Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieprzony rząd, pieprzona kaczka, niech ich trafi jasny szlag!

Polecane posty

Gość gość
Kaczyński włazi na mównicę bez żadnego trybu, bo ma taki kaprys. Cały kraj jest zakładnikiem jednego psychopaty. Demokracja w Polsce się skończyła, nie sprostaliśmy, daliśmy się ograć jak dzieci, bo nie chciało się jednemu z drugim tyłka na wybory ruszyć. Rosja już na nas czeka. Biedny naród który jest tak głupi.

Gość gość
Polacy oddali kraj szaleńcowi. Najgorsze jest to, że jedna połowa jest z tego zadowolona, a drugiej to zwisa.

Gość gość
i co myślisz że zabronisz nam popierać PIS i my to zrobimy ??? Boże widzisz i nie grzmisz ta dyskusja niczego nie zmieni choć byś zniosła złote jajo nic to nie da . Każdy ma prawo wyboru i każdy przyswaja to co chce przyswoić Ja większości wpisów nawet nie czytam jak tylko widzę jakieś słowo na kur.... , skur.... itd. itp. No kto normalny rozmawia takim tonem obrzyguję drugiego masakra Telewizji nie oglądam , nie czytam nic o polityce na dzień dzisiejszy , ale wiem jedno mam dość TUSKA I PO 8 lat obiecywali człowiek ganiał do urny głosował a oni co g****o Już wolę Kaczyńskiego i nic tego nie zmieni na pewno nikt z anonimowego forum gdzie połowa użytkowników może mieć żółte papiery a druga połowa to psychopaci :-o Jak zweryfikować kto piszę posty na kafe chyba tylko po treści a ona niekiedy na prawdę szokuję

Gość gość
Kaczyński powinien jeszcze walić butem w mównicę. Normalnie wypisz wymaluj Chruszczow.

Gość gość
9.31 posłuchaj lewaczko. Pisałam tu już przedtem, że łącznie więcej niż połowę życia spędziłam w krajach takich jak Niemcy, Szwecja, Francja i Belgia. Na własne oczy widziałam niebezpieczne muzułmańskie dzielnice i na własnej skórze doświadczyłam przemocy ze strony muslimów. A potem moje dzieci bały się chodzić do niemieckiej szkoły w której połowa była islamska. więc nie pieprz mi tu o bajkach. A co do iphonów to jeśli nie ma się żadnego dokumentu poświadczającego tożsamość ale najnowszego iphona już tak to o czym to świadczy? to nie żadnej uchodźcy tylko regularna armia rekrutowana za pieniądze i iphony.

Gość gość
9.38 dowodem na demokrację jest to że teraz możesz sobie tu wypisywaç więc daj spokój, pomyśl i nie powtarzaj TVNowskich głupot.

Gość gość
10.00 O łaskawcy mogę pisać? Naprawdę??? Dziękuję kurduplu, Słońce Narodu Ty Nasze.

Gość gość
Z******ty dowód na demokrację :D:D

Gość gość
podaj dowód na brak demokracji.

Gość gość
Chociażby procedowanie ustaw w trybie wyjątkowym!!! Mamy stan wojenny? Klęski żywiołowej? Nie tylko stan chorego umysłu prezesa

Gość gość
09.55 jest dokładnie tak jak mówisz, ten co twierdzi inaczej nie był za granicą albo tylko kilka dni turystycznie. Nigdy nie sprawdzi się żadne multikulti. Jak byłam nastolatką nie rozumiałam dlaczego ludzie są rakietami i nie chcą u siebie innych religii np islamu, a teraz już się nie dziwię. Kto tego nie doświadczył na sobie będzie miał obraz idealnego Multi kulti jaki kreśli tvn. Nigdy już nie wyjadę z Polski choćbym miała jeść suchy chleb i nigdy nie zagłosuje na po i .n

Gość gość
Ty pewnie wolałaby mieć stan wyjatkowy jak w demokratycznej Francji. Prawda jest taka że każdy rząd robi to co chce a opozycja się pluje jak wściekłe psy. Taśmy prawdy ujawniły co politycy opozycji myślą o Polsce i Polakach pracujących za mniej niż 6 tys.

Gość gość
Bezprawne przejęcie TK, teraz przejmowanie władzy sadowniczej, to są działania demokratyczne? Lukaszenka też twierdzi, że u nich jest demokracja :)

Gość gość
Nie rakietami tylko rasistami miało być, głupi słownik.

Gość gość
Psychopata od brata powinien się udać na terapię, bo jeszcze ten kraj podpali. Takiego popisu z mównicy sejmowej to w całej historii tej izby nie było. Ale co tam, ważne, że nie ma multi kulti, nie pisiaki?

Gość gość
To nie jest bezprawne przejęcie tylko reforma, wskaż przepis wg którego nie mogli tego zrobić. Ty byś chciała żeby nadal rządziła nadzwyczajna kasta sędziów? Każdy rząd robi reformy pod siebie. Akurat reformy sądownictwa są korzystne dla zwykłego obywatela.

Gość gość
Teraz już ogą bezkarnie fałszować wybory, w a Polakom zatkać mordy (notabene) pięcioma stówami i wiecznie żywą gadką o muslimach. Gienia z Podlasia z Arabów to widziała tylko Alladyna w bajce, więc łyknie wszystko co jej zapoda TVP info, który ostatnio na pasku miał coś o obrońcach pedofilów i alimenciarzach protestujących w obronie sądów.

Gość gość
Tak. Właśnie tak. Ważniejsze jest dla mnie bezpieczeństwo fizyczne i materialne moje i rodziny niż lewacka poprawność polityczna. Dla mnie większym psycholem jest Schetyna, który codziennie zmienia zdanie na ważne kwestie i sam już nie wie co ma wygadywac by odzyskać wyborców. Kaczyński jest konsekwentny w tym co robi. Jak kilka lat temu nie darzyłam to sympatią tak teraz staje się moim idolem, teraz możesz śmiać się, szydzic i wyzywać dokładnie tak jak twoja nadzwyczajna kasta z Po.

Gość gość
Te rzygi na PiS pisze ciągle ta sama osoba,hahahaha nie dajcie.się nabrać ;))ale.jaja. ile.ci.płacą czlowieczku?

Gość gość
Mnie bardzio cieszy, że przy władzy jest PiS, bo kolejnego roku z Tuskiem czy Kopacz już bym nie zdzierżyła. To najlepszy rząd wolnej Polski jaki mieliśmy do tej pory, i lepiej się nastawcie na to, że ta partia jeszcze wiele lat porządzi - chyba że Merkel z Putinem zorganizują kolejny Smoleńsk.

Gość gość
10.23 Jednym słowem może być dyktatura, może rządzić nami psychol, może być państwo wyznaniowe byle nie wpuścić dwóch muslimów, którzy po tygodniu sami uciekliby dalej na zachód. Lovciam pisuarową logikę. Gęby nie skalane myślą.

Gość gość
10.22 nie trzeba widzieć Araba żeby wiedzieć że islam to zło w najczystszej postaci. Na Antarktydzie też Gienia nie była a wie że tak zimno. Głowy do paszczy lwa też Gienia nie składał a a wie, że to niebezpieczne. Czy naprawdę musi u nas powstać islamska dzielnica żeby tacy jak ty na własnej skórze mogli się przekonać? Do czego ci to potrzebne?

Gość gość
10.26 dla ciebie 7 tysięcy agresywnych muslimów to 2 osoby? ciekawe czy chciałabyś żeby do Twojego bloku wprowadził w się taka banda. Powtarzam, 17 lat miałam na codzień multikulti i nic mnie nie przekona do tego że warto ich tu osiedlać.

Gość gość
Tak ci było źle , ale pieniążki tam zarabiane przez 17 lat były super, nie?

Gość gość
Co to jest 7 tysięcy w 38 milionowym kraju z których po tygodniu nie zostałby jeden Ahmed? Pultaj się dalej od Arabów, a tymczasem twój idol stracił rozum do reszty.

Gość gość
Owszem. Było mi źle więc wróciłam. A co do pieniędzy, już pisałam że wolę żyć skromnie ale bezpiecznie. Żadne pieniądze nie są warte tego, co przeżyłam.

Gość gość
W którym miejscu reforma jest korzystna dla obywatela? W tej "reformie" nie ma NIC co usprawniałoby pracę sądów - wręcz przeciwnie. Zmieńcie płytę pisowskie trolle o nadzwyczajnej kaście, bo za nadzwyczajną kastę to się uważa PIS.

Gość gość
10.39 no to w czym problem, jeśli tak bardzo tęsknisz do Arabów za zachodnią granicą jest ich pod dostatkiem, nie zapomnij tylko założyć burki bo cie zwyzywają od ladacznic. Powiedz mi po co mielibyśmy ich tu sprowadzać?

Gość gość
Śmieszy mnie gadanie, że dzięki PIS nie ma w Polsce zamachów. A czy ktoś słyszał o jakichś zamachach na Słowenii, Słowacji, Chorwacji, Portugalii itd? Jakoś tam PIS nie rządzi a zamachów nie ma. Trzeba być skrajnie głupim, żeby myśleć że muzułmanie chcieliby mieszkać w Polsce, nawet Polacy z tego kraju uciekają.

Gość gość
https://koduj24.pl/setki-osob-na-lodzie-z-powodu-decyzji-rafalskiej/ x Macie swój cudowny rząd. Doprowadza nas Polaków zdrowych, młodych, chcących pracować do ruiny! Na rzecz noworodków, które kiedyś będą dorosłymi i nie będą w stanie sami się sobą zająć a co dopiero pójść do pracy :o Po co to? Chcą nas ubezwlasnowolnic, uzależnić od państwa. Chore :o