Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolny bez zobowiazan

Mam 37 lat,szukam normalnej kobiety

Polecane posty

Gość gość
Jestem chętna ale młodziutka bo mam 20 lat więc jak chcesz

Gość gość
a TY byles kiedys w jakims zwiazku? jaki masz kolor oczu?

Gość PAnna lat 38
Brzmisz całkiem sensownie, wiec pewnie znajdziesz sensowna kobietę ;) choc im więcej będziesz się zastanawiał nad jej wiekiem i przychowkiem tym mniejsze szanse masz ;)

Gość To ja z godz 12 44
Czesc Szukajcie a znajdziecie - jak to sie mówi A może nie szukaj, to sie sama znajdzie?

Gość gość
a wiesz ze niby można coś tam wyczytac :), ja np. lubie niebieskie, bo sama takie mam :)

Gość To ja z godz 12 44
U mnie dobrze. Ciemno sie szybko robi. Już środa, jeszcze tylko 2 dni i sobota :) Już się nie mogę doczekać.

Gość To ja z godz 12 44
A ja chciałabym mieć dobry wzrok, bo teraz to noszę okulary. Kolor oczu obojętny. Ale jak już bym miała wybrać to niebieskie a nie brązowe.

Gość gość
:) a myslalam, ze brązowe ;). Kiedys bylam zakochana w niebieskookim chłopaku z czarnymi włosami - moja pierwsza miłosc :)

Gość To ja z godz 12 44
wolny bez zobowiazan dziś do czego nie mozesz sie doczekac?ja mam wyjazd w sobote do rodzinki a w piatek kumpel zaprasza mnie do siebie na imprezke usmiech.gif xxx Nie mogę się doczkać ot tak po prostu soboty. Lubię sobotę. Gdzie tam imprezka w piątek, w Kielcach?

gość dziś usmiech.gif a myslalam, ze brązowe oczko.gif . Kiedys bylam zakochana w niebieskookim chłopaku z czarnymi włosami - moja pierwsza miłosc usmiech.gif to moze ja bylem tym chlopakiem :-)

Gość To ja z godz 12 44
wolny bez zobowiazan dziś a nie lepiej szkla kontaktowe sobie zalozyc? zdaje mi sie ze sa lepsze od okularow chociaz sie nie znam,ja akurat wzrok dobry mam a sluch gorszy,ale co mam uslyszec to uslysze usmiech.gif xxxx Może i można, ale mi się nie chce. Poza tym lubię siebie w okularach. A słuch to akurat mam dobry. A Ty jak widzę masz wybiórczy :)

tak w Kielcach,na mieszkaniu u kolegi ale nie wiem czy pojde bo wiesz w towarzystwie trzeba sie troszke napic a wyjezdzam z rana,zreszta zobacze jeszcze czy pojde sobote tez lubie i niedziele bo wolne od pracy

Gość To ja z godz 12 44
wolny bez zobowiazan dziś tak w Kielcach,na mieszkaniu u kolegi ale nie wiem czy pojde bo wiesz w towarzystwie trzeba sie troszke napic xxxxx Bo ja wiem. Nie chcesz to nie pijesz i tyle. Ja będę w sobotę w domu. Wychodziłam w zeszłą i jeszcze w ubiegłą. To teraz zamiaruję siedzieć. Chociaż kto wie...

Gość To ja z 12 44
wolny bez zobowiazan dziś A Ty jak widzę masz wybiórczy usmiech.gif hehe xxxx Oszczędzam go. No masz;

Gość gość
no nie Ty, to kolega ze slązak był :)