Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Po czym pierdzicie??

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Szwaby wypra艂y mi m贸zg a moglyby jelita wypluka膰 bym nie prykala i kupek nie robila.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Prykam troch臋 lepiej ni偶 rozmawiam po niemiecku. Co艣 t臋pa jestem do j臋zyk贸w i ciagle gadam o tym j臋zyku jak naj臋ta. Zamiast sie uczy膰 to tylko du偶o gadam i wam przynudzam zamiast zaj膮膰 si臋 prykaniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nektaryny sa paskudne , nie jed藕 ich bo maja ukryte robaki w sobie a te robaki sprawiaj膮 ze masz kandydoz臋. A tak ogolnie to zle sie od偶ywiasz i dlatego masz pierdy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No m贸wi臋 wam 偶e jak ka偶膮 mi tak po tym szbabsku gadac to naprawde potem ten hitler po nocach mi sie sni. Co zrobic by uznawali egoisci angielski.

Udost臋pnij ten post

go艣膰 dzi艣 Podobno jeszcze wi臋kszymi ksenofobami j臋zykowymi s膮 Francuzi... Mia艂em okazj臋 wielokrotnie jecha膰 do Pary偶a niskim kosztem, ale na pocz膮tku jako艣 nigdy mi nie pasowa艂o, bo akurat mia艂em sesj臋 albo wesele. A teraz to w sumie 艣rednio bezpiecznie mi si臋 wydaje tam jecha膰, wi臋c ju偶 chyba nigdy nie pojad臋 :( W Niemczech by艂em mo偶e ze 2 razy tylko i rzeczywi艣cie pami臋tam, 偶e angielski to tylko 1 osoba z 10 zaczepionych na ulicy zna艂a... o dziwo nawet m艂odzi ludzie nie potrafili si臋 dogada膰, ale przynajmniej pr贸bowali... Starsi w og贸le schodzili nam z drogi jak s艂yszeli, 偶e kto艣 w nie ich j臋zyku m贸wi. A ta, z kt贸r膮 w miar臋 dobrze uda艂o nam si臋 z艂apa膰 kontakt chyba nie mia艂a Niemieckich korzeni ;) A jak us艂ysza艂a, 偶e my from Poland, to jej natychmiastowa reakcja "Oh Polish vodka good!" :D 艢wiatowa kobieta nam si臋 trafi艂a :)

Udost臋pnij ten post

Autorko, ja jeszcze truskawy dzisiaj wcina艂em :) A nektarynki s膮 pycha ;) Z tymi robakami, to troll chyba... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z robakami to na pewno troll i z niemieckim tez bo o prykaniu dzis jeszcze nic nie wspominalam :P

Udost臋pnij ten post

Tez cos mi nie gra z tymi nektarynkami.. Przeciez w sumie robale sa wszedzie.. I w czeresniach i jablkach.. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja dzi艣 po jogurtach i lodach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jo wala przewa偶nie po piwie ale rano, ale kole偶ka z roboty godo 偶e jakby na zdech艂ego szczura nadepn膮艂 :) hehe

Udost臋pnij ten post

Autork, je艣l nie jest pi膮tek ani nie jeste艣 wege, to si臋 nie przejmuj robalami - to偶 to bia艂ko w najczystszej postaci, nic Ci nie b臋dzie jak jakiego艣 zjesz przypadkiem :P Szamaj wszystkie owocki, bo zdrowe s膮 ;) A troll nie wiem kogo chcia艂 nabra膰... Robaki powoduj膮ce kandydoz臋 - haha u艣mia艂em si臋 :D Co maj膮 robaki do kandydozy po pierwsze? ;) Aaa no tak... Wakacje nied艂ugo... B臋dzie ich wi臋cej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiem Wam ze moja siostra jadla sobie taka smaczna nektaryne a w srodku byla peknieta pestka a z tej pestki wyszla szczypawicaaaaa!!! :O ja umarlam! Odechcialo mi sliwek, nektarynek, brzoskwin na dlugo... a widzieliscie co kryje sie po skorka banana? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Juz nie chodzi nawet o to ze nie jestem miesozerna tylko mam fobie i dostaje wrecz paralizu na widok obslizglych robali i pajakow...

Udost臋pnij ten post

go艣膰 dzi艣 No c贸偶... Owoc, to owoc... Trzeba uwa偶a膰 co si臋 bierze do ust, bo robaczki te偶 je uwielbiaj膮 ;) Jak fobia na robale (nie pami臋tam jak si臋 ona nazywa?) to faktycznie niefajna sprawa przy owocach...

Udost臋pnij ten post

Ale ciekawie, lubie jak malolaty doradzaja na temat odzywiania.. :D Coz, wakacje trzeba zabic nude.. Alez ja sie nie przejmuje.. I bede szamac co mi sie podoba.. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wlasnie ze wzgledu na robaczki zrezygnowalam z czeresni z 10 lat temu i szczerze juz nie pamietam nawet ich smaku

Udost臋pnij ten post

Te robale, no coz.. trza uwazac, ale one nie sa w kazdym owocu, one bywaja... Nie ma co panikowac, tylko lepiej sprawdzac. :) Z owockami nie moge przesadzac, ale tak jak sie wczesniej skarzylam, marchew u mnie fatalna, inne warzywa tez jakies sztuczne.. Niebawem u mamuski, to sie objem! :) 2 litry wody obowiazkowe juz wypite..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tam staram sie tylko u rolnika kupowac owoce i warzywa ;) ale robal to robal dostanie sie wszedzie

Udost臋pnij ten post

A ja mam to szcz臋艣cie, 偶e cz臋艣膰 rzeczy mamy swoje z dzia艂eczki :) Cho膰 czasem to wada...Wejdzie cz艂owiek na to drzewo i naje si臋 czere艣ni do oporu ile wlezie, a p贸藕niej brzuch jak b臋ben wywalony :P

Udost臋pnij ten post

Wybacz :P Ale dlaczego? Zawsze mo偶esz sobie te偶 pozwoli膰 na t臋 odrobin臋 przyjemno艣ci :)

Udost臋pnij ten post

I to jest dobre podej艣cie! :) Po co sobie odmawia膰 i zazdro艣ci膰 innym, jak mo偶na sobie cho膰by ma艂膮 ilo艣膰 sprawi膰, a potem wcina膰 i mie膰 konkretnego banana na ustach ;) Edit: Ehh co艣 mi 膰wiczenia kijowo id膮 dzisiaj :( Brak mocy...

Udost臋pnij ten post

Kocham Twoje podejscie do zycia! Takiego faceta zyczylabym sobie! Same zalety.. Czy Ty masz jakies wady oprocz czestych bakow??

Udost臋pnij ten post