Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on odpuścił nasza znajomość

Polecane posty

Gość gość
Z ciebie jest taka egoistka ,że ja p*****le....

Gość gość
Gość 22:07 czuje sie jak bym to ja napisał :)

Gość gość
Czasem tak bywa

Gość gość
ja go nie zmuszam żeby on bym moim przyjacielem, skoro juz sie tak rzadko odzywa znaczy zw ma mnie daleko gdzies i tak naprawdę pomimo tych starań nie był moim przyjacielem jedynie kolega, znajomym nic więcej

Gość gość
Jak długo jeszcze będziesz to przeżywac i rozstrzasac? Skończylo się to się skonczylo i tyle. Ktoś dobrze napisał, straszna egoistka jesteś.

Gość gość
a może jego po prostu zmęczyły te wieczne starania? kiedy przestal sie odzywac sie to Ty nawet nie zaczelas szukac kontaktu...

Gość gość
może jemu znudziły te wykręty, że nie masz czasu hmm? ja nie odzywałabym się już, a jak odzywał to chłodno i krótko

Gość gość
ale dlaczego miałby się tak wobec mnie zachowywać? przecież ja nie byłam jego dziewczyną, narzeczoną czy niespełnioną miłością aby mnie potraktować chłodno ?? ja nie obraziłam się na niego, nie pokłóciliśmy się, żeby kontakty zrywać. tak jak on postąpił w stosunku do mnie źle o nim świadczy, on w życiu sobie nikogo nie znajdzie z takim podejsciem do kobiet skoro postąpił jak ze mną

Gość gość
Znajdzie, znajdzie sobie jeszcze kobietę, ale taka która nie będzie taka egoistka jak Ty i doceni go. Serio nie rozumiesz ze zerwał ta znajomość dla własnego zdrowia psychicznego, żeby w końcu się wyleczyć z miłości do Ciebie?! Taka głupia jesteś czy udajesz? Daj mu się wyleczyć i skończ te analizy!

Gość gość
Po pierwsze on nie wykazuje checi kontynuowania znajomość i, po drugie dlaczego to ja miałabym sie odzywać skoro do tej pory on to czynił a ja odpisywałam? Po trzecie swoim zachowaniem pokazal zw nie jest dojrzaly i nie zapanowal nad uczuciami a po czwarte nie umial mi powiedzieć prosto w twarz ze sie zakochał we mnie wiec daruj sobie kolezanko :)

Gość gość
Jesteś głupia. On sie zakochał mam pewno. Ty go po prostu wykorzystywałas. Moze nieświadomie ale jednak. On był obok a ty sobie znalazłaś faceta to sie usunął. Co ty myślisz ze on bedzie wiecznym kołem ratunkowym?? Opanuj sie.

Gość gość
22.38 haha wiedziałam! Boli Cie to ze nie wyznał Ci uczuć, najlepiej publicznie, żeby inni to słyszeli, co? :D. Musisz sie tak dowartosciowac? Ojoj jaka Ty biedna...nie dość ze głupia to jeszcze egoistka która chce ciągle podnosić sobie ego czyimś kosztem. Skoncz juz swoje wywody bo to żałosne.

Gość gość
Idiotka! Nie zapanował nad uczuciami?! Właśnie próbuje panować nad emocjami i się od ciebie odciął, od egoistki i kretynki.

Gość gość
ciekawa jestem jak długo wytrzyma bez kontaktu ze mną? :) prędzej czy póżniej i tak się odezwie, jestem tego na 100% pewna

Gość gość
Chciałbym poznać odpowiedź na to nurtujące mnie pytanie czy on nadal coś do mnie czuje?

Gość gość
Już się tego nie dowiesz. Oby już się nigdy do ciebie nie odezwał, niech się trzyma z daleka od takiej egoistki i mega próżnej dziewuchy

Gość gość
hehe jak to mówią stara miłość nie rdzewieje, ja go i tak nie pokocham ale że on darzy mnie uczuciem to na pewno za jakiś czas wznowi kontakt. Moim zdaniem szkoda mojego czasu dla niego :) tA znajomośc jest teraz nic nie warta, skoro z jakiegoś powodu się zakończyła nie wiem po co on czasem pisze do mnie? chce się dowartościować?

Gość gość
Hahaha to Ty chcesz się tutaj dowartosciowac i wmawiasz sobie ze będzie Cie kochał na wieki, nigdy o Tobie nie zapomni i wznowi kontakt :D. Obys się nie zdziwila jak za pol roku go spotkasz z jakąś dziewczyna a na Ciebie będzie juz miał wyj...e. Uczucia maja to do siebie ze się ulatniaja z czasem, tym bardziej nie pielęgnowane. Zyczę mu aby znalazł szczęście a od takich kretynek, egoistek jak Ty trzymał się jak najdalej.

Gość gość
Głupie babsko.

Gość gość
Prosze mnie nie obrażać jestem po studiach on takze. Prosze postawcie sie w mojej sytuacji. Mnie tez jest ciężko ze on sie odwrócil ode mnie nie wiadomo dlaczego? Tylko czaem raz na kilka miesięcy napisze, zapyta co mnie, czy nic mi potrzeba, jak sie czuje, dawniej pisal o spotkaniach teraz juz nie wspomina slowem, wiec dlaczego ja mam pisać pierwsza skoro nie czyje potrzeby takiej?? To nie byl przyjaciel tylko zwykly kolega dla mnie, jego "milość" przecież moge odrzucić, bo ja nie zrezygnuje z swojego TŻ tylko dlatego ze kolezanka mi powiedziala o jego uczuciu do mnie. Jej go szkoda, mnie nie po tym jak zerwał kontakt :)

Gość gość
Na nic te twoje studia były, skoro nawet najprostszych spraw nie pojmujesz

Gość gość
nie wiem czemu to mnie tak denerwuje? Nagle z dnia na dzien przestał sie odzywac. na początku czułam ulge ze sie od niego uwolniłam ale teraz dziwnie tak jakoś...nawet jeśli koniec tej znajomosci nastąpił tak nagle,to trochę nie dziwne jak on się nie odzywa?

Gość gość
Dlaczego? Już ci dziecko tłumacze, bo pewnie ledwo mentalnie 15 lat skonczylas. Dlatego tak czujesz, poniewaz dotarlo do ciebie do glebi, ze COS ważnego stracilas, czyli to CZEGO ci brakowalo i brakuje. Za pare tygodni dotrze do twojego serca jesxcze cos bardzo istotnego.

Gość gość
on robi wszystko by zapomnieć, aby nie płakać, bo pewnie ma złamane serce. To nie dlatego, że nic nie czuje. To dlatego, że czuje wszystko.

Gość gość
Nie moge pojąć jak to się stalo ze on cos poczul do mnie kiedy ja mu nie wysyłałam żadnych sygnałów bodźców ze ja tez jestem nim zainteresowana ? ja nic takiego nie poczułam. Widzialam go wczoraj w sklepie on robil zakupy ja stałam przy kasie znowu mnie nie zauwazyl ma dosc spore zakola za niedlugo bedzie lysy jak Bruce willis. A co z tego ze ma w miarę dobry ugodowy charakter skoro z wyglądu nic specjalnego nie prezentuje? Nie wiem po co od czasu do czasu pisze co u mnie, jak sie czuje, czy nic mi nie trzeba po co mu to wiedzieć skoro niby "kocha" i "cierpi"??

Gość gość
Weź leki, już pora

Gość gość
Co zepusło naszą przyjaźń, znajomość ? Ja osobiście nie wierze w Przyjaźń damsko-męska. Kiedyś uważałam, ze jak najbardziej istnieje, ze nie ma w niej miejsca do głębszych uczuć wobec drugiej osoby, ale czas jednak pokazał mi, ze mogę się mylić no i się pomyliłam po tym co mi powiedziała koleżanka na jego temat.

Gość gość
czy on rzeczywiście odpuśił naszą znajomość? na zawsze? czy tylko na jakiś czas?

Gość gość
Na zawsze :(

Gość gość
To musi być prowo, nie wierzę że można być taką próżną i egoistyczną lalą