Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieprzony rząd, pieprzona kaczka, niech ich trafi jasny szlag!

Polecane posty

Gość gość
Jak jest źle to się wraca po miesiącu, a nie po 17 latach. Widać kaska dla ciebie ważniejsza od osławionego bezpieczeństwa.

Gość gość
10:18 KONSTYTUCJA CIEMNIAKU Art. 183. 1. Sąd Najwyższy sprawuje nadzór nad działalnością sądów powszechnych i wojskowych w zakresie orzekania. 2. Sąd Najwyższy wykonuje także inne czynności określone w Konstytucji i ustawach. 3. Pierwszego Prezesa Sądu Najwyższego powołuje Prezydent Rzeczypospolitej na sześcioletnią kadencję spośród kandydatów przedstawionych przez Zgromadzenie Ogólne Sędziów Sądu Najwyższego.

Gość gość
A wy dalej o muslimach. Pal licho co się teraz dzieje w sejmie i jakim chamstwem popisał się wczoraj Jaro. Czy za komuny "sprowadzano sobie Polaków"? Polacy sami byli gotowi utopić się w Bałtyku lub udusić pod ciężarówką byle tylko uciec i mieli w nosie czy w krajach demokratycznych ich chcą.

Gość gość
Bo PIS wie, że nie ma poparcia u mądrych, przedsiębiorczych ludzi to po co ma wykładać kasę na biznes. Kupił sobie ciemny lud siedzący na zasiłkach.

Gość gość
Najłatwiej rządzić szarą masą uzależnioną od socjalu.

Gość gość
PIS wie, że u ludzi mądrych i wykształconych nie ma poparcia. Dlatego ładuje 500 plus w biedotę umysłową. Takie same metody jak komuniści.

Gość gość
Tak kasa była dla mnie ważna, dlatego tyle wytrzymałam. Masz z tym jakiś problem?

Gość gość
Ciekawe ze za granicą rowniez jest socjal i to wyższy niż w Polsce. Możecie mnie nazywać biedą umyslową, zwisa mi to, będę głosować na PiS.

Gość gość
Jeszcze trochę a jaro zrobi porządek z postkomunistycznymi niedobitkami co okopali się w urzędach ,sądach ect.Brawo jaro,nie wymiękaj!Kwiczą jak odrywani od koryta!

Gość gość
10.47 a czy Polacy wprowadzali swoje agresywne prawa w innych krajach? Odpowiedź mi po co ci tutaj islamiści?

Gość gość
Socjal jest w krajach, które na to stać. My przez komunizm jesteśmy wiele lat do tyłu. Jak komuś się nie chce pracować to pewnie, że będzie popierał PIS. Śmierdzące lenie.

Gość gość
Komuna była 27 lat temu pisowski trollu.

Gość gość
A kiedy Jaro zrobi porządek z towarzyszem Piotrowiczem ze swojej własnej partii?

Gość gość
Po to żeby mogli tam nawsadzać swoich Misiewiczów, biedota się cieszy z 500 a Rydzyk z 50 mln hahahahaha :P

Gość gość
10.57 Czy ty jesteś naiwny? Muzułmanie wcale do Polski nie chcą, zwialiby przy pierwszej okazji. Dajecie się krecić prezesowi za nos.

Gość gość
Kwiii...,Kwiii...,Kwiii... .:D :D :D

Gość gość
Jarek jest KOOL... :D

Gość gość
Popieram PiS,choć 500+ nie pobieram :D

Gość gość
zrozumcie że jak te 7tys. Muslimow przyjdzie do Polski jak klepneli kopacz i po to oni nie będą mogli "uciec" tylko będą zmuszeni w Polsce zostać. Do tego prawo łączenia rodzin, rozmnazanie na potęgę i jeszcze jedno 7tyś to nie wszystko bo to kwota- u nas będzie 7%wylawianego z morza

Gość gość
10.58 nie mow mi o socjalu bo ja nie pobieram 500 plus ale popieram obecny rząd. Ty byś chciała żeby wiecznie ludzi było biedni i jeździli na zarobek za granicę. A skoro nas nie stać na 500 plus to wytłumacz mi dlaczego inne partie ze Schetyna na czele teraz też obiecują 500 plus i to na każde dziecko, skoro tak wrzeszczeli ze nas nie stać? Dlaczego za PO można było wyprowadzać grube miliony z VAT?

Gość gość
Coś poszło prezesikowi nie tak... Normalnie to już wczoraj powinni uchwalić ustawę, w nocy, tak jak lubią....

Gość gość
No tak. Racja. Mądrzy ludzie, którzy chcą pracować nie poprą PIS więc po co ich wspierać. Dadzą kasę na to na tamto i wszyscy, którzy ja biorą nie zagłosują na inną partię z obawy przed utratą darmowej kaski :o Zaś ludzie przedsiębiorczy, chcący pracować zaczną masowo wyjeżdżać z kraju. Co się stanie z Polska? A no nie będzie komu pracować i będziecie tutaj mieli swoją własną Polska muslimlandie :) i to bez muslimow. Nie będzie komu pracować, nie będzie komu odprowadzać podatkow a co za tym idzie wypłacanie zasiłków w takich ilościach doprowadzi do gorszej niż w Grecji sytuacji. Mam jedno dziecko, staram się o drugie. I jeśli będzie nadal 500+ to oczywiście będę pobierać bo z mojej pensji i mojego męża łącznie do Państwa idzie kilka tysięcy. Nie mówiąc o tym ile idzie z tego co kupujemy i z opłacanych rachunków :o zaznaczam, ze gdyby nas nie było stać na drugie dziecko to byśmy go sobie nie zamierzali zrobić. 500+ będzie sobie leżeć na koncie i będzie dla dzieci jak podrosna :) Na PIS nie zagłosuje choćby to była jedyna partia w tym kraju. Wolę nie głosować wcale niż na nich. Zagłosuje na kogokolwiek tylko nie na PIS.

Gość gość
Do 11.05,spokojna twoja rozczochrana.Przecież widzisz że prosięta kwiczą i trzymają się zawzięcie koryta! Wszystko kwestia czasu :D

Gość gość
Te teksty z prosiakami są strasznie suche już :) No, ale co zrobić jaka partia takie trolle :*

Gość gość
12.05 otóż to. Wyborcy platfusów myślą, że tu ewentualnie przyjadą tylko szmatogłowe kobiety z dziećmi by po tygodniu dość nogę do Niemiec. Nic z tego. A socjal dostawaliby większy niż nasze polskie dzieci to wypominane 500 plus. Potem zazyczyliby sobie zdjąć krzyż ze ścian bo obraża uczucia religijne, potem precz ze schabowym ze stołówek, potem osobne zajęcia wg dla muzułmanek żeby czasem nikt nie zobaczył ich kolana itd. W Szwecji w szkołach muzułmanie pływają na basenie pierwsi, bo woda po chrześcijańscy jest nieczysta. W Szwecji legalne są malzenstwa z 12latkąjesli powiedz że to twoja żona wg szariatu i sądy to uznają.

Gość gość
10:41 A czytales o tym,ze najwiecej zazalen i skarg do Strasburga,miedzy innymi na dzialanie polskich sadow,jest wlasnie z Polski.Ot,i taka mamy sprawiedliwosc w naszych sadach.Juz nawet wystarczy obejrzec takie programy jak "Panstwo w panstwie" czy "Interwencja" aby zobaczyc jak chore mamy w Polsce prawo i sady.

Gość gość
Bzdury piszesz 11.08. Pracuję od 19 roku życia, skończyłam 2 kierunki studiów i głosowałam na PiS, wielu znajomych również. Też mam jedno dziecko i staram się o drugie i popieram program 500 plus mimo że bez niego też świetnie sobie poradzimy. Ten program podniósł z kolan wiele polskich rodzin, tylko antypolacy mogą zazdrościć komuś 5 stówek na dziecko. Ten rząd faktycznie robi coś dla obywateli.

Gość gość
11:43 Ale w tej reformie nie ma słowa o poprawie przewlekłości spraw. Najważniejsze jest kto będzie wybierał sędziów, nic z technicznych przepisów o pracy sądów!!!

Gość gość
16:37 Piszac w sieci chodzilo o internet.A cos ty myslal,glabie jeden?Nie znasz takiego pojecia jak siec internetowa?

Gość gość
11:16 Ja co prawda nie pobieram 500+,ale wsrod moich znajomych sa pary z dziecmi,ktore pobieraja 500+,ale normalnie pracuja (oboje) i przyznaja,ze to 500+ troszke budzet im podreperowalo.To sa normalni,uczciwie zarabiajcy ludzie.Ale najlepiej to wrzucic wszystkich do jednego wora z patologia pijaca byle tylko przypierdzielic sie do Pis.