Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieprzony rząd, pieprzona kaczka, niech ich trafi jasny szlag!

Polecane posty

Gość gość
sama bredzisz :D Pawłowicz nie marzy o islamskich bolcach jak szlezwik holsztajn czy inne lewaczki.

Gość gość
19.02 Zmień dilera albo bierz połowę.

Gość gość
Dobrze ja rozumiem tylko proszę mi wytłumaczyć dlaczego PO ,KOD , NOWOCZESNA , za życia Lecha Kaczyńskiego wieszała na nim psy , pałała nienawiścią a dziś wyciera sobie nim ryja na mównicy w sejmie gdzie powinni szukać zgody ,spokoju , równoważnej merytorycznej rozmowy Dlaczego Schetyna nie śpi PO nocach obmyślając jak jeszcze by tu dop/i/er/do/li/ć Kaczyńskiemu Ludzie wy się kłócicie między sobą a oni ci posłowie to niby co nie ludzie PIS wygrał wybory bo my na nich głosowaliśmy była nas większość i kropka :-)

Gość gość
A ja nie mogę chodzić dobrze bo mnie noga boli w biodrze:-)

Gość gość
JA JESTEM ZA PISEM. I MNIE W D POCALUJTA.

Gość gość
Najbardziej nieudany rząd jaki pamiętam !!!!!!!

Gość gość
Pawłowicz nie marzy o bolcu.... hahahahaha, stara panna, niedorobione babsko, same takie posłanki w tym klubie, hahahahaha

Gość gość
Najlepszy rząd. Mają mój głos.

Gość gość
19:53 Nowoczesnej nawet nie było w 2010 matole

Gość gość
20.00 Pawłowicz była bardzo ładna za młodu a i teraz jak na swój wiek trzyma się dobrze. Gdyby chciała, miałaby męża. Widocznie nie chce. Wy lewacy zdaje się na takie kobiety mówicie singielki? A no tak, to dotyczy tylko feministek i czytelniczek wyborczej, niezamężne kobiety o poglądach prawicowych to stare panny...

Gość gość
20:04 ciekawe kto by z nią wytrzymał? to babsko mieszka na Ursusie, obok niestety. wiem co mówie hahaha

Gość gość
No ale z tobą w mieszkaniu mieszka czy jak? Nie opowiadaj bzdur. Czyjś stan cywilny, wzrost, rusza i inne cechy wyglądu nie powinny być brane pod uwagę w dyskusji o polityce.

Gość gość
Znają ją wszyscy sąsiedzi jaka to osoba... Więc mi bzdur nie opowiadaj, wystarczyłoby zapytać osoby z jej uczelni jaka jest powalona... A ty dalej wypisuj swoje, haha

Gość gość
20.04. Masz rację co do tych singielek i starych panien, zupełnie jakby wartość kobiety była uzależniona od tego, czy ma faceta czy nie.

Gość gość
Napisz coś więcej? Ciekawa jestem.

Gość gość
20:14 bo sheuring-wielgus można obrażać że niby lci na muzułmanów,taaaak?

Gość gość
19:53 Nowoczesnej nawet nie było w 2010 matole No dokładnie ja o tym wiem mimo to jestem zwolennikiem PIS i nie muszę tu nikomu ubliżać od matołów :-) tak jak Ty która odniosła się do mojego pytania z resztą jako jedyna , nie potrafiąc mi merytorycznie i sensownie odpowiedzieć na pytanie wyłapałaś jakąś mendę z kontekstu jak TVN i naubliżałaś mi za nią co daje 2 % mojej całej wypowiedzi I to właśnie Wy tacy jesteście szczekacze PO -KODZIAŻE złodzieje i bandyci niestety Nic by nawet to nie zmieniło bo sondaże są bezlitosne PIS dziś również wygrałby WYBORY WOLNE DEMOKRATYCZNIE

Gość gość
To po co ich tu chce importować?

Gość gość
20:41 to skoro pis na pewno wygra to po co się tak produkujesz?

Gość gość
Po ostatnich wydarzeniach więcej nie zagłosuje na pis, podobnie jak moja rodzina. Dość tego.

Gość gość
20:56 Hmmm ja też się zastanawiam, dotąd popieraliśmy PIS ale teraz no nie wiadomo co tu robić

Gość gość
gość dziś Wiesz co - zamknij mordę ;) To chyba na Waszym poziomie.

Gość gość
21:03 w PUNKT :*

Gość gość
A na waszym poziomie jest państwo teoretyczne i frajerzy pracujący poniżej 6 tys więc faktycznie zamknijcie mordy :*

Gość gość
21:18 Zalecam czopka na ból d**y :)

Gość gość
21 03 ok ja mogę zamknąć mordę A ty karyna idź weź kołderkę POkryj swojego jedynaczka nią , sebowi daj browara A sam włącz TVN i może powtórzą szpital to będzie na twoim NOWOCZESNYM poziomie A jak już sebo pijany zaśnie bachor też to weŹ ZDJĘCIĘ PETRUSIA I SCHETYNY i zrób sobie dobrze :-) MOŻESZ PRZY OKAZJI POPŁAKAĆ ŻE ŻĄDZI PIS I RZĄDZIĆ BĘDZIE :-)

Gość gość
Pyskówki POlitycznie mnie nie dotykają jak już wcześniej napisałam nikt nie weryfikuję ludzi tutaj piszących możliwe , że to osoby upośledzone z żółtymi papierami bądź jakieś skrzywione z natury (znaczy DEBILE ) Więc jakiekolwiek uczucia które miały by mnie dotknąć nie pojawiają się wszak wszyscy są tutaj anonimowi :-D więc jak ktoś mi piszę stul ryj to myślę czy to nie ten menel co wydzierał się tak ostatnio lejąc na przystanku :-o

Gość gość
21 34 :-) dobre :-) nie PO WSKIA SWOŁOCZ nie może znieść , że to my mamy władzę :-D

Gość gość
Po czym poznać wpis pisiora? Po tym, że nie zna zasad pisowni swojego ukochanego języka ojczystego :) A spieprzajcie dziady i kanalie :D PS. Jak pomylisz ten tekst z tekstem menela to się nie zdziwię.

Gość gość
21 43 nie zawsze inteligencja idzie w parze z WYKSZTAŁCENIEM :-) mam tutaj pisać elegancko po to żeby mnie KODO ŁAMACZE i swołocz PO WSKA wyzwała od matołów i kazała zamknąć ryj ahahahha A jak zadaję konkretne pytania to są one pozostawione bez echa I ja mam uwierzyć że tu elita siedzi siedzi elita od seby który nie chce dorobić drugiego dzieciaka frustracja bo praca chyujowa kasy brak życie do d**y to elyta siedzi i pisze o wyższym dokształceniu ,ale się obśmiałam na noc zasnę w super nastroju dzięki WAM ANONIMOWYM KAFETERIANKOM