Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieprzony rząd, pieprzona kaczka, niech ich trafi jasny szlag!

Polecane posty

Gość gość
W sieci tak bo w sieci są niezależne media a nie tvn lub TVP mądry człowiek są szuka informacji a nie łyka jak pelikan co mu na tacy podadzą.

Gość gość
Nie ośmieszaj się już tą gadzinówka, hahaha, może jeszcze fronda i niezależna, dzięki za poprawę humoru ;-)

Gość gość
15.53 Nie neguję, że zamachy mają miejsce, ale to nie powód by odhumanizować każdego uchodźcę i niemal zrównać go z robakiem albo zarazą. Polacy jeszcze kilkadziesiąt lat temu sami byli uchodźcami. Także myślano o nas jako o obcych ideologicznie, leniach którzy przyjechali po socjal (w wielu krajach myślą tak o nas do tej pory). To, że w Europie są zamachy to nie znaczy, że mam się teraz zamknąć w swoim grajdole i nie wychylać poza skrzyżowanie dwóch ulic, a Polacy przyjmują taką właśnie postawę. Arab jest pediatrą mojego dziecka, cenionym ordynatorem, ma wielu pacjentów, tu w Polsce. Jemu też zarzucie, że sprowadza zarazę i jest śmierdzącym leniem? To, że w Europie są zamachy to znaczy, że nie wolno mi zwiedzić Luwru, bo "zgniły zachód jest be"? Moja nauczycielka polskiego mawiała, że im mniej wiesz tym mniej chcesz wiedzieć. Wypisz wymaluj wyznawcy PiS.

Gość gość
up

Gość gość
nie kochani to nie jest mini garstka zwolenników PIS jest coraz więcej Bo jak to wyjaśnić mieszkam w mieście gdzie stereotyp rodziny to 2+1 gdzie 2+2 to max A więcej to naprawdę sporadyczne przypadki były, no matki które miały od 3 w górę u nas w mieście 2 lata temu to był szok zobaczyć gdzieś. A dziś kochani każda z jednym już ma drugie , ba nawet i trzecie jak myślicie na kogo te mamy które zarzekały się , że dzieci to dramat teraz zagłosują TAK TAK zgadłyście na PIS Bo to pis dał im możliwość ,że nie stracą pracy bo bezrobocie spadło i to pis zmusił pracodawców do podwyżek , ale to zrozumieją tylko te mamy które miały i maja wartościową pracę tak jak ja w firmie produkującej kosmetyki mogłam urodzić dziecko po 6 miesiącach wróciłam do pracy Ja jestem jedną z tych mam które miały mieć jedno i tylko jedno :-p

Gość gość
PiS wynocha

Gość gość
Ale się kaczor wczoraj wysypal z tą chora nienawiścia!!!

Gość gość
Mam nadzieję że kaczor nie wymięknie i zrobi porządek z tą sitwą, raz na zawsze!

Gość gość
gość dziś ja też mam taką nadzieję

Gość gość
A ja mam nadzieję, że wreszcie wywiozą go na taczkach :D Oszalały z nienawiści konus

Gość gość
No i sprowokowala opozycja Kaczynskiego... O to im chodzilo...

Gość gość
ja też mam taka nadzieje

Gość gość
Wreszcie Kaczor powiedział prawdę po co mu reforma sądów, żeby się mścić na tych, których on uważa za "winnych". A wyborcy pis jak zwykle łyknęli jak pelikany że niby usprawnienie hahahaha "P

Gość gość
To wy jesteście zaślepieni nienawiścią a nie wyborcy pisu. Widać to w waszych komentarzach i w waszych chorych demonstracjach. A co do uchodźców to Polacy podczas wojny nie tworzyli zamkniętych dzielnic i nie łamał tamtejszego prawa tylko się do niego dostosowywali. 95 procent tych co płyną na pontonach to agresywni młodzi ludzie a nie żadnej uchodźcy, oni dokumentów nie mają ale iphona ma każdy. Po co nam zamachy i zamknięte dzielnice, te które tak ich bronią powinny posłać dziecko do szkoły w Niemczech tak jak ja to zobaczyłybyście jak oni traktują rodowitych Niemców i inne nacje, jak.kilkunastoletni chłopcy wyrywają od ku..rew 12 letnie dziewczynki bo ośmielił się założyć spodenki krótkie. Oni są od małego wychowani w nienawiści do chrześcijan i nigdy nie dostosują się do europejskiego prawa wręcz przeciwnie, w Szwecji już sądy zezwalają na szariat, poczytaj o wyrobach sądu gdziś oni mogą współżyć z 13 letnimi dziećmi bo powiedzą że to ich żony i wszystko odbywa się w świetle prawa. To że znasz lekarza Araba to nie znaczy że wszyscy tacy będą. Na pontonach nie płyną lekarze. Mieszkałam w Niemczech kilka lat i wiem co mówię.

Gość gość
Ty z 08.07,ogarnij się,chyba postradałeś (aś) rozum! Co sędziowie mają do katastrofy,pomyśl człowieku zanim palniesz głupotę!

Gość gość
A wyborcy pisu na tym forum to same aniołki, nikt nie wiesza psów na Tusku, nie krzyczy że PO to zdrajcy, nie nie. To przeciwnicy są "zaslepieni nienawiscia" i "wściekle atakują" :) Wy w tym pisie macie nawet swój własny język :)

Gość gość
Makaroniarze podpływają do brzegów afryki i kto jest na wodzie to zabierają na pokład i do europy.To są właśnie uchodźcy! Ludzie ogarnijcie się.Kiedyś za przekroczenie granicy była kulka w łeb,a teraz...!

Gość gość
Do tego wszystkiego doprowadził nie kto inny jak tusku i jego klika.Szczuła naród na mocherów,przy okazji wyprzedawali za bezcen gospodarkę,tolerowali patologię w wymiarze sprawiedliwości,korupcja,prywata itp.A wszystko za wątpliwej wartości stołki eurokołchozie i poklepywanie po plecach makreli.Szkoda pisać

Gość gość
08:18 To mają, że jak pis wybierze swoich, uzależnionych politycznie sędziów to na pewno Kamiński nie pójdzie siedzieć, za to znajdą się szybciutko paragrafy na Tuska, Sikorskiego itd za tzw "zdradę narodową" . Kaczyński jest mściwy, chociaż sam namawiał brata na tą wizytę i się darł że chcą jego brata pominąć. Załadowali samolot, żeby pokazać jacy to oni też są ważni, że co to sam Tusk będzie na obchodach, nigdy w życiu!! No i od 2010 po raz 87 Kaczor ciągnie ten cyrk.

Gość gość
Bredzisz...

Gość gość
Ktoś oglądał może jak Tarczyński z Pisu rzucił się na tę babkę z PO? Nic dziwnego ze nie chcieli konwencji antyprzemocowej. A ten Piasecki też z Pisu co lał żonę a ta nie wytrzymała i w końcu go nagrała? Ciekawe ilu jeszcze damskich bokserów jest w tej partii.

Gość gość
Spokój kanalie!

Gość gość
Biedne trolle pisowskie, co raz trudniej pisać bzdury w obronie tej ekhm "partii" :P

Gość gość
Trolle? Platfusów nawet całą bandą płatnych trolli nie pomoże, ta partia to szambo które na szczęście już nigdy nie wypłynie. Wolę 1000000x Kaczyńskiego niż Schetynę.

Gość gość
08:57 W takim razie współczuję :*

Gość gość
Po wczorajszym popisie Kaczyńskiego nie ma już żadnych wątpliwości, że rządzi nami chory z nienawiści i ogarnięty zemstą psychopata. I coście się tak czepili tych Iphonów u uchodźców? A co nie wolno ich mieć? Produkt dostępny w każdym kraju na świecie dla przeciętnego mieszkańca, chyba poza Koreą Północną. Jakbyście pomykali przez pół Europy to byłaby to pierwsza rzecz jaką zabierzecie, by wasze szanse wzrosły. Macie obraz uchodźcy sprzed stu lat, worek na plecy i boso przez świat. Ambasada Szwecji w Polsce natychmiast sprostowała te propagandowe brednie o "dzielnicach z prawem szariatu", ale pislamiści wierzą w to, bo chcą wierzyć. Mało kto w Polsce wnika w szczegóły i tu jest problem. Za to fake newsy pisuary łykają jak małe pelikany.

Gość gość
Jakaś lala z PiS posłance z opozycji Pomasce kazała ogolić głowę na łyso nawiązując wiadomo do czego. Chorzy ludzie.

Gość gość
Lala ? Wstrętne stare babsko, sąd nakazał jej przeprosić , ale ona swoje, no ale jak będą nowe sądy to nie będzie musiała...

Gość gość
Beatka powiedział, że "Polska przyjęła milion uchodźców z Ukrainy". Uchodźców z Ukrainy było 220, reszta to pracownicy zarobkowi.

Gość gość
Nie sadzilam, ze znowu bedziemy musieli sie bic o wolnosc, demokracje i sprawiedliwosc. Dobrze ,ze moj tata juz nie zyje ,on walczyl w Solidarnosci a teraz powiedzialby mi -po co to bylo??