Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję silną nienawiść i pogardę do prostych ludzi. Ma ktoś podobnie?

Polecane posty

Gość gość
13:30 Aha, to teraz ktoś kto gardzi zdemoralizowaniem, prostactwem, cwaniactwem, pozerstwem, krętactwem i brakiem kręgosłupa moralnego powinien udać się do psychologa? Brawo! W coraz lepszym kierunku zmierza ten świat.

Gość gość
Autorze, bardzo ci współczuję. Jesteś bardzo samotny i przez to nieszczęśliwy .

Gość gość
Kobiety lubią spokojnych, zrownoważonych mężczyzn. Może jesteś zbyt pobudzony, to może je odpychać od ciebie. Owszem, duzi, szerocy mężczyźni mają powodzenie ale nie u wszystkich kobiet. Po prostu musisz zmienić oczekiwania i nie skupiać się na pieknych, seksownych kobietach, które mogą mieć każdego.

Gość gość
Po prostu typ kobiety to ten, co na meetingu towarzyskim, siedzi pośrodku w fotelu, drze najgłośniej mordę i wszystko wie lepiej, przechwala się swoimi osiągnięciami w lewych interesach, albo w robocie załatwionej przez starych, a w środku jest pusty zdemoralizowany, czasem zaczepi i zjedzie jakiegoś "leszcza", który sobie przechodzi i nie wygląda na cwaniaka i dresa. I to wystarczy, by 99% kobiet ściągało majtki przez głowę (w tym wszystkie te, które piszą, że "przynajmniej cham jest pewny siebie i odważny")

Gość gość
K*rwa, do czego to dochodzi. Ktoś nie lubi cwaniaków, pozerów, tępaków bez kręgosłupa moralnego, gardzi tym światem prostactwa, demoralizacji to mu się wmawia, że coś z nim jest nie tak. Ogarnij się i przestań mi udzielać tych gównianych couchowych porad, których nie potrzebuję, bo mam w d***e, czy jakiejś kobiecie się podoba to jaki ja jestem i co ja robię, a co chcę osiągnąć to to, żeby cwaniaki i prymitywy przestały być podziwiane, nobilitowane, i żeby mówiło się o nich prawdę, że to są po prostu degeneraci i zwierzęta bez wartości, a nie jak to mówią kobiety "dobre chłopaki z łbem na karku". Rzygam już tym prymitywizmem, który widzę na każdym kroku, wszędzie cwaniaczki, slogan, "hehe", sportowe ciuchy i na topie oczywiście wyszczekani, puści w środku ludzie.

Gość gość
Faceci, na których lecą kobiety najbardziej to przeważnie wielka kupa kości i mięcha z mózgiem szympansa i kręgosłupem moralnym gąbki.

Gość gość
Ale tak musi być, bo ineligentych ludzi jest niecałe 10 % Masz problem z logicznym myśleniem? Co ja ci poradzę że niewolnictwo przeminęło i każdy burak i idiota może być na świeczniku.

Gość gość
Jasne, lepiej wyzywać innych zamiast zgłosić się do psychiatry. Nie dociera do ciebie nic, sam lecisz na jakieś tępe karyny i uogolniasz.

Gość gość
12:50 Geniusz i majstersztyk...ja p*dolę

Gość gość
12:47 Jest tak, bo kobiety z upodobaniem rozmnażają się z prymitywami i ich nobilitują. Geny niezbyt bystrych pozerów i kombinatorów z cwaniacką mordą przetrwają. Inteligencja wymiera, bo kobiety nią gardzą. Coraz więcej cwaniaków, bujających się w sportowych ciuchach i mówiących sloganem. Coraz więcej prostych fizoli.

Gość gość
Zawsze możesz walić konia albo obciągać kolegom.

Gość gość
Żadna ciebie nie chce bo jesteś chory psychicznie.

Gość gość
Gejoza typowa.

Gość gość
Moj ulubiony autor powiedzial w koncu w expresis verbis (nawet potrafi klnac jak szewc albo jak ...prymityw), co chce osiagnac. Mianowicie, "zeby cwaniaki i primitywy przestaly byc podziwiane..."Na to tez mam rade, chociaz moich nie lubisz: sprobuj osiagnac na poczatek, zeby nie padal deszcz albo nikt nie lubil miesa, albo zeby wszyscy jezdzili tylko taka marka samochodu, jaka ty uwazasz za wlasciwa. Pozniej zajmiemy sie reszta twoich bardzo realistycznych zyczen.

Gość gość
13:04 Patola typowa

Gość gość
13:16 Czyli przyznajesz, że cwaniaki są podziwiane. W takim razie co? Uważasz, że to dobrze? Dobrze, że takie postawy są promowane? Że powinno się odsyłać do psychologów, psychiatrów kogoś kto nie chce, żeby ludzie z podziwem spoglądali na tych, którzy "zasłynęli" tym, że są po podstawówce, mają tatuaże, nie przeczytali ani jednej książki, robią sobie jakieś skaryfikacje, ich celem życia jest bro z kumplami, zaroochać, nażreć się i pójść na siłkę, albo zrobić kolejny interes po trupach? Czy to jest dobrze, że nobilituje się wyszczekanych cwaniaków, którzy nic sobą nie reprezentują w środku, za to sekwencja ich przechwałek i pozowania mamoną się nie kończy? Uważasz, że kogoś, kto przynajmniej stara się o tym mówić, walczyć z tym powinno się odsyłać do psychologa? W takim razie gratuluję postawy, sprzyjania prymitywom. Dalej mówmy, że coś jest nie tak w spokojnych nerdach, którzy lubią książki, zgłębiają wiedzę z jakiejś trudnej dziedziny i nie są wyszczekany nie drą mordy, a prawidłowa postawa to cwaniactwo, tępota, kombinatorstwo, gardzenie literaturą i wykształceniem, i święta trójca celów życiowych: żryć, spać,*****ać.

Gość gość
Czy ty zdajesz sobie sprawę jak bardzo zje/bany jesteś czy nie? Przebywasz akurat w towarzystwie gdzie podziwiane są prymitywy i "cwaniaki" więc do kogo masz pretensję, debilu? Ja często uczęszczam do teatru, obracam się gęsto w towarzystwie wszelkiej maści artystów, nie chodzę do klubów czy dyskotek, nie mam znajomych z patologii, studiowałem ambitny kierunek, więc mam i wartościowych, inteligentnych, kulturalnych znajomych. Nie zauważam ani gloryfikowania prostactwa ani tego żeby wartościowe kobiety na prostaków leciały. Swój do swego ciągnie - chyba o tym zapomniałeś, ptasi móżdżku.

Gość gość
13:44 To jest tylko slogan, że "swój do swego ciągnie" nawet kobieta wykształcona i swiatla woli prostego chłopa, który blachę przyklepie ia ręce ubrudzone smarem, żeby jeszcze chciała takiego, co oprócz tego ma jakieś intelektualne pasje, ale kobiecie to bez różnicy.

Gość gość
c***j cię obchodzi czyjeś życie o ile ten ktoś nie krzywdzi innych i nie łamie prawa? kim ty jesteś żeby mówić innym jak mają żyć? masz się za jakąś wyrocznię, śmieszny zgorzknialcu? każdy ma predyspozycje do czegoś innego, nie każdy będzie naukowcem, intelektualistą itd. i naprawdę jesteś DEBILEM skoro nie rozumiesz tak prostej rzeczy jeśli kobieta wybiera prostaka to znaczy że sama jest prosta, geniuszu za dychę a studia może dziś mieć każda prymitywna karyna i ty nie tylko ich krytykujesz, ty już masz OBSESJĘ na ich punkcie - dociera to do ciebie że nie jest normalne napiertalanie o tym praktycznie dzień w dzień? a może zazdrościsz im tego, że taki sebek ma 10 razy więcej z życia niż ty, wyizolowany społecznie, paranoiku? haha

Gość gość
"gość dziś 13:44 To jest tylko slogan, że "swój do swego ciągnie" nawet kobieta wykształcona i swiatla woli prostego chłopa, który blachę przyklepie ia ręce ubrudzone smarem, żeby jeszcze chciała takiego, co oprócz tego ma jakieś intelektualne pasje, ale kobiecie to bez różnicy. " x Tak, tak a krowy latają :D Tym postem tylko udowodniłeś, że jesteś albo trollem albo paranoikiem-defetystą, który nie wychodzi z domu i nie ma pojęcia o realiach.

Gość gość
Tyle że jest zupełnie na odwrót - to faceci wybierają głupsze od siebie kobiety. Kobiety z natury wybierają lepszych od siebie, więc mało prawdopodobne jest, że kobieta wybierze kogoś głupszego. Za to inteligentni faceci, na wysokich stanowiskach, często wybierają tępe szlauchy - przykład Marcinkiewicz. Byleby była ładna, młodsza i miała wielkie cyce. Dlaczego o nich nic nie wspomnisz?

Gość gość
Moj ulubiony autorze, interpretujesz moje slowa w taki sposob, zeby potwierdzic wlasy ulubiony status ofiary. Ja nic nie potwierdzam, poniewaz w przeciwienistwie do ciebie nie mam zadnych problemow z ludzmi, ktorzy znajduja sie na innym poziomie intelektualnym niz ja, dysponuja innym zasobem slow, ubieraja sie z mojego punktu widzenia niekorzystnie, nie potrafia jesc nozem i widelcem oraz - i tu jest twoj pies pogrzebany - preferuja innych parnterow niz moja skromna osoba. Nie mam takich problemow, poniewaz nie jestem malym dzieckiem w wieku przekory, ktore tupie noga i krzyczy, jezeli cos sie nie spodoba. Przede wszystkim nie mam takich problemow, poniewaz dobieram sobie moich parnterow, przyjaciol czy znajomych takich, jacy mnie odpowiadaja. Ja mam monopol tylko na moje decyzje i upodobania, wszyscy inni moga i powinni zyc wedlug wlasnych preferencji, a nie moich. Zmienianie swiata zacznij od siebie, na reszte nie masz (na szczescie) zadnego wplywu.

Gość gość
Obchodzi mnie i będę walczył jak długa mogę z nobilitacja prostaków, cwaniaków i degeneratów, bo ten świat schodzi na psy. Czym się ludzie dziś interesują, jakie wartości wyznają, kto się jakoś rozwija? Nie ma już żadnych wartości, zasad ideałów, wszystko przelicza się na pieniądze, blichtr i podziw innych, dozylismy czasów gdzie chuligańska, prostota, płytcy i wyszczekanych ludzie są najbardziej na topie. Kody tak chętnie person jak Trybson, Elizka, Popek, Maffashon śledzą miliony. Kobiety już nie obchodzi, z ma debila, degenerata za faceta, obchodzi ja, że ma więcej od sąsiadki, że jej misiaczek narzucał temu leszzczowi z jej dawnego Liceum, który chodzil na olimpiady. Obchodzi ja komfort, a nie to, że np. misio zarabiaja na życie oszukując, zmieniając liczniki w aucie, wyrywając kolczyki z ucha staruszkom(autentyczny przypadek znam, gdzie potem laska broniła w sądzie misia, który zerwal starszej pani kolczyk z ucha). Nieważne dla kobiet, nawet tych naprawdę oczytanych, spokojnych i inteligentnych nie tylko przez papierek, że misio nie przeczytał, żadnej książki, ale ma kurs na spawacza detali i przynosi te 6 koła do domu, siada z piwem to taka jest jegomość egzystencja. Nie toleruje cwaniaków co po pijaku zaczepiają innych na mieście, co chodzą z kumplami, gadają sloganem i przekrzykują wszystkich swoją cwaniacka, prosta gadka.

Gość gość
A najlepsze jest to, że jak ktoś się temu sprzeciwia to się jeszcze go do psychiatryka odsyła, bo przecież to są: "fajne hehe...chłopaki". To społeczeństwo już całkiem schodzi na psy.

Gość gość
14:03 Zacznijmy od tego, że żadna kobieta nie uważa za "lepszego" tego inteligentniejszego faceta nerda, tylko tego sebka i nawet prostemu typkowi, który wyleciał z podstawówki będzie przypisywała intelekt, jeśli jest cwaniakiem, robi lewe interesy, albo ma "łeb na karku" i zrobił kurs C+E, więc kasa się zgadza. Za to pracownik naukowy, doktorant, który zarabia 2000 mniej to będzie zawsze tylko "pseudointelektualista", którego papierek, oczytanie i książki, z których sebek nie zrozumiałby ani jednego zdania to wszystko g****o warte...Takie jest myślenie kobiet.

Gość gość
No, bo w sumie czymże jest taka wieloletnia praca naukowa przy dwutygodniowym kursie, który skończyłaby każda małpa. :D

Gość gość
każdy ma własne wartości i ma do tego prawo jesteś lewakiem i tego nie rozumiesz? i czym ty się teraz różnisz od nacjoli których tak wyśmiewasz? mentalność identyczna i poziom nienawiści do odmiennych poglądów

Gość gość
Ja jestem z miasta, gdzie jest 50 tysięcy mieszkańców i u nas największe powodzenie ma typek, który nie ma średniego wykształcenia, jest głupi. Na facebooku 9/10 jego zainteresowań dotyczy napierdalania się, a jak klikniesz w książki to wyskakuje: "brak pozycji do wyświetlenia", jest głupi i prowadzi jakieś ciemne interesy z bratem, a dodatkowo zatrudnia się w ochronie w klubie, żeby mieć pretekst do bicia się z ludźmi. I nie umawiają się z nim prymitywne karyny, tylko zarówno głupie, dyskotekowe blachary, jak i spokojne, wykształcone dziewczyny z katolickich rodzin. A wszyscy z wykształceniem powyżej zawodowego bez matury to "leszcze", bo przecież "on by im najebał", więc to oczywiste.

Gość gość
14:30 Przestań przekręcać i zakłamywać rzeczywistość, to nie jest pogarda dla odmiennych poglądów, tylko dla postaw, postaw zdemoralizowania, cwaniactwa, blichtru, propagowania i nobilitowania płycizny, agresji i tępoty. Nie rozumiesz?

Gość gość
Inteligencja to jedna cecha, co komu po nawet geniuszu, skoro prócz tego nie ma innych atrakcyjnych/pozytywnych cech? Nic kobiecie po inteligencie, który jest snobem, bucem i narcyzem :) Albo fobikiem bojącym się świata i ludzi lub paranoikiem plującym wciąż jadem i projektującym własną agresję na innych? Z takim kimś nie da się żyć na co dzień, to udręka psychiczna... Inteligencja to przede wszystkim umiejętność odnalezienia się w różnych sytuacjach życiowych, elastyczność, umiejętność radzenia sobie ze stresem itd. Dla mnie to też dystans i inteligentne poczucie humoru. No i pewna wiedza ogólna. A akurat hipsterzy jakoś zawsze mają dziewczyny.