amy i zjadamy. Raz dwa trzy raz dwa trzy

Gość gość
brokeninside87 wczoraj Tak mi i milionom innych ludzi! Żeby nam było dobrze to komuś musi być źle! To niezmienna w przyrodzie. Wybieram deweloperów! Deweloperka to cwaniaczki poprzednich rządów! Niech im będzie źle i do d**y-chociaż odrobinę! Wymagajmy od tego skur/wy/syn/swtwa! MY OBYWATELE! INACZEJ NIC SIĘ NIE ZMIENI!

Gość gość
osłabiajmy najbogatszych lewicowców niech kryzys dopadnie najpotężniejsze lewice świata jak monsanto ! zniszczmy to zło odbierzmy im wszystko co mają oczernijmy i ześlijmy na nich całą nienawiść świata niech wszystkie oczy zwrócą się przeciwko nim! miejmy świadomość że, dziś to oni mają monopol na nasze życie! nigdy nie głosujmy na liberałów! oni trzymają sztamę!